Аларма на Е60 ?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Аларма на Е60 ?
Колеги , възможно ли да бъде инсталирана допълнително аларма на автомобила , Е60 2005 г. ? Оригинална в Дару или Камор или някъде другаде /съответно друга аларма ? Споделете , ако някой се е занимавал или е чувал.
Благодаря ви предварително !!!
Благодаря ви предварително !!!
Специалист-Икономист
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
Благодаря за отговора. За Е60 ли става въпрос или за друг модел и ако не е тайна колко излиза всичко и какво се прави със старото огледало и плафон 

Специалист-Икономист
- PERO78
- Потребител
-
- Кара: x6
- Детайли за колата: 2010г.
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
mladenovn написа:Само да попитам какъв е смисъла да се слага допълнителна аларма, при положение, че фабричната си я признават застрахователите, а се знае, че каквато и аларма да се сложи пред крадците нищо не помага.
Ще се намали риска от злоупотреби с автомобила може би с 5%. Това е истината. Малко , но все пак е нещо

Последна промяна vodkarulez на 31 Окт 2008, 9:59, променена общо 2 пъти
Специалист-Икономист
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
PERO78 написа:Иначе ако отидеш някяде другаде ще ти излезне около 200лв
Точно такава аларма за 200 лв. не искам да слагам. Струва ми се , че някъде мога да намеря професионалисти , инсталиращи по-сериозни алармени устройства , така че да не засягат останалата машинария в колата и всичко да е по мед и масло. Все пак има ли такива? Преди 1-2 години приятел ми разказа , как един алармаджия го е върнал като му е обяснил , че не иска да прави каквито и да е интервенция с колата . Имобилайзери и т.н. , можел да прецака нещо !!! Тогава си спомням , че ставаше на въпрос за Е46.
ПС. Иска ми се ако не е оригинална аларма , да е такава каквато няма да ми създава проблеми от каквото и да е било естество и в същото време да работи добре по нейното си предназначение.
Специалист-Икономист
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vodkarulez написа:
ПС. Иска ми се ако не е оригинална аларма , да е такава каквато няма да ми създава проблеми от каквото и да е било естество и в същото време да работи добре по нейното си предназначение.
Има доста варианти в тази посока, които няма да ти излезнат 1800лв... мойта дойде без аларма и си сложих такава, която да се управлява от ключа.. датчици на всички отварящи се елементи, шоков датчик... върши много добра работа... те ако искат да ти гепят колата - и оригиналната аларма няма да ги спре

- archd
- Потребител
-
- Кара: E60 545i
Моята и сложих идеална аларма в Импас - Варна командвана от ключа около 360 - 400 лева, не помня. Аз я карах и то из страната 2-3 месеца преди да разбера че няма аларма явно е била гараж- гараж кола от Германия( има 3 бр. дистанц. отарящи датчици за гараж. врати на огледалото за задно виждане) Е60 545 2004г.
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
Ицо ,
благодаря ти . Ще се възползвам или от алармата , която предложи ти от американския дилър или от колегата archd с алармата от Импас.
благодаря ти . Ще се възползвам или от алармата , която предложи ти от американския дилър или от колегата archd с алармата от Импас.
Специалист-Икономист
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series