в събота отивам за е46
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
бе няма нищо чудно за 4000 евро.ми все пак Е46 се произвейда от '98г,което ще рече че има доста екземпляри които са на около 10 години!
а за километрите просто всички знаем че не са никак малко за тва време.
а за километрите просто всички знаем че не са никак малко за тва време.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
За 4000 евро, ще купиш добро Е46 в движение ама не тая година, края на другата може би...
Миналата седмица бях в Италия и ми предлагаха 318 98г. с кожа и парктроник за 3500 евро... много ама много хубава кола, даже ми хареса да си остане за витрина в мойта автокъща, не да се продава на прекупвачи... кофти, като отворихме предния капак имаше едно голямо нищо, виждаше се земята

Миналата седмица бях в Италия и ми предлагаха 318 98г. с кожа и парктроник за 3500 евро... много ама много хубава кола, даже ми хареса да си остане за витрина в мойта автокъща, не да се продава на прекупвачи... кофти, като отворихме предния капак имаше едно голямо нищо, виждаше се земята

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Гост
-
Nasti написа:За 4000 евро, ще купиш добро Е46 в движение ама не тая година, края на другата може би...
Миналата седмица бях в Италия и ми предлагаха 318 98г. с кожа и парктроник за 3500 евро... много ама много хубава кола, даже ми хареса да си остане за витрина в мойта автокъща, не да се продава на прекупвачи... кофти, като отворихме предния капак имаше едно голямо нищо, виждаше се земята![]()
![]()
Не им разваляй 4000 евровите помисли де...

Nasti написа:За 4000 евро, ще купиш добро Е46 в движение ама не тая година, края на другата може би...
Миналата седмица бях в Италия и ми предлагаха 318 98г. с кожа и парктроник за 3500 евро... много ама много хубава кола, даже ми хареса да си остане за витрина в мойта автокъща, не да се продава на прекупвачи... кофти, като отворихме предния капак имаше едно
голямо нищо, виждаше се земята![]()
![]()
именно за това ще е 320

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2