Защо всички обикновени хора са против BMW?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 22 Окт 2008, 9:20

BMW-X5 написа:Отговора на този въпрос приятелю се намира в самото заглавие на темата ти ;)

Защо всички ОБИКНОВЕНИ хора са против BMW?

Защото са обикновени!

Абе не мисля, че тия, които не са "против BMW" са НЕобикновени.
Аз по тая логика съм обикновен от понеделник до петък и карам Клио на газ, щото ентусиаст - хубаво ама не ми се връзва ентусиазмът с бюджета. А на студент, ако му се връзва - ОК.
На мене ми се кара Е92 - ама жената и детето са обикновени и са ПРОТИВ.

Жив и здрав колега, все пак всичко е много индивидуално ($$$) за да може някой да даде адекватно мнение, освен ако не публикуваш Баланс, отчет за пар.поток и отчет за дохода ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2008, 10:08

Всеки си скача според летвата. Колата трябва да е последното нещо към, което да се стремиш. Тя е удобство. Приоритет трябва да имат другите важни неща, тези които ще ти донесат парите за следващата кола. По-добре да инвестираш 50 000лв. сега и после да ти се върнат, от колкото да набиеш тези пари за Х5 и да продължиш да набиваш по него. Хич да не се чупи имаш разходи и то не са никак малки. Поне в България със заплата от 600лв. не можеш да караш БМВ, да издържаш семейство и да поддържаш и кола. Няма обикновени и необикновени хора. Просто едните са с ограничени доходи пък другите живеят спокоен живот. И вашите ти казват така, защото на баща ти накладките като му струват 20лв., а твоите 220 тая разлика от 200лв. може да бъде изхарчена за нещо съществено вкъщи или да се плати ток, парно и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 22 Окт 2008, 11:17

WilliamsF1Team написа:Всеки си скача според летвата. Колата трябва да е последното нещо към, което да се стремиш. Тя е удобство......

Подкрепям това мнение. От думите ти става ясно, че колата ще я купуват (и поддържат) родителите ти. Така че не виждам как ще ги убедиш да дадат за нещо 15 хилки, като могат дадат 5 (примерно). Освен това каското си е разход. На този етап и аз те съветвам да си намериш кола, която да ти е полезна; да служи на теб, а не ти на нея.
Като започнеш сам да си изкарваш парите, тогава си вземай каквото ти е на душа.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 22 Окт 2008, 11:48

Баща ми пък ми натяква, че БМВ била мутраджийска кола .. ама аз съм му казал - поръчвай я, като се върна я взимам..

Той се опитва да ме убеждава няколко пъти, но неуспешно .. писна ми да карам Опел и даже колата да ми е скъпа ще я продам и ще си взема по-малка, но със сигурност пак БМВ ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Окт 2008, 13:06

И мен колегите от фирмата ме упрекват постоянно,че съм бил гъзар и нзм си кво щом съм карал бмв,а те карат някакви малолитражки италиански...опитвам се да им обясня,че място за сравнение няма и не избивам комплексите си с емлбемите на колата,но не искат да го проумеят и това е...Вчера един ентусиаст от тях си направи за пунтото спойлер за тавана от еталбонд...е няма да ви обяснявам колко му се смях...и всички ми викат "ми ние не сме гъзари да даваме космически суми за тунинг,това ни е по възможностите,това правим"...е ок,като нямаш пари за какво се буташ да го правиш...а те кой от кой по-затънали в кредити и после що няма пари...не можеш да го обясниш на хората,невъзможно е... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 22 Окт 2008, 13:10

И моя баща / Бог да го прости / ми казваше "Вземи си фордче, голфче, мани ги тия БМВ-та......." ама щом се качи в първата ми Е30 и покара 50 км, после неискаше да погледне по-новият Форд :mhihi:
А след два удара, първо в Пежо, после в Рено, не исках да чуя за друга марка! Видях как изглежда БМВ след удар и как изглеждат другите

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Окт 2008, 13:18

подръжката даже е по-евтина от другите коли
освен това всичко е направено така, че да ти служи дълго
вземете да подържате една тойота в официални сервизи да усетите разликата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 22 Окт 2008, 13:27

LizarD написа:В крайна сметка искам да разбера едно стегнато BMW (Е46) Може ли да е по добър избор откъм надежност от стегнат Golf 3 или 4, или Xantia, Vectra B... С BMW печеля ли нещо повече от страст? Всмисъл, да мога да кажа спокойно, че покупката на тая кола е по добро решение зарди това, това, това и това. Пример, на голфа сменям накладки на х километра, а на bmw-то на два пъти повече километра и това оправдава ценовата разлика....

Преди околомесец докарха в един сервиз БМВ Е36 и Ситроен Ксантия с идентични челни удари.И двете коли стоят навън(дъжд,слънце,вятър,влага). По предния капак на ксантията,там където боята вече я няма,ръждата взе да си избива и то доволно.Капака на БМВ-то и той няма боя,ама и ръжда няма... :dunno: Аз не съм специалист,но за мен е очевидно,че качеството на ламарините на БМВ-то е в пъти по-добро.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 22 Окт 2008, 13:40

За да кажеш, че си против еди какво си трябва да си го притежавал и тогава да дадеш мнение. В противен случай мнението е равно на нула. Ето една тема, в която е изяснен много добре въпроса защо БМВ?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 22 Окт 2008, 13:59

Не всички обикновени хора са против BMW-тата! Тези, които не са съвсем против, тайничко завиждат ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 22 Окт 2008, 14:03

Apassionata написа:Не всички обикновени хора са против BMW-тата! Тези, които не са съвсем против, тайничко завиждат ;)

По-скоро тея които са против...тайничко завиждат :D

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 22 Окт 2008, 14:08

Apassionata написа:Не всички обикновени хора са против BMW-тата! Тези, които не са съвсем против, тайничко завиждат ;)

Support :)

Баща ми до сега си вози дупето на един Мерник и явно не иска да му подливам вода на авторитета 8)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 22 Окт 2008, 14:14

БМВ е марката.... качиш ли се веднъж, много трудно се разделяш с него.... добре дошъл в сектата :twisted:
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Окт 2008, 19:54

купи си от "киселото" грозде и се наслаждавай ;)
а и кеф цена няма ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 22 Окт 2008, 20:12

Против са защото никога не са се возили или карали БМВ.А към теб,квото е по джобовете на ваще за подръжка,това да ти вземат.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата