Защо всички обикновени хора са против BMW?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 23 Окт 2008, 10:16

Хората около теб ти говорят всеобщо приетите митове - скъпи части, голям разход, неоправдана покупка. Това са глупости ... Не карам Е46, обаче мога да ти кажа, че предните ми шарнири струват с 5 лв по-скъпо от на астра комби ;)

Така, че си вземи това, което ти е по на сърце.

ПП Шарнирите не са от битака, просто са взети с -10% цена.
ПП2. На майка ми дори и бяха казали "Ооооо те на БМВ гумите са много скъпи!"
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 23 Окт 2008, 16:21

Брат ако искаш кеф и по-малко пари ... ми вземи си Е36 :lol: Пак ще си лош, обещавам. Ако спре Е46 до теб и ти се дърви, просто му кажи "Ех, вече не ги правят като едно време !!!".
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 23 Окт 2008, 20:27

alexand написа:Брат ако искаш кеф и по-малко пари ... ми вземи си Е36 :lol: Пак ще си лош, обещавам. Ако спре Е46 до теб и ти се дърви, просто му кажи "Ех, вече не ги правят като едно време !!!".

И ония отвръща на Е93-ката до него, "Чу ли го кво каза :mhihi: " :lol: :lol: :lol:

По темата: разбирам, значи от цялата работа излиза, че ако ми се кара кола ще си взема кола, ако ми е все тая, но имам нужда да отида от точка а до точка б / с няколко лягания на земята и без камъни в бъбреците/ си взимам голф. :lol: .. Хубава.. Малка.... Икономична... като за тебе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ivanov3333 » 23 Окт 2008, 20:46

всичките ми приятели и родителите мразят марката, не мога да си обясня това. непрекъснато се сблъсквам с мнения от сорта "защо да взема нещо което гори много апък не върви", "нестабилни коли", "боклуци"... и тн.н

никога не бих си вземал нешо по различно от бмв.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 23 Окт 2008, 21:53

А бе всичко разбирачи бе.Един познат ми тръгнал да ме убеждава, че голфарата е по-добра от 3-ката , пасата по-добър от петицата. Ма поне тука като ти казват че бмв-то е най-доброто поне никой не си криви душата :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 23 Окт 2008, 21:55

ама те много поднасяли и не вървяли на сняг :mhihi:
гори 20/100 ама пешо с астрата е по-бърз.
а пък на баща ми мерцедеса вози по-меко
и така нататък :mhihi:
Изображение

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 23 Окт 2008, 21:58

Изчетох темата и направих следния извод: НИЕ НЕ СМЕ ХОРА :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 23 Окт 2008, 22:03

Абе нека са против, тебе какво ти пука? За какво предпочиташ да даваш пари, за гориво или за части? Щото ако даваш за части ще те е яд, пък ако даваш за гориво ще ти е кеф.

Ей сега ще направим връзката: Земи си бмв и давай пари за гориво, земи си нещо обикновено и давай пари за части. Ти избираш.

П.С. Тъй като гледам вече си избрал, Wellcome to the club!

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 23 Окт 2008, 22:06

methanol написа:Изчетох темата и направих следния извод: НИЕ НЕ СМЕ ХОРА :mhihi:

мдаааааам :mhihi:
хората си купувам талиги,които не палят,не спират,сипват им за 5лв газ и се циганеят за 20ст.Сменят някой части когато им паднат на пътя,особено накладките.Те това са хората,но ние не сме като тях ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 23 Окт 2008, 22:18

Ето какво ми написа току що един "обикновен" човек :mhihi:
[21:57:41] MoNiTo каза: - Защо на Беемветата са им малки воланите?
- За да може да се карат с белезници.
[21:57:45] MoNiTo каза: :twisted:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 23 Окт 2008, 22:22

Световна конспирация ! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Защо всички обикновени хора са против BMW?

Мнение от PeReZ » 23 Окт 2008, 23:14

LizarD написа:Абе много често, родителите и роднините ми, натякват, че BMW е голям и недостижим каприз.
"Ама колата е инструмент"
"Ама колата трябва да работи за теб, не ти за нея"
"Ама колата е машина която трябва да те закара от точка А до точка Б"
"Вземи си БМВ, ти ще се опариш за 1-2 годинки и ще ти влезе акъла в главата, моите накладки струват 20 лв, пък твоите 220"

Да, колите са инструмент.
БМВ е не просто инструмент. БМВ е професионалния комплект с инструменти, който ползват най-добрите.

Да, колата трябва да работи за теб. БМВ най-много от всички марки работи за теб (точно като немец). Точен, коректен, със силно изявен професионализъм, на разумна цена. (предполага се, че за да го караш трябва и ти да си точен, коректен и т.н., и да му плащаш толкова за колкото сте се разбрали (нито повече, нито по-малко))

Да, колата е машината която те закарва от точка А до точка Б. БМВ е най-сигурната, най-удобната, най-приятната и най-великата машина която ще свърши тази работа, но същевременно ще те накарала да се усмихнеш поне веднъж (на километър :mhihi: ).

Да, вземеш ли си БМВ се опарваш наистина, за цял живот, необратимо. Дори само час да покараш някое БМВ (дори да е мноого старо), всяка минута с друга марка кола после ще е като наказание за теб (е, добре не чак наказание, по-скоро лишение).
Веднъж опиташ ли от БМВ се пристрастяваш, наистина. Огледайте се... Този форум е единствения в който 99% от участниците са наистина влюбени в марката.

И относно примера ти с накладките (ще ползвам него въпреки че е глупав и не е верен).
Преди карах форд фиеста. Да речем че нейните накладки бяха по-евтини (22лв.) от тези на БМВ-то (220 лв). Ей мразех момента в който трябваше да дам дори 22 лв. за тази фиеста.
Ще направя едно лирическо сравнение. Представи си че имаш две деца (момченца).
Едното е двойкаджийче, не го бива в спорта, пуши масури всеки ден, има признаци за гей наклонности и малко грозновато. Другото ти дете е отличник, младешки национал по футбол е, пич от всякъде и т.н. (разбра ме). Е, много ясно че за тъпото гейче и 22 лв. са много и ще те е яд като ги даваш. А на пичагата... Като ти каже дай 220 ще му даваш 250 с усмивка на уста.

Е така горе долу ги чувствам аз нещата. Може малко да съм прекалил, преекспонирал и т.н., но реших да споделя какво мисля по тази тема.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 23 Окт 2008, 23:22

:bowdown: просто който каквото да каже вече ще е излишно

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 24 Окт 2008, 0:10

Колегата PeReZ изчерпа темата .. :mhihi:
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 24 Окт 2008, 0:15

Супер сте! Не махайте темата, нека поостане! Искам да я покажа на някои хора. :mhihi: a.k.a Не съм единствения заразен :lol: Тва е като да питаш в болницата " Ама, много е готино да ядеш кисело мляко с вилица, нали? И всички пациенти ДАААААААА :mhihi: "
BMW е стимул.
Последна промяна LizarD на 24 Окт 2008, 0:19, променена общо 2 пъти
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата