Питане?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Simong
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото му падне:)
- Мечтае да кара: каквото успее да докопа:)
- Детайли за колата: ...все още движеща се на собствен ход:)
Питане?
Интересуваме устройството което практически служи за брава на вратата.
Не става въпрос за дръжката на вратата, а за самият апарат.
И така въпросът ми е еднакви ли са те за седана и купето?
Благодаря предварително!
Не става въпрос за дръжката на вратата, а за самият апарат.
И така въпросът ми е еднакви ли са те за седана и купето?
Благодаря предварително!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Напръскай си бравата,със спрей за ръжда или някъф друг който почиства.Напръркай и при закопчалката която е на средната греда.ще се оправи,това е доста масов проблем.Поне при мен така се оправи
оправи си заглавието,че по този начин се е..ва търсачката

оправи си заглавието,че по този начин се е..ва търсачката

Mного ми е трудно да си го представя да е откачено...
Представлява едно вертикално колче, (номер 6 на схемата)
Tова се откача от едно ухо, близо до където сочи 1 на долната графика.
Ако всичко останало работи по модула, вероятно просто се е откачило, но не знам какъв зор е видяло да се дръпне от там. Аз бая трудно го нахлузвам и се вади с доста сила. Има една пластмасова тапа, която уплътнява и винаги е счупена, но няма проблем. Предполагам тя е причината някои врати да се отварят по-трудно отвън.
Ако искаш питай кое за какво е и ще ти обяснявам, но не е много голяма философия. Веднъж успееш ли да го свалиш, без да счупиш нещо, всичко е ок. Не се налага да сваляш самата дръжка от външната страна на вратата. Не го прави, излишно е, освен това гумената й изолация вече е "пластмасова" и само ще се вкараш във филм.
Представлява едно вертикално колче, (номер 6 на схемата)

Tова се откача от едно ухо, близо до където сочи 1 на долната графика.

Ако всичко останало работи по модула, вероятно просто се е откачило, но не знам какъв зор е видяло да се дръпне от там. Аз бая трудно го нахлузвам и се вади с доста сила. Има една пластмасова тапа, която уплътнява и винаги е счупена, но няма проблем. Предполагам тя е причината някои врати да се отварят по-трудно отвън.
Ако искаш питай кое за какво е и ще ти обяснявам, но не е много голяма философия. Веднъж успееш ли да го свалиш, без да счупиш нещо, всичко е ок. Не се налага да сваляш самата дръжка от външната страна на вратата. Не го прави, излишно е, освен това гумената й изолация вече е "пластмасова" и само ще се вкараш във филм.
абе и аз си мисля че е нещо откачено.. дано това "ухо" или каквото е там да не е счупено нещо...
щото мисля не е ръжда или заклеясало. всичко свободно се движи.
но.. ако съм хлопнал по силно .. може и да е откачено само. онова 6-ти номер
ще видим.
(оф сега се сетих че май и водачите на стъклото трябва да погледна.. и те се разместват ... )
щото мисля не е ръжда или заклеясало. всичко свободно се движи.
но.. ако съм хлопнал по силно .. може и да е откачено само. онова 6-ти номер
ще видим.
(оф сега се сетих че май и водачите на стъклото трябва да погледна.. и те се разместват ... )

Те са лесни. Купуваш ги по 2лв. са нови, имаш 2 на врата. Изчистваш каналите от оригиналната смазка и слагаш нова. За предпочитане - НЕ грес, щото като е студено става като маргарин и не се движи... двг.масло също не върши работа. Някаква тефлонова смазка или нещо по-течно от грес ако ти идва наум.
Не е удар на вратата. Не може да се откачи по този начин. По-скоро много рязко дръпване на дръжката и пускане при заминала пластмаска, за която ти споменах. Успех!
Пропуснах да напиша в предния пост: Номер 6 колчето реално се връзва м/у дръжката на вратата и механизма. Дълго е около 10см и доста трудно се откача от самата дръжка, защото е извито под формата на U.
Не е удар на вратата. Не може да се откачи по този начин. По-скоро много рязко дръпване на дръжката и пускане при заминала пластмаска, за която ти споменах. Успех!
Пропуснах да напиша в предния пост: Номер 6 колчето реално се връзва м/у дръжката на вратата и механизма. Дълго е около 10см и доста трудно се откача от самата дръжка, защото е извито под формата на U.
miro20 написа:да не правя нова тема.. имам въпрос - взе тия дни да не ми се отваря бравата отвън.
т.е. отвътре може, централното отключва и заключва, но дръжката на бравата не баца.
та.. преди да сваля сега кората... да погледна , някакви идеи и как се оправя проблема някой да сподели насока ?
И аз имах абсолютно същия проблем, оправи се от само себе си

12 мнения
• Страница 1 от 1