Искам да съм част от отбора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Искам да съм част от отбора

Мнение от Mladen4o1 » 25 Окт 2008, 12:00

Здравейте БАВАРЦИ :) казвам се Младен на 18 год. от софия и съм голям фен на марката и всичко свързано с нея и много бих искал да стана член на ваш6и клуб ама приблема е че незнам как да го напрява :( няколко пъти съм идвал на ОМВ в люлин след тунела ама ми е някакси неудобно да ходя и е така да се запознавам с хората кой знае какво може да си помисли някои "къф па е тоя дришлио" или нещо такова :) и просто исках първо да се запозная с някой хора тука в чата или някаде на кафенце :) и после да почна да ходя по събиранията щото аз нямам приятели който да карат БМВ и да са в клуба и незнам от каде да започна :( самичък съм си :lol: и такам :D ще ми е много драго да се запозная с вас и можеби да Ви стана колега :help: сега знам че темата е малко глупава :( но моляви непишете някакви глупости знам че съм леко прост :shock:
Благодаря Ви ;)

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 25 Окт 2008, 12:55

Добре ДоШъл!!!!

И няма да се притесняваШ всеки е минал по тоя път !!! :winky:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 25 Окт 2008, 12:57

Добре дошъл!
Занапред спазвай правилата на форума, прочети обяснението на всеки един раздел, за да се ориентираш къде да пускаш темите си. Използвай търсачката и... ENJOY! 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 25 Окт 2008, 13:08

:welcome:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 25 Окт 2008, 13:14

:welcome: май фриенд :D
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Окт 2008, 13:22

като отидеш на сбирка и не познаваш никого и се оглеждаш заблудено :mhihi: ,винаги ще се намери някой който да те заговори,ако е от по-старите кучета :P ще те и запознае с повечето ;) Много гостоприемно и приятелски ще те посрещнат всички,ходил съм няколко пъти на Еко и бях много приятно изненадан :winky: Така че нема кфо да се плашиш :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 94
Мечтае да кара: X5

Мнение от sladkotobeb4e » 25 Окт 2008, 13:36

Добре дошъл. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 25 Окт 2008, 13:42

:welcome: :welcome: :welcome:

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 25 Окт 2008, 13:59

ГАЗ!!! :welcome:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 25 Окт 2008, 14:56

И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .
I'm slowly drifting
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 25 Окт 2008, 18:45

DirtySouth написа:И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .

Ти да не си ходил на сбирки на други марки и да се бъркаш нещо? Къде са тея киселяци, дето се гледат тежко, да ходя и аз да ги погледам така?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fnt » 25 Окт 2008, 19:09

Не съм ходил на срещи, но мнохо пъти си говоря по кръстовищата с клубни. Не съм забелязал киселяци :roll:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 25 Окт 2008, 19:11

Колега,щом вече си се регистрирал и си фен на БМВ значи вече си от отбора! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Окт 2008, 20:20

Vlados написа:
DirtySouth написа:И аз съм си СССК тоест "Сам Съм Си Клуб" БМВ страстта бате не е да си сред киселяци и да гледате тежко ... Точно затова не ходя на ОМВ , Дружба , Екота и там където се събират ... В този форум има много точни хора от който само ще спечелиш като си в добри отношения но има и големи лайна ... Така че виж с няколко пича да сте си компаниика е най-добре .

Ти да не си ходил на сбирки на други марки и да се бъркаш нещо? Къде са тея киселяци, дето се гледат тежко, да ходя и аз да ги погледам така?

:OT: Е, ти виждал ли си се в огледало как гледаш? :mhihi:

Иначе колега: Добре дошъл! Ако видиш и чуеш една Е 34 комби да "трака", можеш да се обадиш на ОМВ-то!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 25 Окт 2008, 20:25

Vlados написа:

Викаш без причина ги изгониха от ЕКОТО ? Както и да е всеки си има мнение и това е моето ;)
I'm slowly drifting
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата