Малък въпрос относно данък на е36
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Малък въпрос относно данък на е36
Здравейте колеги
искам да попитам някой може ли да ми даде информация относно следния въпрос.
Значи когато съм си вписвал колата в данъчното (318is E36) незнам по каква причина съм вписал и в талона следователно и в данъчното,че колата е 2007 година
, а тя е 92-ра та въпроса ми е
мога ли да си оправя талона и след това да я впиша в данъчното като 92-ра година,че сега данъка ми е ~340 лева и ако я впиша като 92-ра ама към август месец на 2009-та дали за 2009-та ще платя реалния данък който е към 170 лева
питам по простата причина че в момента не съм в България и немога да ида до КАТ или до данъчното
Мерси
искам да попитам някой може ли да ми даде информация относно следния въпрос.
Значи когато съм си вписвал колата в данъчното (318is E36) незнам по каква причина съм вписал и в талона следователно и в данъчното,че колата е 2007 година

мога ли да си оправя талона и след това да я впиша в данъчното като 92-ра година,че сега данъка ми е ~340 лева и ако я впиша като 92-ра ама към август месец на 2009-та дали за 2009-та ще платя реалния данък който е към 170 лева
питам по простата причина че в момента не съм в България и немога да ида до КАТ или до данъчното

Мерси
- sean-john
- ентусиаст
-
- sean-john
- ентусиаст
-
Мерси колега но там не намерих отговор пряко на моя въпрос
то ще стане ясно като отида догодина за данъка 

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Xpyc_xpyc написа:Заповядай! http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%ED%FA%EA
Въпросът на колегата е как да си смени годината в талона, не колко ще му е данъка

AIWERA написа:Xpyc_xpyc написа:Заповядай! http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%ED%FA%EA
Въпросът на колегата е как да си смени годината в талона, не колко ще му е данъка

6 мнения
• Страница 1 от 1