РЪЖДА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 22 Окт 2008, 20:02

Нямаш ядове с боядисването той си е авто-ръждопреобразовател не е като тия зелените от по 1.5лв. за това и цената му е такава!
добре че не си като тоя...НОВ ВНОС :mhihi:

ИзображениеИзображениеИзображение

П.С. Дано не гледа някой от Опел форума :uups:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от llazarr » 23 Окт 2008, 19:05

DirtySouth написа:Колега пусни енда информация по вин и виж дали имаш тази екстра

915 BODY SKIN CONSERVATION, DELETION

Колега в момента когато проверявах пишеше че временно не се дава информация по вина :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: РЪЖДА

Мнение от Enderial » 23 Окт 2008, 20:35

llazarr написа:Колеги много сам доволен от колата но ми казаха че е започнал да гние коша :( С две думи има ли спасение от това и ако има казвайте искам да го оправя защото честно казано самнявам се други по-стари коли да не са така а си вървят :help:

А, колко ти е ръждясала? Ако е малко, може и с ръждопреобразовател да минеш, но по-добре леко с флекс да го пилне или със едра шкурка и да го намажеш/пръснеш, я силикон, я грунд, я шегрен (за да го запечатиш) и после ако искаш и боя. Ама така тряа да го тръкнеш че да няма никва ръжда щот след време пак ше тръгне.
Ако е повече и парчетии са почнали да се лупат късат чупят, режеш до здраво и кърпиш с ламарина, след тва шегрен хуу от сякъде и боя ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

Мнение от AlCapone » 24 Окт 2008, 10:39

Kambe написа:колега има много ефективен ръждопреобразувател на WURTH 90 лв струва литъра, навсякаде го дават разливно, страхотна работа върши

аз също ползвах такъв дори и от толу на веждите си сложих МНОГО Е ДОБЪР супер работа върши мн съм доволен. ако ти е малко ръждата направо с една четчица мини обилно с тоя преобразувател там където имаш ръжда и тфа е! А пък ако ти остане дупка там земи си влакнест кид една стройтелна рабица и слагаш я от горе (след като вече си минал обилно с преубразователя) и минаваш от 2-те страни на дупката с кид и готово. Нали тук се има предвид че няма да е на видимо място а под капака да речем и няма да пречи това че ще стане грубо НО ще си спрял ръждата.
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от llazarr » 24 Окт 2008, 19:58

Колеги не си спомням дали се уточних но ръждата е на задния кош :(

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Окт 2008, 20:10

Какво ще рече заден кош?
Багажника ли?
Ако това имаш предвид,сменяй багажника...до след легена на резервната гума може да се реже супер спокойно,защото там няма нищо носещо и предразполагащо към усукване ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от llazarr » 25 Окт 2008, 10:34

///MapTo написа:Какво ще рече заден кош?
Багажника ли?
Ако това имаш предвид,сменяй багажника...до след легена на резервната гума може да се реже супер спокойно,защото там няма нищо носещо и предразполагащо към усукване ;)

Ами колега ходех при мой приятел в сервиз и той я беше дигнал да сменям тампоните на задния мост но ми каза че коша е почнал да изгнива не разбирам много но това ми каза и направо нз какво да правя сега.......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от na4o1978 » 25 Окт 2008, 23:38

явно колегата бавно я кара баx мама му и ръжда
дай му гас

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 31 Окт 2008, 0:01

llazarr написа:
Багажника ли?

Ами колега ходех при мой приятел в сервиз и той я беше дигнал да сменям тампоните на задния мост но ми каза че коша е почнал да изгнива не разбирам много но това ми каза и направо нз какво да правя сега.......

Колега, аз веднага ше ти кажа какво да направиш :) Отиваш при доверен тенекеджия и се консултираш с него ;) Тук с фърляне на боб нищо няма да разбереш ;) Дай ако не на карти поне на снимки да гадаем :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от llazarr » 01 Ное 2008, 10:00

Enderial написа:
llazarr написа:
Багажника ли?

Колега, аз веднага ше ти кажа какво да направиш :) Отиваш при доверен тенекеджия и се консултираш с него ;) Тук с фърляне на боб нищо няма да разбереш ;) Дай ако не на карти поне на снимки да гадаем :mhihi:

Нямам снимки колега но мисля да направя точно това което казваш и ще пиша какво е станало... Мерси колеги все пак

Предишна

Назад към E36