Само Веднъж ?
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
11 мнения
• Страница 1 от 1
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Само Веднъж ?
http://www.vbox7.com/play:fec0dde7
Надявам се да няма такива в клуба. Но дори и да има се надявам това да ги накара да се замислят ...
Надявам се да няма такива в клуба. Но дори и да има се надявам това да ги накара да се замислят ...

M - The most powerful letter in the world
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце това нещо което покзват в клипа си еб*ло м*м*т*. Това нещо което почти няма отърване от него. Да кажем на 100% само 2-3% успяват да се оправят другите не. За това наистина е хубаво да се замисли човек преди да опита. Но лошата истина е че една голяма част от от по малките да кажем от 12-16 годишни са опитали почти всико вече. Всичко е до човека и средата в която се движи.
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
Kregec написа:Баце това нещо което покзват в клипа си еб*ло м*м*т*. Това нещо което почти няма отърване от него. Да кажем на 100% само 2-3% успяват да се оправят другите не. За това наистина е хубаво да се замисли човек преди да опита. Но лошата истина е че една голяма част от от по малките да кажем от 12-16 годишни са опитали почти всико вече. Всичко е до човека и средата в която се движи.
тру тру
аз дори цигари не пуша и не смятам да пропушвам
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
GRINGO написа:Kregec написа:Баце това нещо което покзват в клипа си еб*ло м*м*т*. Това нещо което почти няма отърване от него. Да кажем на 100% само 2-3% успяват да се оправят другите не. За това наистина е хубаво да се замисли човек преди да опита. Но лошата истина е че една голяма част от от по малките да кажем от 12-16 годишни са опитали почти всико вече. Всичко е до човека и средата в която се движи.
тру тру
аз дори цигари не пуша и не смятам да пропушвам
Аз също не пуша и не пия! Но наистина всичко си е до човека и средата на живот!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Денис! написа:amd написа:Ние си имаме по-сериозно заболяване в този форум
Аз по точно същия начин мисля!
То нашето заболяване е по-лошо от дрогата.Но и до някъде си приличат и двете нямат лечение

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
А брат виж сега дрогата има лечение ама трябва безобразно силна воля за да се оправиш, но това става бавно и много трудно ама много трудно. А за БМВ-болеста там нема лечение
, аз съм го писал в друга тема за Е46- М3 бях пуснал такава съм болен от втори клас. Така че нашето си е тръпка и манията да си направиш колата както ти искаш, а не както при един наркоман да провалия себе си и живота на другите около себеси демек семеиството. Така че между двете единственото сходство е зависимоста и тръпката от дадено нещо. Това си е мое мнение и не ангажирам никои с него.

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
11 мнения
• Страница 1 от 1