Беуи циферблати
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Беуи циферблати
Случайно някой да знае откъде може да се купят бели циферблати за Е21 

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
е21
мисля че сам ги виждал по магазините,но ми казаха че ще имам голям проблем сьс свалянето на стрелките и се отказах
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Re: е21
Din написа:мисля че сам ги виждал по магазините,но ми казаха че ще имам голям проблем сьс свалянето на стрелките и се отказах
Тука си много прав. Едно предишно БМВ го бях оставил без стрелки.

Отказвам се

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
И аз изкъртих два чифта стрелки на предишната ми е21-ца
DON'T DO THIS AT HOME!!!
DON'T DO THIS AT HOME!!!
street disorder workshop

- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Тея стрелки не излизат цели по простата причина че са стари,
а дори и да излязат никога повече не показват верно
Най-малкото километража не е ел. и си има там пружина дето е балансирана и като махнеш стрелката
капут 
а дори и да излязат никога повече не показват верно

Най-малкото километража не е ел. и си има там пружина дето е балансирана и като махнеш стрелката

street disorder workshop

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
не би трябвало да са капсуловани имат две малки болтчета отпред като ги развиеш тях и махнеш стрелките си готов
след тва най-евтиния вариант е следния:
1 сканираш ги(след като си ги разглобил)
2 меткаш ги в един фотошоп където ги правиш бели
3 купуваш си стикерна хартия (или идваш до бачкането ми и ти подарявам
4 принтиш ги (виж дали няма да прозира през стикера )
5 уепиш
6 сглобяваш, ако има кво след разглобяването
7палиш и ГАААЗ
след тва най-евтиния вариант е следния:
1 сканираш ги(след като си ги разглобил)
2 меткаш ги в един фотошоп където ги правиш бели
3 купуваш си стикерна хартия (или идваш до бачкането ми и ти подарявам

4 принтиш ги (виж дали няма да прозира през стикера )
5 уепиш
6 сглобяваш, ако има кво след разглобяването
7палиш и ГАААЗ
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Я по тая тема да се обади един стар акуладжия, който е имал честа да аправи не на една ана две е21ци бели километражи.
Та 1.Сваляте си километража.
2.Сваляте уредите от корубата.
3.Стрелките са хванати на една ос на която е набито подобие на кабърче (казвам го така щото немога да го определа точно) та на това като кабърче има две много малки дупчици и през тях миават две чопчета които са отляти заедно със стрелката и за тях е захваната противотежеста. За да свалите стрелката от кабърчето трябва да отлепите тежеста от долната му страна и тогава стрелката пада. Това кабърче си остава (това е само за оборотомера и скоростомера). Намирате пр***н километраж чиито стрелки не ви интересуват (Сами си има няколко) и му сканирате циферблатите след което си ги лепите на важите уреди а там където е кабърчето цепите фолиото да мине. После залепвате тежеста и стрелката за кабърчето и сте готови. При уредите на бензина и водата е много лесно там излизат от оста лесно. И за да сте почти единствени ако искате разбира се, се постарайте да отлепите стъклото от основата на самия километраж боядисайте го в желан цвят и си залепете стъклото, после от прозорчетата от където се осветява таблото можете да смените филтъра с друг цвят и просто става уникално.
Мойте уреди ги бях направил бели, основата от черна я бях направил небесно син металик и филтрите ми бяха сини, е просто беше уникално, опитвах се да ги снимам на тъмно за да се види как свети ама нещо не се получаваше. Ако Сами иска ша му помогна да ги направиме неговите и ако ви хареса приемам поъчки.
(Сами това е по твойта кратуна)
Та 1.Сваляте си километража.
2.Сваляте уредите от корубата.
3.Стрелките са хванати на една ос на която е набито подобие на кабърче (казвам го така щото немога да го определа точно) та на това като кабърче има две много малки дупчици и през тях миават две чопчета които са отляти заедно със стрелката и за тях е захваната противотежеста. За да свалите стрелката от кабърчето трябва да отлепите тежеста от долната му страна и тогава стрелката пада. Това кабърче си остава (това е само за оборотомера и скоростомера). Намирате пр***н километраж чиито стрелки не ви интересуват (Сами си има няколко) и му сканирате циферблатите след което си ги лепите на важите уреди а там където е кабърчето цепите фолиото да мине. После залепвате тежеста и стрелката за кабърчето и сте готови. При уредите на бензина и водата е много лесно там излизат от оста лесно. И за да сте почти единствени ако искате разбира се, се постарайте да отлепите стъклото от основата на самия километраж боядисайте го в желан цвят и си залепете стъклото, после от прозорчетата от където се осветява таблото можете да смените филтъра с друг цвят и просто става уникално.
Мойте уреди ги бях направил бели, основата от черна я бях направил небесно син металик и филтрите ми бяха сини, е просто беше уникално, опитвах се да ги снимам на тъмно за да се види как свети ама нещо не се получаваше. Ако Сами иска ша му помогна да ги направиме неговите и ако ви хареса приемам поъчки.

e21
ок сменил си филтрите за осветяване на приборите.ами другите светленки по таблото.ако едното го направиш синьо а другите ги оставиш червени става малко.... 

13 мнения
• Страница 1 от 1