Температура на двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Температура на двигател
Проблема е следния. Вчера като запалих колата и покарах забелязах, че загрява много бавно, и въобще не стига до средата, коети си е нормалното положение. Вкарах 2-3 ръчки до прекъсвач и си загря както си трябва. Да ама после пуснах по едно нанадолнище по инерция и после на скорост и истина толкова, че чак влезна в синия сектор. Предполагам, че е заминал някои температурен датчик. Кажете вие какво може да е и лошо ли е за колата да се кара така за момента.
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
Супер сте, мерси за бързия отговор. Може да дадете и идея за марка и от къде да го купя. От София съм.
Aз заложих на сигурно като си го купих от Камор за 60-70лв. Патил съм си с другата ми кола като купувах много известни марки термостати като "Behr", които са работили, но не както трябва...
Затова отидох и си купих истински. Водна помпа... ок, купи си каквато искаш, но термостата спрямо моите виждания трябва да е истински.
Затова отидох и си купих истински. Водна помпа... ок, купи си каквато искаш, но термостата спрямо моите виждания трябва да е истински.
6 мнения
• Страница 1 от 1