ГОДИШНА ПОДДРЪШКА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ГОДИШНА ПОДДРЪШКА

Мнение от bavare_ca » 28 Окт 2008, 15:02

ЗДРАВЕИТЕ!! и аз от скоро съм в тим-а на BMW 320I - И да ви кажа честно
нямам представа с какво съм се захванал. бихте ли ми казали колко ви излиза $ удоволствието да я карате таз МАшИНА месечно или годишно кой както си го е сметнал( между другото много яко се кара BMWто)

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Окт 2008, 15:18

Кат за начало си оправи заглавието .. поддръЖка :) и после ще ти отговоря :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: ГОДИШНА ПОДДРЪШКА

Мнение от Apassionata » 28 Окт 2008, 15:22

bavare_ca написа:ЗДРАВЕИТЕ!! и аз от скоро съм в тим-а на BMW 320I - И да ви кажа честно
нямам представа с какво съм се захванал. бихте ли ми казали колко ви излиза $ удоволствието да я карате таз МАшИНА месечно или годишно кой както си го е сметнал( между другото много яко се кара BMWто)

Между другото... Честито за МАшИНАТА :mhihi: И добре дошъл!
Колегите сигурно ще споделят по темата, аз не се наемам ;) Вероятно ще имаш много въпрси, както и проблеми, свързани с МАшИНАТА. Форума е доста стар, по всяко едно въпросченце има писани хиляди страници, в 10-ки теми. Ще те посъветвам, има едно бутонче "Търсачка"... да пробваш да потърсиш назад. Преди няма и два месеца имаше подобна тема. За да не се учудваш защо "старите кучета" се бъзикат или те "захапват" тука. Има страшно много компетенти хора във Форума, но на някои вече им е супер досадно да се дъвчат едни и същи теми нон-стоп.
Това от мен! Забавлявай се тук и чети... много чети ;)
Варвам, че ще бъдеш посрещнат гостоприемно и топло, като всеки нов фен! И качвай снимки на МАшИНАТА :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 28 Окт 2008, 16:36

Кара: BMW 320i n36 - Е36 колега не n36 :winky: а относно поддръжката зависи колко си пазиш колата и колко ти се чупи :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 28 Окт 2008, 20:01

Тая латиница ебава мамата на всичко :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Окт 2008, 20:02

TUZara` написа:Кат за начало си оправи заглавието .. поддръЖка :) и после ще ти отговоря :)

На тебе па кога ти почерня гъза и почна акъли да даваш бе :mhihi:
Ония ден се качи в е36...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_PASSION » 28 Окт 2008, 20:07

подръжката не е като на 1 голф а на 2, но класата е 6 пъти повече така че според мен е изгодно да караш БМВ 320 стига да знаеш как да го караш
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Re: ГОДИШНА ПОДДРЪШКА

Мнение от mihal » 28 Окт 2008, 20:20

bavare_ca написа:ЗДРАВЕИТЕ!! и аз от скоро съм в тим-а на BMW 320I - И да ви кажа честно

Мое наблюдение поддръжката не е по скъпа от на друга кола 95г. и същия клас.
Примерно баща ми има вектра 97 , частите му са по скъпи от моите. Друг е въпроса че неговата като я взе нямаше забележки (той толкова и я кара) , а моята имаше доста неща за подмяна.
Значи в случая поддръжката на опела на баща ми е по евтина защото все още не е почнал с ремонтите, но като цени на части неговите са по скъпи или на същата цена.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 28 Окт 2008, 21:15

колега плати и данака и застраховките и ще разбереш колко ти е готишната поддръжка, без да говорим за части по колата, щото ако си късметлия ще ти е безаварийна и ще караш само със смяната на консуматитите (320-ката има почти 7 литра масло а 316-ката 3.5 литра).
това е от мен а сметките са си от теб. честито още веднъж за придобивката
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: лагерница
Детайли за колата: touring

.

Мнение от 4a4i » 28 Окт 2008, 22:20

хаха як е въпроса :mhihi: ако умееш да караш и лавираш по нашите иначе ....безспоооооооорно класни пътища-честито,минаваш добре ....ако не- :help: скърца ,чука , тропа,суче,смуче..поувлякох се :mhihi: иначе маи около 1000 кинта беше каско ,гражданска,винетки,минетки,данъци и така! +3000-3500 годишно за бензинец.....Зарежи поддържането колега,ДОБРЕ ДОШЪЛ и..дамата по-горе е права,чети и се наслаждаваи на Muscle Machine :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 28 Окт 2008, 23:52

Колега честито и от мен :yes: .Та на въпроса,мога да ти кажа при мен как се движат задължителните неща: каско-600лв. ,гражданска-160 лв, данък-130 лв.,платен паркинг които не е задължителен ,но е препоръчителен-40 лв. на месец или 500 на година.Та значи общо 1400 лева ,само за да ми седи колата.От там почваш масло,спирачки и гуми(задни :mhihi: ).От тук на там всичко е божа работа и зависи от колата дали ще ти дава ядове + горивото.

ПС Забравих да вкарам в сметките и лекуването на много опасната и силно заразна болест- БМВ,която се лекува със скъпи медикаменти: М бронии,джантички,а тва ,а онова ,и в един момент осъзнаваш че влагаш всичко в колата,но няма такъв кеф.А старите хора са казали КЕФ ЦЕНА НЯМА .Успех и безавариино :D
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 29 Окт 2008, 2:23

Изрода написа:ПС Забравих да вкарам в сметките и лекуването на много опасната и силно заразна болест- БМВ,която се лекува със скъпи медикаменти: М бронии,джантички,а тва ,а онова ,и в един момент осъзнаваш че влагаш всичко в колата,но няма такъв кеф.А старите хора са казали КЕФ ЦЕНА НЯМА .Успех и безавариино :D

е те тва е много важно. там отиват наистина много повече от колкото трябва и никога не достигат ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 29 Окт 2008, 14:17

....да се намеся и аз;От старите шофьори знам,че:"Няма лоша кола,има лош стопанин.."..от теб зависи!Че БМВ води до пристрастяване,сам ще се убедиш... ;) А,а,а и честито!!! :D
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bavare_ca » 29 Окт 2008, 14:30

да ви кажа винаги съм искал да имам такава кола, не мисля толкова за разходите ,колкото за кефа да я настъпя-но все пак ви благодаря за съдеиствието,от месец е моя и ми глътна към хилядарка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 29 Окт 2008, 14:32

темата май се изчерпа
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44553
Изображение

Следваща

Назад към E36