Автокаско и интериор?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Автокаско и интериор?

Мнение от spookyy » 23 Окт 2008, 3:49

Винаги съм се чудил по един въпрос. Пълното автокаско по принцип покрива всевъзможни щети по автомобила, особено причинени от трети лица. Интересно ми е обаче дали това би включвало интериора. Този въпрос ме налегна, тъй като един глупендер на автомивка ми закачи страничната щора със цигари и прогори плата. И сега се оказва, че трябва цялата щора с механизма да се смени, равно на 1200 лв. Та се чудя дали автокаското ми към Булинс може да свърши някаква работа?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 23 Окт 2008, 9:29

Фактурката при шефа на мивката и така,да си знае къде и кога се пуши.

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 23 Окт 2008, 10:15

vanioboy написа:Фактурката при шефа на мивката и така,да си знае къде и кога се пуши.

:yes: Абсолютно си прав, а Булинс според мен поне няма шанс да ти платят нещо за това 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от feeling » 23 Окт 2008, 10:15

Не го покрива каското това. Интериора е застрахован - кожен салон и разни такива екстри, които са си фабрични на колата.
Но пък си в пълното право автомивката да ти я плати. В крайна сметка вината си е тяхна..

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 23 Окт 2008, 10:58

А бе той е прав ама колко ще му платят е друг въпрос. Може би е трябвало веднага да отидеш сега малко ме съмнява на шефа на мивката да го интересува много много. Най-много да ти каже "аз от де да знам че не си я изгорил ти" :( .Ама може и да е свестен знае ли човек.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 23 Окт 2008, 12:56

feeling написа:Не го покрива каското това. Интериора е застрахован - кожен салон и разни такива екстри, които са си фабрични на колата.
Но пък си в пълното право автомивката да ти я плати. В крайна сметка вината си е тяхна..

Те и щорите са фабрични. И смяната излиза към 1200 лева, то тая автомивка ще фалира...

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 23 Окт 2008, 14:03

spookyy написа:
feeling написа:Не го покрива каското това. Интериора е застрахован - кожен салон и разни такива екстри, които са си фабрични на колата.

Те и щорите са фабрични. И смяната излиза към 1200 лева, то тая автомивка ще фалира...

Надежда всяка тука оставете...както е казал поета ;) Пич, отивай при шефа на мивката и не му мисли. Тоя пендел като е толкова тъп да ти мие колата с цигара, сега ще трябва да ти ги изплати тия пари...и няма мивката да фалира, а тоя ще му бачка на шефа месеци за без пари! Както обичам да казвам: "Който няма акъл, да има пари"! Успех и после да кажеш какво е станало!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Окт 2008, 22:54

Добре де тва е БГ наистина ли мислите че някой си шеф на автомивка ше плати дори да е винове? Ще каже аре махай се от тука и ще требва да го съдиш и после ходи доказвай...
Изображение

Назад към Извън Темата