Питане за страничните стъкла на BMW 320i Coupe ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004
Питане за страничните стъкла на BMW 320i Coupe ?
Здравейте, може би има подобна тема но аз ненамерих, а и нямам време да се ровя дълго из форум. Затова питам направо дано някой отговори че днес ми е по свободен ден и мога да отскоча до магазина.
От къде да си купя пластмасите които държат стрничното стъкло за ел.машинката вътре в самата врата представляват едни правоъгълни пласмаси с дупка в средата където влизат едни ябълковидни болтове.
Къде мога да си купя искам нови че моите бяха остарели и се чупят лесно. Нямаше да ми се налага да търся ако не ми бяха счупили стъклото за да ми краднат CD-то, но такъв е живота.
Ще съм благодарен ако някой ме ориентира за да си купя.

От къде да си купя пластмасите които държат стрничното стъкло за ел.машинката вътре в самата врата представляват едни правоъгълни пласмаси с дупка в средата където влизат едни ябълковидни болтове.
Къде мога да си купя искам нови че моите бяха остарели и се чупят лесно. Нямаше да ми се налага да търся ако не ми бяха счупили стъклото за да ми краднат CD-то, но такъв е живота.

Ще съм благодарен ако някой ме ориентира за да си купя.
- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004
За да не правя нова тема ще питам тук:За купе без ел стъкла отзад как може да се напрасвят ел.!?Някой ако може да ми каже къде да гледам за части ли за кво ли за да се направят,или схема да се монтират ли нз ..търсих из подфорума Е36 нещо по въпроса но не намерих,а и нямах много време да ровя докрай и щя съм благодарен да сподели някой.
P.S. Извинявам се на колегата,че му осирам темата,но да се надяваме,че след като той си е свършил работата мога да свърша и мойта на негов гръб
P.S. Извинявам се на колегата,че му осирам темата,но да се надяваме,че след като той си е свършил работата мога да свърша и мойта на негов гръб
TUZara` написа:За да не правя нова тема ще питам тук:За купе без ел стъкла отзад как може да се напрасвят ел.!?Някой ако може да ми каже къде да гледам за части ли за кво ли за да се направят,или схема да се монтират ли нз ..търсих из подфорума Е36 нещо по въпроса но не намерих,а и нямах много време да ровя докрай и щя съм благодарен да сподели някой.
Потърси в Тунинг раздела имаше тема какво ти трябва за задни ел стъкла екстрата излизаше соленичко

Beautiful Mechanical Wonder
k1k0 написа:TUZara` написа:За да не правя нова тема ще питам тук:За купе без ел стъкла отзад как може да се напрасвят ел.!?Някой ако може да ми каже къде да гледам за части ли за кво ли за да се направят,или схема да се монтират ли нз ..търсих из подфорума Е36 нещо по въпроса но не намерих,а и нямах много време да ровя докрай и щя съм благодарен да сподели някой.
Потърси в Тунинг раздела имаше тема какво ти трябва за задни ел стъкла екстрата излизаше соленичко
Мерси много колега

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1