въпрос относно електрониката за климатик
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- батекики
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 da F11
- Мечтае да кара: M5 Hurricane
Re: ....
значи не съм само аз в този филм....ще следя темата, но мисля че най доброто решение е да се свали ел.инсталацията на климата от друга кола заедно с бушоните и релетата
ми те са толкоз , 3 релета и 3 бушона ,
охоохо , на vld библията , да не беше на немски ... той междо другото и достъпни и качествени инструменти продава ... аз зареждах от него вече
vaskovasilev ти намери ли букЦата в бушониерата ?
то какво циранско лято стана , зема да пусна аз 3та + и да зареждам фреон па да видиме дали ще казвам как се прави или как не се прави
охоохо , на vld библията , да не беше на немски ... той междо другото и достъпни и качествени инструменти продава ... аз зареждах от него вече
vaskovasilev ти намери ли букЦата в бушониерата ?

то какво циранско лято стана , зема да пусна аз 3та + и да зареждам фреон па да видиме дали ще казвам как се прави или как не се прави

- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
...
къде съм написал букЦата
не съм я намерил защото през седмицата съм на работа и нямам време .
утре си заминавам на Монтана и там ще я прегледам .. то само един кабел не ми е ясно къде е - черно със синьо , но знам от къде тръгва така че ще стане работата .. стига време да има

не съм я намерил защото през седмицата съм на работа и нямам време .
утре си заминавам на Монтана и там ще я прегледам .. то само един кабел не ми е ясно къде е - черно със синьо , но знам от къде тръгва така че ще стане работата .. стига време да има

- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
...
свързах всичко , но ми е странно защо напрежението между черно синия и плюс - сиреч които се подават на релето за компресора е 1.5волта .. защото не съм свързал персостата поради причината че не мога да намеря никъде такава букса
.. или просто толкова си подава на релето и това е реле за 1.5 волта
...ако някой случайно има букса за персостат - обла е и е с 4 дупки .. да каже

...ако някой случайно има букса за персостат - обла е и е с 4 дупки .. да каже

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2