За Олимпиадите и дървените философи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

За Олимпиадите и дървените философи

Мнение от .:BENZINO:. » 25 Окт 2008, 18:19

Дълго време се чудех къде да я пусна и въобще дали да я пускам тази тема.Пускам я тук защото според мен това не е Страхотна история-ако нещо съм сбъркал се извинявам на Админите.Знам,че много от вас ще се чудят защо въобще пускам такава тема и може би след това което прочетат ще ме хулят за това което съм написал-но както и да е.Преди няколко дена се регистрирах във форума на Ауди за да комуникирам с един приятел,и случайно докато го разглеждах попаднах на тази тема AUDI vs BMW .Та тази тема е пусната от един тип който се явява някакъв дрифт манияк който между другото е регистриран и тук при нас.Видях доста позьорски постове написани от разни ултраси с които реших да поговоря.И в един момент реших да пусна един разказ на един колега който беше описал връзката между него и БМВ,затова че бил БМВ-холик.Голяма грешка от моя страна.След това се почнаха едни подигравки-този мизерник http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=3463
Пусна линкове от още няколко подобни разказа на наши колеги[quote]
Та не искам с тези постове да бъда съжаляван или нещо подобно
Просто се изнервих затова,че отидох с добро за да водя някаква безсмислена дискусия без никакви остри постове а тези изпушили Олимпиади го обърнаха на яка подигравка-най-вече ми стана тъпо за тези историйки написани в нашия форум от хора обясняващи с тези редове страста си към любимата марка.
Ако някой има желание просто да разгледа темата :evil:
http://audibg.com/index.php?showtopic=47942&st=360
Едно от най жалките неща беше как можели и те да пързалят :mhihi: :mhihi:

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 25 Окт 2008, 19:17

цитат " ...... Когато Ауди са поставяли рекорди за скорост, БМВ са се мъчили да монтират двигател на велосипед..."
На тоя дето го е писал това мога да му кажа това-
:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 25 Окт 2008, 19:23

Какво се връзвате на такива теми?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 25 Окт 2008, 19:27

аз отделих 10 минути от не много ценното си време за да прочета 1-2 станички и реших да не си губя останалото :mhihi:
то още по не ценно ама все пак защо трябва да го губя :mhihi:

п.с.:някой да ме удари с нещо тежко по главата, искам да изпадна в безсъзнание :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 25 Окт 2008, 19:28

Eми колкото до АЛди феновете,не им четете простотийте-просто завиждат (както и хора от други форуми),незнам кой им е виновен че карат кочини и трябва да обиждат по-ХУБАВА марка от тяхната (и те го знаят). :evil:
А за Oyama,той май във всички форуми се е регистрирал но ако продължава го чака това което се случи и с приятелчето му MaXo :evil: БАААН!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

`

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Окт 2008, 19:33

кво им се връзвате , селтици са и така като прочетох 2-3 страници си личи , че и от автомобили грам не вдяват. За мен такива спорове са глупави , остави ги да си пишат квото си искат , те са си капацитети , каде каде е ауди ``ице`` масата от тях плюят е30 и е36 , а пък те карат 80 и 90 .... всякакъв коментар е излишен
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 25 Окт 2008, 19:37

Ей това нащо момче се включи снощи :lol:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... le&u=13432
:bchug: Ше те удавя с бира да знаеш мен

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 25 Окт 2008, 19:39

Навремето имаше един виц. Какво е една нула? Полицай. Две нули? Тоалетна. Три нули? Полицай в тоалетна. Четири нули? ...........две тоалетни или четири полицаи, или алуди :mhihi: Пет нули? Олимпиада, щото един полицай в две тоалетни не може да бъде. :mhihi:
п.п.Нищо против полицаите- само срещу ОООО :mhihi:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Окт 2008, 19:49

Абе кво ми говорят тея за коли бе,тея са толкова глупави,че ми се отживява............
Загибих 20 миннути да прочета сичките им коментари.(много тъпо им е направен форума)

Кво ми говорят за двигателите им,Факт е,че БМВ произвеждат най-добрите дизелови двигатели,за момента!

Нещо за дизаина и интериора бил тъп :kuku: ,некъв пише,че агресичта в 5 ицата не се връзвала с такъв клас,завижда че тяхната 6тица и пълна отврат и прилича на Ауди 80 яице(то така са сичките модели)

Ема кво да говориш...........
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 25 Окт 2008, 20:37

....акцизна 90-ка :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: паляк

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 25 Окт 2008, 20:59

ktv написа:Навремето имаше един виц. Какво е една нула? Полицай. Две нули? Тоалетна. Три нули? Полицай в тоалетна. Четири нули? ...........две тоалетни или четири полицаи, или алуди :mhihi: Пет нули? Олимпиада, щото един полицай в две тоалетни не може да бъде. :mhihi:
п.п.Нищо против полицаите- само срещу ОООО :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тва е мноо яко! Смея се и докато пиша :mhihi:
Отделих и аз от ценното си време абе ... има си некви дечковци .. дето дърпат м3 м5 иии още една ама забраих тоя какво беше написал... малко ми е чудно каква е тая тема и модератори няма ли там... 30 страници :shock: .. А за колега дето се е занимавал да пише там и да се разправя с онея "Нули" :mhihi: Според мен няма смисъл сеено някой да дойде в нашия форум и да пише че неговата кола е по добра :shock: :shock: ше го напраим на гъз.. всички в един глас...
Верно че се опитваш човешки да им го обясниш .. ама като гледам не се получава :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 25 Окт 2008, 22:27

Боли ви фара.кво ви пука-ми те кат знаят че им идва време за смяна на ангренажа и си продават колите :mhihi: :mhihi: :mhihi: особенно на 2.5 и 3.3 :mhihi: :mhihi: иляди левове иляди :mhihi: :mhihi: нема на света кола с 280 километраж а да е 110 коня-тва е само една и тя е АВДИ :mhihi: :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 25 Окт 2008, 23:43

Хм, как не съм я видял тази тема по-рано...
По другите форуми могат да плюят колкото си искат - важното е, че всички дълбоко в себе си знаем къде се крие истината :mhihi:
Такива разправии специално аз тук няма да търпя, защото обикновено свършват по доста грозен начин. Приканвам и останалите участници от форума да не участват в такива разпри по другите форуми - всеки е облъчен малко или много и си знае неговото - единственото нещо, в което можете да убедите другия, е по-ниската си култура :idea:
MORE BEER!

Назад към Извън Темата