Физическо насилие в училище.Брутално!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 22 Окт 2008, 10:59

evans написа:
X-citer написа:Айде прегледайте това, който не го е гледал и после пак укорявайте учителите, че изперкват

http://vbox7.com/play:bcadab5c
http://vbox7.com/play:c0ad898d

Тия олигофрени според вас не заслужават ли бой?
Не се притеснявай,тях живота така ще ги удари.Кажи ми само тая където не можа две елементарни думи да напише на английски,какво бъдеще има, бати тъпото момиче.

абе тия са големи бе... като ги гледам са поне в 9-10 клас...
ама от 1-вото клипче лапетата са 4-5-6 клас... разликата е огромна...

а м/у другото и нас така в 6-ти клас класния ни тормозеше с една показалка ни налагаше постоянно и един ден не издържахме :mhihi: беше пребит от 6-токласници... и ни изключиха половината клас :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Окт 2008, 11:06

у френската са неква сбоджа назрява-снощи гледах ,че нещо се бунтуват за директорката си ,а министъра искъл да я пенсионира....!!! децата скачат в нейна защита....!!явно не всички отношения са такива като в клипа между ученици и учители.....!!!!
ма ако почнат стачка ше ядат големия ,щото после пак на техната глава да си наваксат....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Окт 2008, 12:16

http://www.vbox7.com/play:ec9b3bda ето развитие по случая...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2008, 12:26

да увОлним директорката...

Той директора е неграмотен, ние пишеме за някакви шамари...

Децата ги е страх от учителката ама иначе е добра, не им пише двойки... :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Окт 2008, 20:34

SKISA написа:у френската са неква сбоджа назрява-снощи гледах ,че нещо се бунтуват за директорката си ,а министъра искъл да я пенсионира....!!! децата скачат в нейна защита....!!явно не всички отношения са такива като в клипа между ученици и учители.....!!!!
ма ако почнат стачка ше ядат големия ,щото после пак на техната глава да си наваксат....

мда, искат си директорката...
някои казват корумпирана била, но много работа свършила...
други, че независимо, че на Велчев щерките били там, той имал апетити некви...

ма нека да е за добро на школото, че ми е слабост, нали сме училЕ и ние там :D
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Окт 2008, 21:14

ние са учеме ....!! ма още не съм се ориентирал кое -кво....!! ше ги изчакам още малко и ше опитам да помогна за двора или стаята поне да оправиме....

Потребител
Аватар

Мнение от TodorIsov » 22 Окт 2008, 21:59

ОТГОВОРЪТ НА УЧЕНИЦИТЕ : ученици бият учителката си по английски и и викат говедо http://www.youtube.com/watch?v=vVvstlQIQNc

Добре кажете тва как да не отидеш и да му спукаш черепчето на тоя та да фърчи кръв от артерията деееба лайната
Последна промяна TodorIsov на 22 Окт 2008, 23:35, променена общо 1 път
It doesen't matter who you are or who you are supposed to be. The difference when you are driving BMW is that you ain't drivin' shit... The BMW drives you...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Окт 2008, 22:25

SKISA написа:ние са учеме ....!! ма още не съм се ориентирал кое -кво....!! ше ги изчакам още малко и ше опитам да помогна за двора или стаята поне да оправиме....

стаята - не, че нали все се местят, по-добре я салона, я двора (ма него кварталът ще съсипе), я някой кабинет по нещо ;)
де да знамде, те нещата са ме попроменили бая предполагам, аз завърших лето 96-то там :roll:

и пак да използвам - 100% за учителя :!: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 22 Окт 2008, 22:27

Когато учителя е псевдоучител и възпитанието на децата е псевдовъзпитание се случва така. Когато учениците са що годе в реда на нещата и учителя си знае от работата се получава така както се получава в часовете МИ по химия и математика. Дисциплина и знания.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 22 Окт 2008, 22:41

не се цупи, но учителят си е учител, не е възпитател и независимо, че прави възможното да предаде опита и знанията си на ученика, не е възпитател "макаренко" (надявам се защитаващите учениците знаят какво е:mhihi: )
замислете се дали има улав ученик, на който родител е преподавател, независимо в начално, средно или висшо :?: м :?: ми май няма :mhihi:
ама ако тати рядко се вясва и носи кинти мама да кисне в кафето, нещата са пределно ясни :winky:
и аз не бих понесъл да ми бият детенцето, ама кое ли е първопричината, а? не ли следствие? разумно ли е да се борите с логичното следствие?

ми не ще да е ;) първопричината и водеща и за жалост съсипваща след време всичко :confused:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Окт 2008, 0:52

Това е крайно, майка ми и баща ми са преподаватели и такова отношение е нечовешко. Това са хора с психични отклонения. Имахме един преподавател... т.нар. "ПЕДАГОГ", който веднъж опита да ми удари шамар зад врата и...не успя... бях 10и клас. Поговорихме си с него на по кафе след часовете и повече не се повтори в моя клас... Промени си поведението генерално човека.

За такова отношение в нормалните държави дават поне условна присъда и уволнение (от системата на образованието), обратното... ако дете посегне зверска глоба на родителите и смяна на училището.

Жалко, че е почти нищо от нормалните практики не е приложимо в България, това е страната на абсурдите.

Предишна

Назад към Извън Темата