Нова цена на бензина??????
Модератор: Общи модератори
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
кашираите по 1 тон бензин сега е момента и след 2 месеца ще се прави пара
аз така купих евтини долари сега ги продах и искарах някои лев
що пък да не стане с бензина 

It`s party time !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вчера сутринта заредих BP100 октана на цена около 2.50 в Гърция и за пореден път осъзнах колко преебани сме тук, ако ще не 2лв ми 20стотинки да стане помията, която ни наливат в колите.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Генералният секретар на ОПЕК се среща с Медведев
DarikNews - 22 Октомври 10:33
Генералният секретар на ОПЕК Абдулах Салем Ел-Бадри съобщи, че ще се срещне с руския президент Дмитрий Медведев и уточни, че няма да иска от Москва да намалява добива си на петрол, съобщи агенция Интерфакс.“Ще се срещна с президента Медведев днес. Ще поискам от него да обменим информация, свързана с положението на пазарите и финансовата криза“, съобщи Бадри, който е на посещение в руската столица.
Налапаха се гадовете и сега търсят начин да не им спре кранчето за петролните милиончета и милиардчета...
Генералният секретар на ОПЕК Абдулах Салем Ел-Бадри съобщи, че ще се срещне с руския президент Дмитрий Медведев и уточни, че няма да иска от Москва да намалява добива си на петрол, съобщи агенция Интерфакс.“Ще се срещна с президента Медведев днес. Ще поискам от него да обменим информация, свързана с положението на пазарите и финансовата криза“, съобщи Бадри, който е на посещение в руската столица.
Налапаха се гадовете и сега търсят начин да не им спре кранчето за петролните милиончета и милиардчета...
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
явно
явно на Shondy протестите са подействали 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Днеска заредих на 1.94 с отстъпката от 5ст на лукойл за 1.89.. Ама имам чуство че почват от към качество да става егати бензина... колата почна да прекъвса и да се мъчи да тръгва 

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Аз пък от седмица насам пак зареждам от ЛукОил, за да пробвам на какво дередже им е нафтата и дали се е променило качеството от последния път когато зареждах там, като допреди това сипвах само Premium или VPower... Е, сега колата нещо не може да си намери пътя и все с вратите напред ходи 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
uricatoli написа:Днеска заредих на 1.94 с отстъпката от 5ст на лукойл за 1.89.. Ама имам чуство че почват от към качество да става егати бензина... колата почна да прекъвса и да се мъчи да тръгва
Я прочети малко по-назад аз какво ви казах предварително!
За сега зареждам от Петрол А-96-последно в неделя на 2,08лв/л.във ВТ и нямам никакви проблеми даже по-добре върви колата и имам чувството че по-малко мърда стрелката на ляво!!!
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
доволен съм от цената, че падна, но качеството е УЖАСНО дори и на ОМВ където уж е най-хубавият бензин ...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Наливам на ОМВ от 6 месеца без да сменям.. никва разлика няма.. така че.. сипвайте и не се плашете 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
someone написа:Генералният секретар на ОПЕК се среща с Медведев
Бе еб@ното е, че ОПЕК ще намалят добива, а братушките понеже са заложили в бюджета еб@м ти и цената, няма да търпят повече да пада. Или ще направят грандиозна беля или няма да паднат изобщо.
Но и както казаха - цената в Бг не се влияе толкова много от международните цени на петрола, защото той отдавна не е основната суровина на горивото

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Svetlix написа:WilliamsF1Team написа:Барела пада до 66$...
Ами сега...![]()
Дали не се връщат времената 1.50 98Н
От твоята клавиатура в божия монитор
Еееееее... Само така, само така!!!!!!