318ис Проблемчетооооо
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
318ис Проблемчетооооо
Продължавам с нова тема тъй като нещата придобиха друг вид.
Свалих дебитомера, гофретата след него, моторчето за празния ход и маркучите около него и ги почистих с WD. Сглобих ги отново и нагласих оборотите на 1K и беше стабилно 5 минути след което оборотите играят от 1000 до 1500 или по-често гасне. След като откачих буксата от моторчето за празния ход, играят от 1100 до 1200. Дайте съвет какво да правя?
Свалих дебитомера, гофретата след него, моторчето за празния ход и маркучите около него и ги почистих с WD. Сглобих ги отново и нагласих оборотите на 1K и беше стабилно 5 минути след което оборотите играят от 1000 до 1500 или по-често гасне. След като откачих буксата от моторчето за празния ход, играят от 1100 до 1200. Дайте съвет какво да правя?

- BManoWar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Ci
- Мечтае да кара: MiG 29
И аз имам подобен проблем,само дето се оправя като загрее колата,сменях свещи,масло,филтри,почистих и аз тук-там ама не,интересно е,че го прави в движение,а на място се нормализира работата...
явно и при мен нещо е трьгнало... да умреш от яд ако се окаже няква дреболия след като си разтурил половин кола... 

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
а на пълна газ удря ли ти нормално прекъсвач, при мен след 5к оборота ги качва доста бавно и интервала от ударите на прекъсвача е доста по бавен от нормалното и на всеки удър изкарва гъсто кълбо черен дим 

3 мнения
• Страница 1 от 1