ЪП -ове във раздел ПРОДАВА
Модератор: I.Voykov
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
ЪП -ове във раздел ПРОДАВА
Здравеите колеги,предлагам да се помисли върху възможността за ъпване на обявите във раздел продава.Имам в предвит че,на мен ми е дразнещо когато пусна обява и тя след 5 минути е на 3 та страница,и то не защото толкова се е изписало по обявите,ами само от ЪП- ове на обяви към които няма интерес.Прилича ми на един вид надлъгване и дебнене ,кои кога ще си ъпне обявата за да му я видят повече хора,и винаги седят едни и същи обяви на първо място.
Във форума на Мерцедес примерно,нямаш право на повече от един ЪП седмично,като така се отсяват темите към които наистина има интерес,а за другите винаги можеш да ги намериш щото няма да са на 15 страница вече,и едно дигане във седмицата ще е напълно достатъчно.
Според мен е хубаво да се помисли по този въпрос,дори и да е със друг срок-примерно 3 дни,само да не е на 1 ден щото според мен е пълна боза.
ПС Ако се сметне за бесмислено и неосъществимо предложението ми,може да се изтрие,няма проблем
Във форума на Мерцедес примерно,нямаш право на повече от един ЪП седмично,като така се отсяват темите към които наистина има интерес,а за другите винаги можеш да ги намериш щото няма да са на 15 страница вече,и едно дигане във седмицата ще е напълно достатъчно.
Според мен е хубаво да се помисли по този въпрос,дори и да е със друг срок-примерно 3 дни,само да не е на 1 ден щото според мен е пълна боза.
ПС Ако се сметне за бесмислено и неосъществимо предложението ми,може да се изтрие,няма проблем

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Според мен се бъркаш,по скоро темите са разбъркани така не заради UP-овете а заради безполезните коментари.
Сегашното UP-ване си е както трябва секи си UP-ва темата по веднъж,като си трие предишния UP и това е.
Сегашното UP-ване си е както трябва секи си UP-ва темата по веднъж,като си трие предишния UP и това е.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Съгласен съм напълно с теб, няма и 5 минути и твоята тема е назад. Едно предложение и от мен, по добре ще е да речем, както в моя случай се продава Е36 нека самата обява да се публикува в Е36 раздела, Е39 в Е39 раздела и тн, та когато даден човек търси и иска да си купи Е36 да си влезе в правилния раздел и да види обявата, а не всички на куп и да четеш за хлопели за рена за голфове и тн.
Като добавка за разделите приемете като идея следното. В Е36 раздела направете теми със заглавие "Обяви продава 316" "Обяви продава 318" "Обяви продава 320" и така като се публикуват обявите всеки който търси определена кола ще може да разгледа всички обяви и да направи разлика между тях, а и тогава няма да има нужда от UP-ване и недоволни хора.
Като добавка за разделите приемете като идея следното. В Е36 раздела направете теми със заглавие "Обяви продава 316" "Обяви продава 318" "Обяви продава 320" и така като се публикуват обявите всеки който търси определена кола ще може да разгледа всички обяви и да направи разлика между тях, а и тогава няма да има нужда от UP-ване и недоволни хора.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Веселин|Василев написа: Едно предложение и от мен, по добре ще е да речем, както в моя случай се продава Е36 нека самата обява да се публикува в Е36 раздела, Е39 в Е39 раздела и тн, та когато даден човек търси и иска да си купи Е36 да си влезе в правилния раздел и да види обявата, а не всички на куп и да четеш за хлопели за рена за голфове и тн.
По глупава идея от това не бях чувал,извиняваи ама си е така.
Ако търсиш кола и и си решен че ше купуваш някои модел точно определен за това си има mobile.bg,се пак не сме форум за продажба на коли а за дискутиране на марката.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Bavarec*** написа:
не сме форум за продажба на коли а за дискутиране на марката.
Е ти като чели никога не си влизал в тоя форум, то темите с продава са 3 пъти повече от дискусионните теми. Ако мислиш, че си прав вземете и махнете разделите продава. Просто искам да се улесни работата, на мен специално не ми се гледат всички обяви, а искам да гледам само за Е39.
Това са най-актуалните теми в момента, просто забележи колко се дискутира!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
djoni82 написа:а да си чувал за тарсачка
За "тарсачка" съм чувал, но такива като теб си пускат обявите в Масови покупки!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Веселин|Василев написа:За "тарсачка" съм чувал, но такива като теб си пускат обявите в Масови покупки!
Бате не си прав...пускаш в търсачката Е39 и даваш секция продава хавтомобили и проблема ти е решен...много издребнявате ми се струва на мен

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
всъщност не ми дреме на к*** какво търсиш какво не намираш. А аз кото ми трябва го намирам 

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
///MapTo написа:Веселин|Василев написа:За "тарсачка" съм чувал, но такива като теб си пускат обявите в Масови покупки!
Бате не си прав...пускаш в търсачката Е39 и даваш секция продава хавтомобили и проблема ти е решен...много издребнявате ми се струва на мен
До някаъде си прав, но според мен е по добре да се съберът обявите в 1 тема, а не в 100. Просто е малко играчка и на никой не му се занимава!! Това е личното ми мнение и не ангажирам никого с него.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Да не отварям нова тема, искам да предложа в раздела продава да се забрани на потребителите да пускат повече от 1 обява в рамките на 1 седмица, понеже се получава така че на 1ва страница има 4 потребителя с по 5 теми, на 2ра 3ма потребители с по 6 теми и т.н. и всеки като си ъп-не всички архивни теми и се получава така че вместо по 1 ъп на ден са 4 от един потребител... също така смятам че всяка обява трябва да има валидност...
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
а ти кога го видя да пуска там обявите сиВеселин|Василев написа:djoni82 написа:а да си чувал за тарсачка

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Веселин|Василев написа:djoni82 написа:а да си чувал за тарсачка
Ами,чувал си чувал де - ползвай я

Точно за обявите пък и толкова лесно да ги намериш в под форум "Продава автомобили".В сравнение примерно със подфорума "Е36" там наистина ти трябва време с търсачката.
Такаче няма смисъл от такива неща,мисля аз.
А идеята за обяви в техническите форуми си е смешна.И без това те са толкова претъпкани със излишна информация особено "Е36",че сега ако се наблъскат и обяви направо незнам какво ще се получи там.
Тогава вече използването на търсачката наистина ще стане трудно.

14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума