Докога ще ни ограбват докато се изтрепваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 27 Окт 2008, 13:59

няма да се плашите колеги тука е така :mhihi: :mhihi: .
И аз имах късмета да "карам" по тази "магистрала" този уикенд, и чесно да ви кажа повече на север не искам да се качвам.
София - Лом - 4 часа, по малко от 200 км. По 45-50 мин в тези готини задръствания, а между Монтана и Лом, добре че е широк банкета :mhihi: :mhihi: , че по пътя не може да се кара.
ПС: София - Бургас се прави пак за 4 часа - 400 км, без да бързам даже спокойно каране и със няколко фас паузи. :shock: :shock:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 27 Окт 2008, 15:00

ивчо написа:Колега я сподели малко инфо,вярвам и на други ще потрябва,че ще пътувам тази седмица към София и Варна ........ Къде точно,какво къртят???? Благодаря!!!! :)

Всичко започва на Български Извор - там колоната започваше преди селото. Ремонтират моста на края на селото - чакахме там поне 30-40 мин. Там се движих по едно време зад една синя 325-ца, дето се заяждаше с някакъв Кайен след това.

След това светофара на Златна Панега - пак през цялото - град ли е, село ли е - колоната мина за около 20 мин.

Третото място със задръстване беше на един тунел, на около 40 км. преди София - там още 40 минути заминаха. И гадното беше, че по-голямата част от задръстването прекарахме в тунела - който страда от клаустрофобия, да се оправя.

Четвъртото задръстване беше между 4-ти и 10-ти километър на магистралата. Ето тази снимка е от 7-ми километър, мисля. Сори за качеството, ама трябваше да гледам да не цункам А6-цата пред мен и в същото време, да гледам дали някой няма да реши да се навре помежду ни...Не зная какво се разбира от снимката, но всичкото червено напред що се вижда са стопове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 27 Окт 2008, 15:37

Вчера и аз бях в този ад на тъй наречената магистрала....
Значи едното задръстване е "Български извор" е заради тъпия светофар поставен на стеснението(моста). Няма кой да го регулира смотания светофар. На практика се получава, че 300 коли в едната посока(София) чакат светофар, на който я минат 2коли в насрещнотот платно - я не.

Задръсването в тунела(естесвено нямаше никаква вентилация вътре)....което всъщност беше по-напред, просто се беше пренесло и в тунела зареди километричната колана. То беше зареди стеснение от Три ленти в Една. Някои се беше сетил, че може от Трите ленти да се направят Две, да не се получава такава тапа. Същия този тип беше светнал, червена светлина в лявата лента на тунела. Това донякъде сработваше преди тунела. Обаче естесвено се намери един да тръгне в тази лента и понеже сме си стадо, всички "тарикати" го последваха и стана истинско шоу в стеснението. Същите тези "тарикати" после натискаха всички "балъци", който караха в правилните ленти....

Като цяло ни прецакват отвсякъде, обаче ние сме си виновни. Първо, че ние допълнително усложняваме положението. Каквото и да е то, заради тарикатлък и самозалъгване.
Втори, че търпим такива пътища, подръжка и сигнализация.
На няколко места коловете със сини задължителни стрелки, бяха блъскание многократно.Естесвено нямаше никаква светлинна индикация ..По "магистралата" имаше масло в комбинация с пясък, разсипан от "тежестите" които крепат знаците...след удар най-вероятно :twisted:
А пътя от В. Търново до магистралта е невероятен. Целия е в кръпки с 2-3см денивелация. Джантите ми станаха на многоъгълници. При това ако имаш кесмет изровените парчета да са асфалтирани... :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 27 Окт 2008, 16:19

Лелелелелелелелеле ...... :shock: :shock: :shock: ........ Вие направо ме отказахте от пътуване ...... Че го правиха пътят на места знам,ама толкова зле .... :evil: Ами като се прибера(живи и здрави) ще поместя още малко информация,че те катастрофите от това стават .......

Аватар

Мнение от someone » 27 Окт 2008, 17:47

smg написа: Обаче естесвено се намери един да тръгне в тази лента и понеже сме си стадо, всички "тарикати" го последваха и стана истинско шоу в стеснението. Същите тези "тарикати" после натискаха всички "балъци", който караха в правилните ленти....

Колега и аз по средата на тунела минах от средната в лявата лента, защото точно там в средната лента закъса една кола. А когато я заобиколих и исках да си се върна в средната, лентата вече беше заета от коли от най-дясната лента, които явно бяха решили, че в средната е по-бързо. Така че ща не ща, си карах в лявата до стеснението, а там вече трябваше да натисна един с един син лендроувър да ме пусне в правилната лента...просто нямаше как.

Обаче едно нещо ми направи голямо впечатление - след тунела, окапаха няколко рена, не друга марка, ми точно рено...съединителите им ли прегряха, двигателите ли - не знам, но едно по едно пуснаха аварийките и отбиха в дясно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 27 Окт 2008, 18:20

И едно не мога да разбера,защо като застилат нов асвалт върху стария оставят по една педя височина и става като бордюр :shock: после като си погледнеш джантите и ти се доплаква :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 27 Окт 2008, 19:09

Transportera написа:И едно не мога да разбера,защо като застилат нов асвалт върху стария оставят по една педя височина и става като бордюр :shock: после като си погледнеш джантите и ти се доплаква :evil:

Това е ултра модерна технология, патентована само за БГ :banghead: :banghead: :banghead:

Аватар

Мнение от someone » 27 Окт 2008, 21:35

А забелязахе ли преди Търново участъка, който покриваха наново това лято - за какви вълнички става въпрос :) Мен да ме бяха пратили да асфалтирам, по хубаво щях да го направя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 28 Окт 2008, 3:57

Всичко идва от хорицата,които правят пътищата.
Заслушайте се в някой техен разговор докато "асвалтират пътя".
"оооо то тва може и тей да го остайм то нищо му няма кво ся са занимааме,то мноо късно стана тряя си хоим"
"Да ве да кво ша го изкусуряааам тука да не ми плащат хиляди".
"УУУФ ае обед стана няаа ли си хоим,ша каим на шефовете че се повредил багера е..л съм му м...ата"
Това се получава заради,можеби лошото заплащане и некоректното отношение на техните началници,които пък заедно със управниците си спестяват някоя друга цистерна със вар или асвалт или кво да е.
И пак стигаме до управляващите.Всички сме едни и същи.Масата хора ако ни се отдаде шанс да сме горе и да управляваме ще го правим по същия начин.Протсо няма как да стане друго яче.
Говорят,хората,че мноо хотели се биле строили - еми да същите тези хора ако могат и те ще си построят хотел там на същото място.
Такситата скъпи - еми да,някой да те е вързал да ползваш такси.Като ти е скъпо просто не се качвай,той ако е таксиметров шофьор също ще взима скъпо.
Просто така ще е.Докато не се сменят няколко поколения за напред няма да има управия.Просто сега в това време и с тези хора това е положението.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата