Ако някой може да помогне-Не пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nikolai_nedkov
- Потребител
-
- Кара: 730 F01
Ако някой може да помогне-Не пали
След като карах на 3-та и реших да я понастъпя малко, тъкмо влезе вчервеното и изведнъж изгасна и няма палене.Първо мислех, че е една от помпите които качват нафта от резервара, но след като свалих филтъра видях че качват нафта.Прегледах и маслото, всичко е наред.Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем ако може да помогне.Колата е 320 дизел 136к.с. 2000год.
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Както го казваш, маи ГНП-то е заминало. Дано да не е то че си отиваш на цифра колега. Викни някои дет прави диагностика, или я отдърпаите до някои сервиз. По принцип така мре електронния блок на ГНП-то.
Дано да не е то. Успех
Дано да не е то. Успех
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Колега на мен ми се е слу4вало същото нещо и се оказа ГНП(ел.блока)...99% е то и в твоя слу4ай...има един сервиз на бош в пловдив там ги оправят...аз я издърпах до един сервиз там ми я свалиха и я изпратиха в пловдив,защото аз съм от бургас!И вси4ко излезе 830лв.
Демонтаж,монтаж-100лв.
Куриер-30лв
Ремонт на помпата-700лв.(с 6 мес. гаранция)
Успех!
Демонтаж,монтаж-100лв.
Куриер-30лв
Ремонт на помпата-700лв.(с 6 мес. гаранция)
Успех!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
с тия прекъсвачи в червеното .... закъде с този дизел
Както казват колегите - ако няма нищо откачено и не дава грешки отива на ГНП... За сервиз има много варианти, в кой град ти е удобно

Както казват колегите - ако няма нищо откачено и не дава грешки отива на ГНП... За сервиз има много варианти, в кой град ти е удобно

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
А на таблото какви лампи светят?
Има вариант да е заминал спирателния клапан за горивото или ако се е появила грешка в ДДЕ-то, която да го държи изключен.
Без диагностика нищо няма да разбереш.
Има вариант да е заминал спирателния клапан за горивото или ако се е появила грешка в ДДЕ-то, която да го държи изключен.
Без диагностика нищо няма да разбереш.
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- nikolai_nedkov
- Потребител
-
Нищо не ми свети по таблото.Като му пръснах със старт пилот препали и огасна.Сервизите в София ми дават цена от порядъка на 1600лв, а един сервиз в Пловдив "Авел" ми казаха да им закарам колата и цената била околко 750лв.Да не би в него да си е правил помпата колегата bojky
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
Да и аз мисля 4е и идва времето...ама когато и на мен ми изгоря ел.блока на ГНП също и давах стъпка и я вкарах малко в червеното....странна работа.... 

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
nikolai_nedkov написа:И така болката стана ясна-изгорял ел. блок на ГНП.След ремонта вече отново съм на ход.
Колега, сподели малко повече, къде прави ремонта, колко излезе. Ако не е тайна разбира се. Това е важна информация за нас със дизелите.
Поздрави
- oTECa
- младши ентусиаст
-
klita написа:nikolai_nedkov написа:И така болката стана ясна-изгорял ел. блок на ГНП.След ремонта вече отново съм на ход.
Колега, сподели малко повече, къде прави ремонта, колко излезе. Ако не е тайна разбира се. Това е важна информация за нас със дизелите.
Поздрави
Аз моито го правих в сервиза на Авон в Пловдив. Сервизирането ми излезе 750лв + 200лв пътна помощ, с 6 месеца гаранция. В София наи-ефтиния ремонт който намерих беше 1500лв.
- nikolai_nedkov
- Потребител
-
И аз потърсих вариант в София ама цените тук им бяха двойно по-високи.Това се дължи н а това, че те не отремонтирват ел. блока, а го сменят с нов.Сервиза в Пловдив го търсих доста тъй като се казва АВЕЛ,а за да не се лута друг като мен ще му дам и координатите. Намира се на "Кукленско шосе"17,тел на приемчика 0887541812 /032657333. Цялата процедура по отремонтирването струва 750лв., а нов блок е 1400лв.Вече е въпрос на личен избор. 

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2