Ще спрът ли гадните номера?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 '88 & e34'95

Ще спрът ли гадните номера?

Мнение от Turbonetics » 28 Окт 2008, 13:38

Снощи докато бях на гости в приателката ми в Бургас спрях баварката на паркинга пред блока.След няколко часа мойе би да е било около 23 : 30 си тръгвам ,отивам до колата и какжо да видя?Задният десен калник с отпечатък от маратонка и така приатно вдлабнат наватре и с пукнатини :shock: направо побеснях>Проверих си гумите но бяха добре поне тях не са нарязали,поглеждам дреугият калник и....хубава,далбока драскотина от ключ :evil: сарцето ме заболя.
Явно сам паркирал на някое чуждо място,или просто тапанарите от квартала са скучаели и са решили да се забавляват с бимата.
Кога ще спрат просташките изяви или дали воабще ще спрат.
И заслужава ли си да паркирам пак там и да изчакам отново някои да направи нещо на колата,след което да потроша неговата така ,че и на скраб да не му я вземат :twisted:
B.M.W. Motorsport

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 28 Окт 2008, 14:20

Баце ти от Бургас ли си? И в кои квартал си бил?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м10б18,е36 м52б20

Мнение от тъчи » 28 Окт 2008, 15:42

Най вероятно си спрял на някое "чуждо" място.Гледай кой си спира колата на това място 99% е той,но за да си 100% сигурен спри пак там и наблюдавай.После :bang: :box: :duel: :cop: или каквото се сетиш може и на неговата кола да си го изкараш.

И аз бях спрял на едно такова място и ми напръскаха номера на колата със спрей. :twisted: .
Половин час си играх с коресилин,но освен спрея се изтриха и цифрите :banghead: сега и черна боя трябва да търся,че и на ходожник да се правя.

П П: Знам кой е,но изчаквам да мине малко време :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbonetics » 28 Окт 2008, 16:18

Kregec написа:Баце ти от Бургас ли си? И в кои квартал си бил?

не съм точно от Бургас.Бях във к-с Възраждане
B.M.W. Motorsport

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbonetics » 28 Окт 2008, 16:22

тъчи написа:Най вероятно си спрял на някое "чуждо" място.Гледай кой си спира колата на това място 99% е той,но за да си 100% сигурен спри пак там и наблюдавай.После :bang: :box: :duel: :cop: или каквото се сетиш може и на неговата кола да си го изкараш.

И аз бях спрял на едно такова място и ми напръскаха номера на колата със спрей. :twisted: .
Половин час си играх с коресилин,но освен спрея се изтриха и цифрите :banghead: сега и черна боя трябва да търся,че и на ходожник да се правя.

Там кадето бях паркирал снощи спира един мерцедес 124(засичал сам го няколко пати)утре ве4ер пак ще я оставя там и ше видим ко ше стане :twisted:
B.M.W. Motorsport

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 28 Окт 2008, 16:54

Ами баце и аз съм от там живея на Ал. Стамболииски под Борисовата, но съм тук в Софето от година и половина, но както и да е. Просто те саветвам да я спреш и да дебнеш и като се появи и започне да пипа да му ритнеш два три шамара в манерката и повече не спирай там. Щото има опасност след това да имаш още мизерии по колата. Има в Б-с ебаси мизерниците, сякаш плаща на общината за тва място, много мразя такива кифли като земат да се превземат :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 28 Окт 2008, 17:37

Навсякъде е тая паплач ... не се ядосвайте. Ако не правят мизерии - крадат. Отърване няма :!: :evil: :evil: Ще направя и аз една нощна хайка за лайсни някой ден. Няма само нас да ни крадат а ние тъпите да купуваме ... и така кръга да се затваря :evil:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Окт 2008, 17:47

Абе виееее за някви непознати квартали говорите и т.н., а мен пред нас някъв тъпанар прост ме заплашваше(съсед, не някакъв непознат), че щяла да ми пострада колата, защото съм спряла на неговото място!? Викам "Добре, утре ще си донеса служебните табели за абонамент и ще ги плясна тука, та да си заплюя съвсем 1то място " :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Впрочем той нищо не направи, но преди няколко месеца пак някъв доброжелателен съсед най-вероятно, ми надра колата от фара до стопа отзад, като на места си беше дълбано...... :evil:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 28 Окт 2008, 18:19

Абе това май е новата мода да ви кажа... Нали бяха кирки , лайна в колата ... Сега новата мода май е маратонка в калника щото познавам вече 3-ма човека които се оплакват от това ...
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 28 Окт 2008, 19:10

И тука по люлин ги има много мизерници....ама някоя вечер ще набарм някой и ще поздравя майка му от близо....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 28 Окт 2008, 19:31

-сори за количката-ама такъв ни е манталитета дет се вика от злобен по злобен....
:( :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 28 Окт 2008, 20:21

На мен също една сутрин ми бяха надрали колата с ключ, ама цялата-само покирва беше останал. Калници, врати, капак, багажник, всчико издрано абсолютно прилежно. Незнам до сега как някой не е имал късмета да засече мизерниците, точно когато чупят/стържат/крадат колата. Просто не ми се мисли как ще реагирам ако видя някой да ми пипа по колата и да прави простотии.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Окт 2008, 20:45

Turbonetics написа:
тъчи написа:Най вероятно си спрял на някое "чуждо" място.Гледай кой си спира колата на това място 99% е той,но за да си 100% сигурен спри пак там и наблюдавай.После :bang: :box: :duel: :cop: или каквото се сетиш може и на неговата кола да си го изкараш.

Там кадето бях паркирал снощи спира един мерцедес 124(засичал сам го няколко пати)утре ве4ер пак ще я оставя там и ше видим ко ше стане :twisted:

Ми действай.Терминатор 2: Денят на страшния съд :mhihi: ИзображениеДве кутийки и на сутринта ще вие като пиринска вълчица:mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 28 Окт 2008, 21:25

И на мен така по баловете бях си спрял на паркинга на едно заведение.И вечерта не обърнах внимание да е надрана , но на сутринта тръгнах да я оглеждам и какво да видя от дясната страна надрана от фаровете до стоповете с ключ. И сега където и да седна на заведение гледам колата да ми е пред погледа и чакам някой драскач да му чупя ръцете с който драска.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Re: Ще спрът ли гадните номера?

Мнение от Lattri » 28 Окт 2008, 23:07

Turbonetics написа:Снощи докато бях на гости в приателката ми в Бургас спрях баварката на паркинга пред блока.След няколко часа мойе би да е било около 23 : 30 си тръгвам ,отивам до колата и какжо да видя?Задният десен калник с отпечатък от маратонка и така приатно вдлабнат наватре и с пукнатини :shock: направо побеснях>Проверих си гумите но бяха добре поне тях не са нарязали,поглеждам дреугият калник и....хубава,далбока драскотина от ключ :evil: сарцето ме заболя.
Явно сам паркирал на някое чуждо място,или просто тапанарите от квартала са скучаели и са решили да се забавляват с бимата.
Кога ще спрат просташките изяви или дали воабще ще спрат.
И заслужава ли си да паркирам пак там и да изчакам отново някои да направи нещо на колата,след което да потроша неговата така ,че и на скраб да не му я вземат :twisted:

Сигурно са били деца. Не ми се вярва някой чичко да носи маратонки и да рита чуждите коли като див кон. Просто има родители, които не обръщат достатъчно внимание на децата си и ги оставят да правят пакости за щяло и нещяло.

Следваща

Назад към Страхотни истории