Евро пазар в Румъния
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Евро пазар в Румъния
Колеги някой да чувал за някакъв Евро Пазар в Букорещ. Бил нещо като нашето "Илиенци" само , че няколко пъти по голямо.
Ами всъщност незнам как се казва , чух за него и затова и пуснах темата. Мисля , че ако някой го знае и каже къде се намира може да е интересен за посещение на много колеги от форума пътуващи през Румъния. Доклкото , чух има и хубави стоки.
ПС:Само искам да уточня , че в темата става въпрос за пазара , а не за моловете.

ПС:Само искам да уточня , че в темата става въпрос за пазара , а не за моловете.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
аз не знаех за такъв пазар, ама си задавам 2 въпроса:
защо те пазаруват от Русе при такъв пазар
и защо има румънски рейсове постояно в илиенци
защо те пазаруват от Русе при такъв пазар
и защо има румънски рейсове постояно в илиенци
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Махни ги тези мамалиги бе човек,глада им е голям.Кво очакваш да има там,най-много докато разглеждаш да ти изчезне нещо.с двама работя и доста неща ми разказват,поне 10г са на зад от нас.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- E36hardtop
- Потребител
-
pistata9889 написа:Махни ги тези мамалиги бе човек,глада им е голям.Кво очакваш да има там,най-много докато разглеждаш да ти изчезне нещо.с двама работя и доста неща ми разказват,поне 10г са на зад от нас.
колега в някой отношения са дори много пред нас
10 мнения
• Страница 1 от 1