Дано не са ме снимали снощи на Вапцаров ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
В Плевен сега дифлира една S-classa последно поколение с бленда на номера
Ако застанеш централно разположен пред номера го четеш перфектно,застанеш ли под някакъв дори минимален ъгъл на номера и край .... все едно се включва цензура/бленда/магия или койт кат иска да го нарече но прото не се чете
Проверил съм го отстрани на номера съм заставал и се виждат тоновете синьо(лентата преди буквите) бяло(основата на фара) и черно(самите букви и цифри) но ако ще и чистак нова М-ка да ми дадат за да го разчета ... няма как да се случи
Това преставлява парче плексиглас с обрани ръбове,валцувани или както се казва и вътрешната част е пирамидовидна,това дава кристален образ само при централен ъгъл
Камера е абсолютно невъзможно да ти разчете номера ако е на повече от 5 сантима над номера ако ще и с фенер насочен да свети прикрепен към обектива

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
ре
Пич споко не споко чакай призовка,аз вече съм грял там по подобен начин в 2 през ноща.
И няма такова нещо като подпис че си го получил ,това е уведомителна "покана" идва по пощата ако искаш не ходи ,ама при следващия акт които ти напишат като отидеш в КАТ на гишето мацката първо ще ти каже - минете през 22 стая за справка и там ще ти покажат клипчето .
На мен като ми го пуснаха останах изненадан колко са добри камерите.
И няма такова нещо като подпис че си го получил ,това е уведомителна "покана" идва по пощата ако искаш не ходи ,ама при следващия акт които ти напишат като отидеш в КАТ на гишето мацката първо ще ти каже - минете през 22 стая за справка и там ще ти покажат клипчето .
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Re: ре
dblos написа:Пич споко не споко чакай призовка,аз вече съм грял там по подобен начин в 2 през ноща.
Е, при мене преди време се получи абсолютно същото до отиването в 22 стая, .....но никъв клип не ми пускаха, оня извади некъв огромен стар тефтер и почна да ме убеждава некви работи че съм минал на червено еди кога си, еди кво си-еди що си ...и да ми държи неква лекция че не съм уважавал КАТ след като не съм се явил на призовката, аз се правя на луд щото призовка не съм получавал

F**k them all!
- johny bravo
- Потребител
-
Добре де, до колко дни трябва да чакам призовка или квото е там, засега нищо не съм получавал? А иначе за фолиото знам че от УСА има спрейчета и като си напръскаш номера камерата го снима размазан, това куките няма как да го хванат?
- pandev22
- младши ентусиаст
-
johny bravo написа:А иначе за фолиото знам че от УСА има спрейчета и като си напръскаш номера камерата го снима размазан, това куките няма как да го хванат?
аз 4акам от словения да ми донесът такъв спреи и като го пробвам ще кажа резултата
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2