Абе нямах идея че и това се краде по е46ците
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
KFZ-Handler написа:На мен ми свалиха лявото огледало (само стъклото) преди една седмица.....![]()
Явно си се краде здравата, но пак казвам - Един път ще ги хвана и ще режа парчета от тях...
На мен също се опитаха да го свалят лявото стъкло на огледалото,но са се отказали ,защото се е пукнало

Напоследък забелязвам зачестяване на кражбите по всякакви автомобили ... Скоро на един му източиха 1/2 от резервоара ... след 2 дни на една петица(98) и свалиха 2-те странички стъкла на огледалата ... да не би да е заради инфлацията

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
сердика е некво страшно до поликлиниката 7-ма (ако се води още тоя квартал) 2 пъти отидоха халогените почти на едно и също място.. с халогени ли съм там не спирам. 

bakzo написа:сердика е некво страшно до поликлиниката 7-ма (ако се води още тоя квартал) 2 пъти отидоха халогените почти на едно и също място.. с халогени ли съм там не спирам.
Да не бъркаш община Сердика с квартал Сердика

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
На мен пък ми бяха изтъргали предната емблемата с отверка
С 2 ръце съм за .... който е съгласен да пише тук да се разберем няколко човека да земем каса бира и да зачакаме

Biankonero написа:И на мен на паркинга пред блока до ХаджиДрагановите къщи ми свиха едната лайсна и са пробвали да вземат още една... Явно там е района на некакви отрепки, и ако има желаещи, съм навит да жертваме неколко безсънни нощи ако требе, но да ги почакаме с кутия бонбони и една кола за стръв...
С 2 ръце съм за .... който е съгласен да пише тук да се разберем няколко човека да земем каса бира и да зачакаме

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Специални благодарности на plradev за монтажа и на Dimitroff за бъбреците
Ако се събираме да ги къртиме тия боклуци аз съм за. Мястото трябва да е около Банишора/Опълченска/Мария Луиза/Ц.Гара/Ботев
Ако се събираме да ги къртиме тия боклуци аз съм за. Мястото трябва да е около Банишора/Опълченска/Мария Луиза/Ц.Гара/Ботев

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2