Помните ли това ?!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Помните ли това ?!
Преди година бяхме неразделни бяхме богове , беше ноу яко
Сега ........... знаем кво е
кво ли ще е догодина

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ха да видим има ли още останали луди глави като едно време
Нека довечера 21.11.2004 в 20.00 часа да си направим най-голямата сбирка която сме правили в близката половин година. Нека всеки, който помни онези времена или който иска да усети тогавашния дух на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ да отдели час или два за това мероприятие. Всеки има задължения или прсто го мързи понякога, но нека тази вечер всички забравим за всичко останало освен за КЛУБА и се съберем както едно време, нека забравим дребните караници и дразги помежду си и се опитаме да възвърнем поне част от онова време....
НЕКА ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ЧАСТ ОТ ТАЗИ ОБЩНОСТ БЪДЕ ДОВЕЧЕРА В 20.00 НА ЕКО> НЕКА ВИДИМ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА БЪДЕМ ОТНОВО ТОВА КОЕТО БЯХМЕ....

Нека довечера 21.11.2004 в 20.00 часа да си направим най-голямата сбирка която сме правили в близката половин година. Нека всеки, който помни онези времена или който иска да усети тогавашния дух на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ да отдели час или два за това мероприятие. Всеки има задължения или прсто го мързи понякога, но нека тази вечер всички забравим за всичко останало освен за КЛУБА и се съберем както едно време, нека забравим дребните караници и дразги помежду си и се опитаме да възвърнем поне част от онова време....
НЕКА ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ЧАСТ ОТ ТАЗИ ОБЩНОСТ БЪДЕ ДОВЕЧЕРА В 20.00 НА ЕКО> НЕКА ВИДИМ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА БЪДЕМ ОТНОВО ТОВА КОЕТО БЯХМЕ....

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Fast-and-Furious написа:....................
Евалата Иво

Радвам се ако тези снимки и спомени предизвикат желания ефект

Нямам какво да добавя , освен че довечера съм на рожден ден , но въпреки това ще дойда

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Дружба Шах Тийм няма да е в пълен комплект:
Аз съм на работа!
Пенчев (Големия) и Сашо (Plague) са в Швейцария Сашо да си купува БМВ!

Аз съм на работа!

Пенчев (Големия) и Сашо (Plague) са в Швейцария Сашо да си купува БМВ!

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ако не дойда на време не ми се сърдете - на работа съм, но ще дойда
Било каквото било, всеки е правил грешки, но това, кеото трябва да ни отличава от всички останали е силата, да си стиснем ръцете и отново с ударила в земята задница да поемем напред, като едно цяло
Ние сме най-добре развиващия се клуб не само в БГ, защото по отношение на сбирки, прояви и форум/сайт почти никой в европа не може да ни стигне, нека това да се само Началото.

Било каквото било, всеки е правил грешки, но това, кеото трябва да ни отличава от всички останали е силата, да си стиснем ръцете и отново с ударила в земята задница да поемем напред, като едно цяло

Ние сме най-добре развиващия се клуб не само в БГ, защото по отношение на сбирки, прояви и форум/сайт почти никой в европа не може да ни стигне, нека това да се само Началото.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3