Колеги в НБУ
Модератор: Общи модератори
- Liceto''X''
- кандидат ентусиаст
-
Аз държа едно от кафетата около НБУ, ама няма да казвам кое е да не си правя реклама
пс.мога да идвам и аз, там съм всеки ден

- shaby
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 coupe M50TUB20
Liceto''X'' написа:Аз държа едно от кафетата около НБУ, ама няма да казвам кое е да не си правя реклама![]()
Ооооо, Лице, здрастииии

Liceto''X'' написа:Аз държа едно от кафетата около НБУ, ама няма да казвам кое е да не си правя реклама![]()
Е, може направо понякога да се събираме при теб, ако има интерес ще се разберем примерно къде да се чакаме и така... за да няма реклама

Иначе аз бих се възползвал другата седмица и от офертата за ОМВ-то, стига да не съм на работа в сряда вечерта.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Здравейте,
Колеги и колежки и аз съм в НБУ-то с едно черно е39 с черни емблеми и тъмни стъкла. Вече идвам по рядко понеже завършвам Мрежовите технологии. Иначе от моят курс имаме още един колега пак с е39 които е от форума. Навити сме да се сформира едно събиране някъде около НБУ.
Проблема е че паркоместата стават все по дефицитни с всяка изминала година там така че ще е трудно да се съберем през деня там. Според мен е най-добре да се организира среща някъде другаде специалност за колегите от НБУ.
Колеги и колежки и аз съм в НБУ-то с едно черно е39 с черни емблеми и тъмни стъкла. Вече идвам по рядко понеже завършвам Мрежовите технологии. Иначе от моят курс имаме още един колега пак с е39 които е от форума. Навити сме да се сформира едно събиране някъде около НБУ.
Проблема е че паркоместата стават все по дефицитни с всяка изминала година там така че ще е трудно да се съберем през деня там. Според мен е най-добре да се организира среща някъде другаде специалност за колегите от НБУ.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Абе много студенти .... тая държава как сериозно ще закъса за качествена работна ръка след Х години не ми се мисли само ....
I'm slowly drifting

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
mitkovalkov написа:Ванка пиши едно лично, че Пържолан Байков иска да те пита нещо![]()
Байко Байков написа:Митко, ще го имам впредвид в края на годината...
- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:mitkovalkov написа:Ванка пиши едно лично, че Пържолан Байков иска да те пита нещо
Ти тихо НЕстудент такъв .... гост

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
mitkovalkov написа:WilliamsF1Team написа:mitkovalkov написа:Ванка пиши едно лично, че Пържолан Байков иска да те пита нещо
Ти тихо НЕстудент такъв .... гост![]()
![]()
Гост, гост, ма пълноценен...

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500