Бъдещ проект

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 23 Окт 2008, 18:00

Аз също знам за доста 318ис-ки ;) Тва с алуминиевия блок са новите двигатели М52 ;) те не стават! 8) Стига сте го плюли момчето бе...
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Колело Drag
Мечтае да кара: Е36 M3 turbo

Мнение от bajo85 » 24 Окт 2008, 11:16

Добре съгласен съм ако ми помогнете в избора на кола подходяща за целта ми следете ме колкото искате. После ще казвате '' на това момче съм му помогнал и аз имам пръст в неговата реализация''

Аз не си чеша езика и не се правя на голяма работа защото няма никакъв смисъл и привилвгия. Съвсем сериозен съм и искам да си сбъдна мечтата да дрифтирам със стабилна и що годе мощна кола. В момента съм командирован в Италиа. Когато се прибера искам да съм запознат - кой е най добрия вариант и да започна да процеса изграждане.

Аз ви моля за помощ - вие ме оплювате. Това ли е целта на форума - който се оредил добре който има желание "ДОЛОООО нямаш право"

Ако искате, аз съм от опуритите и работя по въпроса по един или друг начин.

Доскив

п.с. разбрах доло горе кой двигател е здрав но така и не получих информация кой модел от коя година с какъв е

Благодаря все пак на подкрепящите ме колкото и малко да са ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Окт 2008, 11:34

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=38452

Заповядай и после да не забравиш да ме споменеш,като е готов проекта :mhihi: .Ааа и едно кръгче искам тттссссс,тттссссссс :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36