ГОДИШНА ПОДДРЪШКА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ГОДИШНА ПОДДРЪШКА
ЗДРАВЕИТЕ!! и аз от скоро съм в тим-а на BMW 320I - И да ви кажа честно
нямам представа с какво съм се захванал. бихте ли ми казали колко ви излиза $ удоволствието да я карате таз МАшИНА месечно или годишно кой както си го е сметнал( между другото много яко се кара BMWто)
нямам представа с какво съм се захванал. бихте ли ми казали колко ви излиза $ удоволствието да я карате таз МАшИНА месечно или годишно кой както си го е сметнал( между другото много яко се кара BMWто)
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: ГОДИШНА ПОДДРЪШКА
bavare_ca написа:ЗДРАВЕИТЕ!! и аз от скоро съм в тим-а на BMW 320I - И да ви кажа честно
Между другото... Честито за МАшИНАТА

Колегите сигурно ще споделят по темата, аз не се наемам

Това от мен! Забавлявай се тук и чети... много чети

Варвам, че ще бъдеш посрещнат гостоприемно и топло, като всеки нов фен! И качвай снимки на МАшИНАТА

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Тая латиница ебава мамата на всичко 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
TUZara` написа:Кат за начало си оправи заглавието .. поддръЖкаи после ще ти отговоря
На тебе па кога ти почерня гъза и почна акъли да даваш бе

Ония ден се качи в е36...
- BMW_PASSION
- кандидат ентусиаст
-
подръжката не е като на 1 голф а на 2, но класата е 6 пъти повече така че според мен е изгодно да караш БМВ 320 стига да знаеш как да го караш
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Re: ГОДИШНА ПОДДРЪШКА
bavare_ca написа:ЗДРАВЕИТЕ!! и аз от скоро съм в тим-а на BMW 320I - И да ви кажа честно
Мое наблюдение поддръжката не е по скъпа от на друга кола 95г. и същия клас.
Примерно баща ми има вектра 97 , частите му са по скъпи от моите. Друг е въпроса че неговата като я взе нямаше забележки (той толкова и я кара) , а моята имаше доста неща за подмяна.
Значи в случая поддръжката на опела на баща ми е по евтина защото все още не е почнал с ремонтите, но като цени на части неговите са по скъпи или на същата цена.

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
колега плати и данака и застраховките и ще разбереш колко ти е готишната поддръжка, без да говорим за части по колата, щото ако си късметлия ще ти е безаварийна и ще караш само със смяната на консуматитите (320-ката има почти 7 литра масло а 316-ката 3.5 литра).
това е от мен а сметките са си от теб. честито още веднъж за придобивката
това е от мен а сметките са си от теб. честито още веднъж за придобивката

- 4a4i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: лагерница
- Детайли за колата: touring
.
хаха як е въпроса
ако умееш да караш и лавираш по нашите иначе ....безспоооооооорно класни пътища-честито,минаваш добре ....ако не-
скърца ,чука , тропа,суче,смуче..поувлякох се
иначе маи около 1000 кинта беше каско ,гражданска,винетки,минетки,данъци и така! +3000-3500 годишно за бензинец.....Зарежи поддържането колега,ДОБРЕ ДОШЪЛ и..дамата по-горе е права,чети и се наслаждаваи на Muscle Machine 

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Колега честито и от мен
.Та на въпроса,мога да ти кажа при мен как се движат задължителните неща: каско-600лв. ,гражданска-160 лв, данък-130 лв.,платен паркинг които не е задължителен ,но е препоръчителен-40 лв. на месец или 500 на година.Та значи общо 1400 лева ,само за да ми седи колата.От там почваш масло,спирачки и гуми(задни
).От тук на там всичко е божа работа и зависи от колата дали ще ти дава ядове + горивото.
ПС Забравих да вкарам в сметките и лекуването на много опасната и силно заразна болест- БМВ,която се лекува със скъпи медикаменти: М бронии,джантички,а тва ,а онова ,и в един момент осъзнаваш че влагаш всичко в колата,но няма такъв кеф.А старите хора са казали КЕФ ЦЕНА НЯМА .Успех и безавариино

ПС Забравих да вкарам в сметките и лекуването на много опасната и силно заразна болест- БМВ,която се лекува със скъпи медикаменти: М бронии,джантички,а тва ,а онова ,и в един момент осъзнаваш че влагаш всичко в колата,но няма такъв кеф.А старите хора са казали КЕФ ЦЕНА НЯМА .Успех и безавариино

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Изрода написа:ПС Забравих да вкарам в сметките и лекуването на много опасната и силно заразна болест- БМВ,която се лекува със скъпи медикаменти: М бронии,джантички,а тва ,а онова ,и в един момент осъзнаваш че влагаш всичко в колата,но няма такъв кеф.А старите хора са казали КЕФ ЦЕНА НЯМА .Успех и безавариино
е те тва е много важно. там отиват наистина много повече от колкото трябва и никога не достигат

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2