Една бира = 1.2 промила? Да, да!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

BMW Performance
Аватар

Една бира = 1.2 промила? Да, да!

Мнение от MCar » 25 Окт 2008, 13:11

Здравейте!
Ето я поредната просотия с нашите така любими полицаи.
В четвъртък вечерта отивам с една приятелка в Riverside в Драгалевци. Поръчах си за ядене и си поръчах една голяма (0.5л) бира. Седяхме там повече от два часа, през които аз съм единствено и само на тази бира. Нищо друго не пия. Накрая моята приятелка ми допи последнит глътки :evil: :D
Тръгваме надолу към площада на Драгалевци и хоп - куките ме спират. Обичайните разговори и ме питат "Употреба на алкохол?". Казвам им, че съм изпил една бира и те "Заповядайте при колата ни". Отивам аз, супер спокоен, защото и преди са ме спирали и от една бира нищо не ми показва.
Надувам като гламав на дрегера и... Изненада! 1.2 промила.
Пишат ми те акта и аз директно им казах, че няма да го подпиша преди да отида на кръвна проба и преди да видя реално какво количество алкохол имам в кръвта. След дълги спорове дали трябва първо да подпиша акта или първо да се направи кръвната проба, отидохме в Първа Градска. Взеха ми кръв, чакахме там някакво време и резултат - 0.2 промила. Мхм... Невероятно но факт.
В този момент видях как на полицаите им се спекоха ла*ната. Единият ми скъса акта ( :shock: ) и ми каза - "Заминавай!"
Е хубу де, заминах си, ама ми убиха цяла нощ в глупости.

Та... Как мислите? Може ли да са направили нещо на дрегера? Има ли такъв вариант, за да им дам пари на място?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Окт 2008, 13:18

чувал съм че слагат памуче с малко спирт на него
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 25 Окт 2008, 14:30

Напълно възможно е това.Зависи колко след последната глътка са ти правили проверка.Аз съм правил опит: Отпивам глътка бира и след това духам на дрегер.Отчете 1,1 ако не се лъжа.Това е концентрацията на алкохол не в кръвта а в дъха ти. За това се прави и кръвна проба за да се види наистина колко са реалните промили алкохол.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 25 Окт 2008, 14:55

_65536_kb_sec_ написа:чувал съм че слагат памуче с малко спирт на него

Пирфектно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз преди когато бях на морето пих една голяма водка-тъкмо преди това съм се наял добре!После нали има едни апарати където да си пуснеш левче и си взимаш сламка за да си надуваш през нея.Така за първи път тогава не бях с моята кола и затова реших да пийна само една голяма за около 15-20 мин. и си тръгвам просто за последния ден че ще се прибирам на следващия,надувам и апарата отчете 1,15(напълно пиян) а на мен ми няма нищо все едно съм пил редбул :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Окт 2008, 15:28

:nono: Глупости.
Никой не мое ма връне на селу!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Окт 2008, 15:38

кво глупости, преебват по сявки начини. аз съм пил 2 бири и ми правиха проба 0.33 промила показа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Окт 2008, 16:15

zBoost написа:кво глупости, преебват по сявки начини. аз съм пил 2 бири и ми правиха проба 0.33 промила показа.
Това зависи от времето, което е минало от :drinking: до вземането на пробата, от човека-индивидуални различия и от други неща, но ако се сложи памуче със спирт ще покаже някаква супер висока стойност на дрегера :mhihi: Ако смятате, че не отчита правилно дрегера(което може и наистина да е така)-кръвна проба в спешния център. :mhihi:Има си начини за всичко :!:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 25 Окт 2008, 16:43

Това и аз съм го чувал. И го правят само ако им кажеш че си пиинал малко
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 25 Окт 2008, 16:47

Де*ба и нещасниците де*ба :evil: :evil:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от alincoo » 25 Окт 2008, 17:39

Ама тук половината как пишете, а пък другата половина им вярва. Аз лично не знам кръвна проба, която да е станала по рано от 1 ден след пробата. На пича на момента му вадят кръвна проба. После, акта му го скъсали пред него :) Едни слагали памучета по дрегерите със спирт други не знам си кво. Абе спрете се малко бре. Съсипах се от смях. Кат ти дават да надуваш дрегер нали сам си разопаковаш мощук (май така се казваше) и си го слагаш на дрегера. Къв памук кви 5 лв :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 25 Окт 2008, 17:42

рак да ги покоси си4ки палки :evil: :mhihi: злока4ествен естесвено

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Окт 2008, 17:51

кръвна проба се взима до 40 минути след като са ти направили проба с дрегера, приятел

иначе истина е, че акт няма никои да ти скъса, щото ще си има големи неприятности след това :)
No bling at the Ring

Потребител
Аватар

Мнение от alincoo » 25 Окт 2008, 17:56

Абе до 40 мин се взима, ама резултатите от кръвната проба не излизат същия ден, още повече пробата е взета през ноща. Има технологично време което е необходимо да се обработи и това не е час или 2. Излизат поне след няколко дена резултатите.

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 25 Окт 2008, 18:41

alincoo написа:Абе до 40 мин се взима, ама резултатите от кръвната проба не излизат същия ден, още повече пробата е взета през ноща. Има технологично време което е необходимо да се обработи и това не е час или 2. Излизат поне след няколко дена резултатите.

Дааа, след една седмица...
А и това пластмасово, където го надувам (не знам как се казва) си беше вече сложено. Въобще не ми дойде на акъла да поискам да го отворят пред мен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 25 Окт 2008, 18:48

Технологично време..?!
Аве никакво технологично време няма! Просто гледат да не си натрупват работата на 1 път, ами да мързелуват.

Следваща

Назад към Страхотни истории