Ще стане ли добре смяната на фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Ще стане ли добре смяната на фарове
Здравейте колеги,
Днес ми влезе една муха в главата и цял ден не ми дава мира.
Дойде ми идея да си сменя фаровете с такива с лупи, ето ги и фаровете
http://picbg.net/img.php?file=c951cda5cb6fe1e3.jpg
марката е Eagle Eyes и са Тайвански,
та че след това мисля да сложа един ксенон от евтините.
Я кажете сега заслужава ли си цялата тази интервенция, идеята на която е колата да има малко по добра визия с тези фарове и сравнително добро осветяване.
Поздрави
Днес ми влезе една муха в главата и цял ден не ми дава мира.
Дойде ми идея да си сменя фаровете с такива с лупи, ето ги и фаровете
http://picbg.net/img.php?file=c951cda5cb6fe1e3.jpg
марката е Eagle Eyes и са Тайвански,
та че след това мисля да сложа един ксенон от евтините.
Я кажете сега заслужава ли си цялата тази интервенция, идеята на която е колата да има малко по добра визия с тези фарове и сравнително добро осветяване.
Поздрави
- klita
- кандидат ентусиаст
-
Hugo Boss написа:Аз бих ти препоръчал да вземеш мухозол и да убиеш мухата.
Само както започна с тайвански фарове и евтин ксенон....
Абе знам си аз, че такива ще са коментарите

ти направо я размаза вече мухата

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
за осветяването ти гарантирам че няма да е добро дори с ксенон,понеже самите лупи на тези фарове неса качествени...мое мнение с което неискам да обвържа никой 

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
не бих и помислил за такава "ДЪРВЕНА ИНТЕРВЕНЦИЯ"
П.С. а и самите фарове изглеждат отвратително
само ще осакатиш красивия автомобил (това си е мое мнение, и не карам никой да се съобразява с него)
Все пак успех колега
каквото и да решиш!
П.С. а и самите фарове изглеждат отвратително

Все пак успех колега

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
директно ти давам пример - един ден в сервиза дойде един така наречен "ром" със стопили се фарове - почваш от крушките, рефлектори абе само стъклото ги държеше. беше си взел турски боклуци супер ефтино и след това се наложи да си вземе нови фарове... няма да ти казвам колко му излезе тоя "angel eyes на далавера".
незнам тези какви са но аз не бих похабил бумера за да спестя някой лев... особенно този модел бмв.
поздрави
незнам тези какви са но аз не бих похабил бумера за да спестя някой лев... особенно този модел бмв.

поздрави
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- klita
- кандидат ентусиаст
-
dminchev написа:директно ти давам пример - един ден в сервиза дойде един така наречен "ром" със стопили се фарове - почваш от крушките, рефлектори абе само стъклото ги държеше. беше си взел турски боклуци супер ефтино и след това се наложи да си вземе нови фарове... няма да ти казвам колко му излезе тоя "angel eyes на далавера".
незнам тези какви са но аз не бих похабил бумера за да спестя някой лев... особенно този модел бмв.![]()
поздрави
Прав си колега, идеята не е да се сложи само някви боклуци, и когато говорим за пари цената на тези които говорим излиза около 750 лв, което не е от най-евтиното. Но иначе всички споделили някво мнение сте много прави.Просто исках да видя и вaшето мнение.
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
теб каква ти е целта че не разбрах много - angel eyes ли?
защо не пробваш китовете които се продават. около 100 лева са и би трябвало да се справиш с монтажа
защо не пробваш китовете които се продават. около 100 лева са и би трябвало да се справиш с монтажа
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
най-добре направи бартер твойте за оригинални пак за е46 с лупа естесвено с доплащане от твоя страна слагаш гелето + ксенона и сичко е ток
- bira&6kembe
- кандидат ентусиаст
-
грешка
преди 3 години я направих тази операция с тайвански фарове+китайски ксенони...голяма борба с фокусиране и други типично тайвански глезотий.
след 4 месеца каране със символично осветяване на пътя ги разкарах и се родих направо.
тайванкитв са с лупа която убива мощноста на ксенона, освен това има някъкви милиметри разлика в растоянието между лупта и крушката между оригинален Бош фар и тайванскои. тази разлика размива лъча и се получава липса на наситеност на иначе силен ксенон...
както каза колегата...утрепяй мухата!!!
след 4 месеца каране със символично осветяване на пътя ги разкарах и се родих направо.
тайванкитв са с лупа която убива мощноста на ксенона, освен това има някъкви милиметри разлика в растоянието между лупта и крушката между оригинален Бош фар и тайванскои. тази разлика размива лъча и се получава липса на наситеност на иначе силен ксенон...
- klita
- кандидат ентусиаст
-
dminchev написа:теб каква ти е целта че не разбрах много - angel eyes ли?
не колега, angel eyes се казва марката на фаровете

- klita
- кандидат ентусиаст
-
Re: грешка
bira&6kembe написа:преди 3 години я направих тази операция с тайвански фарове+китайски ксенони...голяма борба с фокусиране и други типично тайвански глезотий.
Ей това мнение ми беше достатъчно, по добре хубави обикновени фарове отколкото всички мъки след това.
Благодаря много за мненията на всички колеги
Ако имат желание модераторите може да удрят ключа.
Поздрави
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
13 мнения
• Страница 1 от 1