Спестяване на акзиза,начини?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
БОРКО-ЧИПА написа:WilliamsF1Team написа:БОРКО-ЧИПА написа:имам човек който се занимава с това но иска 50% от стойноста
![]()
![]()
![]()
Много е... КАТ София е мястото...
много добре знам,че кат София е мястото![]()
щом имаш човек на 10%имаш ли идея кви кинти можеш да направиш
хората и по 50% плащат за ригистрацията![]()
я да й на лс тел
Той не е мой човек...

Като стане ПТП ще даваш гражданската дето си си я направил тука в някоя наша фирма!Струва около 1600лв на година, но ако внасяш скъпа и мощна кола, реално печелиш, защото не плащаш данък!Освен това колкото и да ти е нередна колата, няма как да я спрат от движение, защото всъщност никога не са я пускали в БГ!Това е!
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Акциза ми около 7000лв.или така поне ми го сметнаха.
Намерих ударена кола,която е същата,като цвят,брой врати,година на производсво,но за регистрацията ми търсят 2000лв.
Сега съм пред дилемата какво да правя....?дали да спестя 5000лв.или да подаря 7000лв. на нашата скъпа държава!!!,което никак ама никак не ми се нрави.
Намерих ударена кола,която е същата,като цвят,брой врати,година на производсво,но за регистрацията ми търсят 2000лв.
Сега съм пред дилемата какво да правя....?дали да спестя 5000лв.или да подаря 7000лв. на нашата скъпа държава!!!,което никак ама никак не ми се нрави.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Борис_Малинов написа:Акциза ми около 7000лв.или така поне ми го сметнаха.
Аз ти предлагам да я вземеш цялата ударена и да разпродадеш на части и да си запазиш регистрацията.Но трябва през кат да се мине предварително, още при покупката на регистрацията. Демек да е с номера от същия град в които ще я регистрираш за да стане само по документи.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
дам....лошото е,че съм сравнително зает човек,а това да продаваш кола на части си е ангажимент,ще има да притърчам до Еконта за по 20-50 120лв.през половин час.
в най добрия случай...
май ще си е карам с чуждите номерца и като изпадне някоя регистарцийка но не за 2000лв.
ще си направя една трансформацийка...ще заиграят едни бормашини,флексове
и какво ли още не,но акциза няма го да платя.

май ще си е карам с чуждите номерца и като изпадне някоя регистарцийка но не за 2000лв.

Борис_Малинов написа:дам....лошото е,че съм сравнително зает човек,а това да продаваш кола на части си е ангажимент,ще има да притърчам до Еконта за по 20-50 120лв.през половин час.![]()
![]()
в най добрия случай...
май ще си е карам с чуждите номерца и като изпадне някоя регистарцийка но не за 2000лв.ще си направя една трансформацийка...ще заиграят едни бормашини,флексове
и какво ли още не,но акциза няма го да платя.
а то попринцип колко време може да се кара колата с Английски или Немски номер в БГ защото и аз мисля догодина да взема нещо по мошно и така да знам за какво е дереч
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
Еми докато имаш валидна полица ГО и си минал ГТП,не виждам какво друго може да те спре... 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
sonny написа:Много сте умни, то в тоз форум се едно куки невлизат и нечетат и не ви виждат хубавите снимки дето и номерата на колите ви има. Па после що ме спират, ми ше ви спират. И като лаете така свободно за врътките с акцизите, нали се сещате, че скоро ше секне канчето
боли ма газъ... взел съм си парите от каското а и колата вече е отписана от регистрация

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Ogi написа:sonny написа:Много сте умни, то в тоз форум се едно куки невлизат и нечетат и не ви виждат хубавите снимки дето и номерата на колите ви има. Па после що ме спират, ми ше ви спират. И като лаете така свободно за врътките с акцизите, нали се сещате, че скоро ше секне канчето
боли ма газъ... взел съм си парите от каското а и колата вече е отписана от регистрация
ти да, а следващия ?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Ogi
-