Защо всички обикновени хора са против BMW?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 24 Окт 2008, 0:17

По точно мнение от това на PEREZ здраве му кажи :yes:
Просто брат това е вече клише но БМВ си е магия.Немога да ти го обясня просто.Ти знаеш ли какво е да излизаш на терасата прес 5 мин УЖ да пушиш а всъщност излизаш за съвсем друго - да си се нагледаш на товят си екземпяр :D
Когато се прибираш и искаш да си паркираш колата пред увас,обаче няма удобно място(такова,че да можеш да я гледаш през терасата)спираш си я някъде.Прибираш се увас,взимаш си душ и после първата ти работа е да провериш дали мясото ти се е освободило за да си преместиш колцата за да може пак да се радваш на гледката.
Или отиваш да пиеш кафе или да вечеряш в ресторант-Винаги търсиш маса до прозорците,винаги търсиш парк място до прозорците за да не я изтърваш от поглед.
Всяка минутка от свободното ти време да е отделено за БМВ-цето ти.Може да е иделно чисто,може да е изправно от всякъде,може да е в най-перфектното състояние,но ти пак му намираш нещичко и почваш да си го правиш и като свършиш после цял ден се радваш какво си си направил на колата.
А за разноските по частите и разхода на гориво не мислиш нито за миг ама изобщо не ти е на ъкъла хах :mhihi:
Нали ти казвам - магия!!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ivanov3333 » 24 Окт 2008, 0:42

t060 написа:Абе нека са против, тебе какво ти пука? За какво предпочиташ да даваш пари, за гориво или за части? Щото ако даваш за части ще те е яд, пък ако даваш за гориво ще ти е кеф.

Ей сега ще направим връзката: Земи си бмв и давай пари за гориво, земи си нещо обикновено и давай пари за части. Ти избираш.

П.С. Тъй като гледам вече си избрал, Wellcome to the club!

RESPECT

by t060

карам си волвото още 2-3 години докато не събера пари за х5 e53, това ми е мечтата баси животното е. пък бмвтата имат едно по-различно излъчване от другите автомобили затова хи харесвам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 24 Окт 2008, 12:28

и при мен някога беше така бащами ми викаше за какво ти е БМВ гори много скъпа поддръжка, дай един мои приятел продава рено клио запазена количка малко ще ти гори какво повече :mhihi: , но аз не Е30 ще е не ти искам парите аз ще си сабера и ще взема Е30, е така се случи че си продадох мотора, посабрах и си взех Е36 ударено отпред абе абсолутна бангия пепелниците му пални с фасове седалките омазани , тавана посивял от пушака вътре,стоповете пробити с вода, дарак абсолютен беше се мушнал предишния собственик под някав джип и фара беше счупен предниа калники капака поуганати , но колата си вървешекато се качих на нея никога няма да забравя кефа докато я карахза прав пат седях и се хилех като идиот от кеф , карах зад баща ми колата беше вечер и да не ни спрат куки че фара не светеше на едно изпреварване я задържах над 3000об на 3та и като дръпна тая кола иначе спънатия М40 и полудя неможах да се прибера зад баща ми отпред , че и накладки нямаше на желязо търкаше, с мн труд и желание направих кола от нея в галерията ми е дори преобоядиса се цялата нови части и джанти, консумативи скъпо стъпи но беше моето БМВ!!! за баща и така и си остана дарак колата, после си взех Е46 баща ми пак каза че не варвяло че не било така стабилно като неговия Хлопел вектра от последните1,9 дизел и че неговата повече варвяла дори при сравняване на мануалите за МаХ скорост която на опела е 200 пак отрече че Бмвто е по добро е кво да ви кажа като комфорта на БМВто е мн по висок отколкото на Новата вектра нищо че е по широка и дълга пак си е Хлопел.... имам приятели с Ксанитий и се хвалят как повече от бмвто варвели а немогат да ги продадат и ги таркалят и все им се разхлопват и горят много повече,хора завистници какво да ви кажа направете като мене вземете си това което ви е на сърце и не слушайте другите колко по изгодни оферти са др марки коли/гореспоменати за "обикновенните хорица"/или тъй наречено за мен простолюдие 8) Преследвайте мечтите си и ги правете реалност!
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 24 Окт 2008, 16:04

Айде айде всички хора са обикновени,само с бмв-тата са необикновени :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 24 Окт 2008, 16:19

TheKiller написа:Айде айде всички хора са обикновени,само с бмв-тата са необикновени :mhihi:

и тук таме по някой с Мерцедес ;) ма и той по Баварките се заглежда :mhihi: Или е с BMW двигател ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 24 Окт 2008, 17:09

БМВ-то е като хемороидите !!! Всеки задник го има :twisted: :twisted: :twisted: Аз бих добавил всяко ДУПЕ !!! :lol:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 25 Окт 2008, 0:34

Много болни хора има в този форум многоооооооооооооо
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 25 Окт 2008, 0:53

Apassionata написа:и тук таме по някой с Мерцедес ;) ма и той по Баварките се заглежда :mhihi: Или е с BMW двигател ;)

Верно карам трилъчева звезда,но Бавареца си е Баварец, друго казва просто тази марка от малък си ми е в главата и немога да си го избия :mhihi: Качих се в едно БМВ-це и после направо не ми се слизаше,направо щях да зарева :mhihi: ,но си казах споко след време и ти ще имаш такваз колица като събереш достатъчно пари :)
И така просто БМВ-то си е уникална кола за мен и мисля,че и за всички тук :)
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 25 Окт 2008, 0:55

Забравих да кажа болни,ама от хубавата болест,БМВ-то си е вид зараза както казах :) :mhihi:
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата