Качеството на колите от Англия ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Качеството на колите от Англия ...

Мнение от acho.rs » 23 Окт 2008, 2:16

Вече много хора започнаха да внасят коли от Англия , заради по-ниската им цена там и слабия паунд.Но освен акциза,десния волан дали има още нещо скрито.Аз лично съм чувал (не само чувал но и знам) че някой хора изкарват коли от автоморги,вземат блъснати коли , освежават ги малко и ги лашакат в БГ.Обаче до колко тези коли са надеждни ? На колко километра са всъщност? Става ли номера с акциза или това е само временно решение ?
Най-хубаво ако някой закупил такава кола , сподели как е после машината .
Когато вече имаш парите за кола , много силно се изкушаваш да купиш нещо голямо за без пари и ме притеснява , дали няма да се вкарам много.
Естествено тук във форума няма да направя някакво крайно решение , но определено ще взема мнението ви в предвид.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Качеството на колите от Англия ...

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Окт 2008, 10:00

acho.rs написа:Вече много хора започнаха да внасят коли от Англия , заради по-ниската им цена там и слабия паунд.Но освен акциза,десния волан дали има още нещо скрито.Аз лично съм чувал (не само чувал но и знам) че някой хора изкарват коли от автоморги,вземат блъснати коли , освежават ги малко и ги лашакат в БГ.
Това това си е навсякъде. И българите го правят. Купуват някоя моргаджийска кола с лек удар или някаква повреда по мотора то моргата и тука я правят...
Обаче до колко тези коли са надеждни ? На колко километра са всъщност? Става ли номера с акциза или това е само временно решение ?
Най-хубаво ако някой закупил такава кола , сподели как е после машината .
Когато вече имаш парите за кола , много силно се изкушаваш да купиш нещо голямо за без пари и ме притеснява , дали няма да се вкарам много.
Естествено тук във форума няма да направя някакво крайно решение , но определено ще взема мнението ви в предвид.

На мен също ми е интересна тази тема, а и ми интересно мога ли да си я карам на английски номера след вноса... :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 23 Окт 2008, 10:13

Възможно е някой да оправя коли и да ги вкарва, но това би имало смисъл само за скъпи модели. Наскоро брат ми едва намери купувач за Воксхол(Опел) Омега от 1997. Продаде го за 600 паунда на човек, който го взима, за да го разкости за части. Колата беше в много добро състояние, с типичната за опелите от това време, започнала да избива ръжда на веждите на калниците. Тази кола я продаде, защото два месеца преди това си взе друга такава (пак '97), но на по-малко километри, за 700 паунда.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Окт 2008, 22:50

Е ми нормално да е от моргите и да се освежава нали всички са тарикати и искат евтино, няма как и да е качествено, горублянките да не мислиш че са дошли от място различно от италиянските морги?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 24 Окт 2008, 0:31

За надеждата незнам,но одеве се чух с един приятел дето четири дена се прибрал от Англия с един джип от там закупен и с три спирки в сервизи,и накрая шофьор на абтовоз българин ги съжалил и свалик кола която да кара тои и качили джипа на автовоза за да може да се пребере.Но все пак всичко си е късмет,от която и държава да вземеш употребяван автомобил гаранция няма.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 24 Окт 2008, 11:25

колкото и да са евтини колите в Англия все пак са с десен волан , което е недопустимо за движението тука още повече ,че такива коли не би трябвало и да се регистрират тук предвид , че трябва да си с навигатор да ти казва кога няма коли в насрещната лента , че да се престроиш или изпервариш :) и възможностите за ПТП са доста високи...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Потребител
Аватар

Мнение от GabsoN » 24 Окт 2008, 12:48

Напълно съгласен с горното мнение!
Не се занимавай с глупости. Все пак това е десен волан, замисли се. Предвид трудните условия за шофиране по нашите пътища, десният волан ще ти усложни живота в пъти повече. Аз лично дори и 10 000лв да спестя, при такава покупка, никога няма да я осъществя.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Окт 2008, 20:24

А, какво ще кажете за моторите от там? Дали си заслужава?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 25 Окт 2008, 21:02

На тях поне волана е по средата :mhihi: :mhihi: :mhihi: ..................и поне не е изгнил толкова като другите кошници по 1000 паунда :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 25 Окт 2008, 21:14

Що бе,за тия пари и претенции имате. :mhihi: Моя ланд круизър 2002 г. го взех за пари които тук взимаш читава Е-36 ,до сега ядове никакви,даже и днес си ходих на лов с него.Даже и табелите не съм му сменил. :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата