ГИ Бардолини - Настройка !!!

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

ГИ Бардолини - Настройка !!!

Мнение от sajonara » 19 Авг 2008, 10:24

Има ли някой с ГИ "Бардолини" ? Колата е Е39-520 и ме интересува дали някой има настройките за този двигател. Ако някой сам си е направил настройките и му работи перфектно двигателя нека да ги пусне на файлче. Идеята ми е че при 4800 обр./мин изглежда намалява налягането и се получава едно придърпване. Аз казах на майсторите да ми го направят на 4800 об/мин да превключва на бензин но това не е решение защото на магистралата 4800обр/мин = 150км/ч, а често това е ниска скорост ако искаш да изпревариш а зад теб се натиска някоя седмица с 210км/ч :mhihi:

Вече проблема е решен и почти всичко в системата ми е ясно, и съм много доволен, вече имам и кабел за настройките, ако имате питания тук е мястото или на ЛС.
Последна промяна sajonara на 05 Окт 2009, 14:44, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sajonara » 28 Авг 2008, 19:56

е айде де всички ли с Бардолини им е перфецтна колата,ако е така дайте параметрите за настройка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sajonara » 04 Сеп 2008, 17:10

:arrow:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sajonara » 12 Сеп 2008, 9:09

Проблема е решен. Оказа се, че хората които са ми връзвали системата нямат навика да връзват компа на ГИ с ламбда сондата. След като го Вързаха кабела на ламбда сондата за компа на ГИ и след като направихме настройки в ДВИЖЕНИЕ, колата е перфектна. И сега малко реклама (но на добрия сервиз) :mhihi: Сервиза е Еврогаз и имат сайт http://www.eurogas-bg.net/contacts.html . Фирмата производител на ГИ - Бардолини препоръчват само тях.
Последна промяна sajonara на 13 Сеп 2008, 20:26, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 12 Сеп 2008, 11:38

:mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: e60 530d

Мнение от Shumy » 23 Окт 2008, 20:19

sajonara написа:Проблема е решен. Оказа се, че хората които са ми връзвали системата нямат навика да връзват компа на ГИ с ламбда сондата. След като го Вързаха кабела на ламбда сондата за компа на ГИ и след като направихме настройки в ДВИЖЕНИЕ, колата е перфектна. И сега малко реклама (но на добрия сервиз) :mhihi: Сервиза е Еврогаз и имат сайт http://www.eurogas-bg.net/contacts.html . Фирмата производител на ГИ - Бардолини препоръчват само тях.

Счупен ти е линка. Истинския е http://www.eurogas-bg.net/index.php
И аз мога да ги поФаля :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 24 Окт 2008, 10:49

sajonara написа:Проблема е решен. Оказа се, че хората които са ми връзвали системата нямат навика да връзват компа на ГИ с ламбда сондата. След като го Вързаха кабела на ламбда сондата за компа на ГИ и след като направихме настройки в ДВИЖЕНИЕ, колата е перфектна. И сега малко реклама (но на добрия сервиз) :mhihi: Сервиза е Еврогаз и имат сайт http://www.eurogas-bg.net/contacts.html . Фирмата производител на ГИ - Бардолини препоръчват само тях.

А само ГИ на Бардолини ли обслужват или и други марки ГИ ??
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от renegat » 20 Ное 2008, 19:50

В Еврогаз съм монтирал моят ГИ Bardolini и вече година работи чудесно, тогава имаха 5-6 марки ГИ които ми предложиха, но не помня какви бяха, иначе работят много грамотно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 1.8
Мечтае да кара: Е39 2.5 D

Мнение от vodach » 23 Ное 2008, 13:18

и аз съм си сложил моето Бардолини при тях. Значи казваш са много добри а ?
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vodach » 19 Дек 2008, 18:39

Във всеку случай майсторите в горна баня на мен колата не мия опраиха иначе има същото придърпване само, че на по- ниски обороти 150 горе долу.

Потребител
Аватар

Мнение от renegat » 12 Май 2009, 22:58

Да нямаш грешка, може би си монтирал при някой самозванец в Горна Баня, в Еврогаз са много педантични в настройките и едва ли ще ги затрудниш с нещо, освен това всички настройки през гаранционния срок са ти безплатни и винаги можеш да минеш да те погледнат ?
При мене в гаранционния срок започна да прекъсва от едната бобина, отидох при тях и за нула време ми откриха проблема съвършенно безплатно .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vodach » 13 Май 2009, 6:48

renegat написа:Да нямаш грешка, може би си монтирал при някой самозванец в Горна Баня, в Еврогаз са много педантични в настройките и едва ли ще ги затрудниш с нещо, освен това всички настройки през гаранционния срок са ти безплатни и винаги можеш да минеш да те погледнат ?
При мене в гаранционния срок започна да прекъсва от едната бобина, отидох при тях и за нула време ми откриха проблема съвършенно безплатно .

Браво щом си доволен, аз пък открих, че между отоворите, в които са зкрепени инжекторите на ГИ-то не с били добре оплътненени в резултат този тънак проблем ми коства 260 лв. пълно разглобяване на колектора и рейка с бензнови инж. Когато се монтират газовите инжектори трябва да се залепят добре в отворите, което не беше направено и в моя слуай бяха хлабави.

младши ентусиаст
Аватар

Re: ГИ Бардолини - Настройка ???

Мнение от sajonara » 05 Окт 2009, 14:41

Ако някой има проблеми и питания свързани с газовите инжекциони Бардолини с удоволствие ще му помогна, стига да става дума за БМВ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Re: ГИ Бардолини - Настройка !!!

Мнение от стан » 06 Окт 2009, 9:57

И аз съм доволен от Еврогаз

Потребител
Аватар

Re: ГИ Бардолини - Настройка !!!

Мнение от renegat » 22 Апр 2010, 18:30

Вчера бях в Еврогаз и разказах на Жоро за случая, много се смяхме на този абсурд, човека каза веднага да минеш през него да ти върне тези пари за ремонта които си направил, все пак имаш две години гаранция, само ще трябва да му обясниш как е станало така че от сервиза си излязъл без никкакво смучене на въздух, впоследствие си ходил наколко пъти и не си имал смучене на въздух, а тука пишеш че си имал голям проблем, добре де ама защо си ходил в друг сервиз ( ако въобще е вярно това което твърдиш ) а не при него, нали все пак си в гаранция, нещо май не се връзват нещата ? :kuku: :kuku: :kuku:

Следваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ