Мнението на византийците за България!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Бе аз не можах да вденя тая тема нещо, кой кого псува...
Да пишат каквото искат гърците, ама тези светлинни години.
Гърция не е нищо особено като държава, колкото до населението всички балкански народи си приличат!! И се разпознават от далече! И във типичния балкански стил, ега си ги мерим!!
Еми големи сме си, нема да лъжем я!!! То българин под 80 кг, взема да се виждат се по-рядко! Мъчат се малки да ни изкарат брех, че псуват и драскат... модераторите вземете дайте един кантар, да видим кой по-голям. 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
SKISA написа:във всеки случай бих приел по-лесно критика от некои други нации -не баш от гърците точно....!!!
Това не ти ли прилича на - "вие защо биете негрите".
Едва ли в статията се казва нещо, което ние да не си знаем, обаче когато ни го каже някой друг (особено съсед - много си се "обичаме" на Балканите) веднага скачаме да защитаваме националното си достойнство. Значи прави бяха управляващите като теглиха една на ОЛАФ - 'бал съм ги във византийците/жабарите/швабите, те ще ми кажат на мене.
А злорадстването за проблемите на съседа си е характерно за региона. И като цяло повече си приличаме отколкото се различаваме. Не знам дали гърците са по-лоши от нас, но определено не смятям, че са по-добри.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
grnka баце,защо дойде да учиш в нашата скапана държава?Аз имам пълното право да плюя по византийците,преди години от моя дядо са отнети насилствено 450 декара земя и къща в град Демир Хисар напълно българска земя,който после сте си го прекръстили Сидирокастро.Дори и днес къщата си съществува и живее в нея мазен византиец.SKISA каза всичко което мисля и аз.Между другото,имам доста приятели гърци,някои от тях са по добри и от тези с които съм всеки ден.На о.Корфу имам приятелско семейство и почти всяка година ходя на гости,В Атина имам приятел ,известен хирург в болницата Евангелисмос,който дължи живота си на мен по някаква случайност,и ме приема като част от неговото семейство.

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
1. за господина който нее българин,мисля,4е ти запо4на с псувните и обидите,теми4ката беше въпрос,нали. 2.Понеже ве4е ме дразниш ти си можеби от тея наши съседи дето е намерил една българка да му ти4а по задника и да му бърше лайната и затова си тук или в полошия слу4еи за теб,просто си толкова голям селянин,4е освен в българия неможеш да си позволиш да се пообразоваш никъде другаде или пък хайде,може и да си толкова умен и наход4ив предприема4,4е държиш половината шива4ки в родопите,та кой от трите портотипа си?!? Ина4е,4е са понапред от нас няма спор и затова съм тук,да и сму4а еврата
ноооо 4исто матерялен план и незнам кой е измикяр тоя дето псува,заглежда по 14-15 годишни и накрая покрай всяка една църква се кръсти?!? Айде молявисе,4е на балканите сме еднакви..... 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
едно впечатление се създава от 10тина-20 човека ,които видиш в дадената страна!!! аз съм видял доста повече ,но не мога да кажа ,че мога да направя изключително точна извадка на истинският грък!въпреки това -огромен процент от тях са точно такива , каквито ги описвам.
а нали се сещате кво впечатление за гърците имат тия ,дето жените им работят в шивашките цехове...!?!?дето не им дават да пикат ,щото няма време!!! е такъв ми требва и да врекне на жена ми и съм му извадил гръцмуля ,ма са намерили лесно,щото хората долу са бедни и си ги праат кво си искат...!!! или работниците по плантациите и навсякъде при тях....!! начи толкова много лоши примера мога да дам и толкова малко добри,че излиза ,че никак ,ама никак не са по-свестни от нас-дори напротив.
човек се става не с това,какво са били прадедите ти и щото ахил ти е вуйчо ,а защото си показал ,че си истински човек сега - с постъпките си в този живот!!!
а нали се сещате кво впечатление за гърците имат тия ,дето жените им работят в шивашките цехове...!?!?дето не им дават да пикат ,щото няма време!!! е такъв ми требва и да врекне на жена ми и съм му извадил гръцмуля ,ма са намерили лесно,щото хората долу са бедни и си ги праат кво си искат...!!! или работниците по плантациите и навсякъде при тях....!! начи толкова много лоши примера мога да дам и толкова малко добри,че излиза ,че никак ,ама никак не са по-свестни от нас-дори напротив.
човек се става не с това,какво са били прадедите ти и щото ахил ти е вуйчо ,а защото си показал ,че си истински човек сега - с постъпките си в този живот!!!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
ЕВАЛА ЗА ГОРЕСПОМЕНАТИЯ КОМЕНТАР! и все пак мойто мнение нее на 4овек 4иято жена е шива4ка там,а си го изграждам кажи ре4и в целия съзнателен живот 9 години по около 300 гърка който ми минават на ден през ръцете ето на тоя РС и претендирам,4е малко все пак ги познавам,неслагам всите на едно но все пак булшинството,ти трябва да ги знаеш добре.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
AGD написа: И като цяло повече си приличаме отколкото се различаваме. Не знам дали гърците са по-лоши от нас, но определено не смятям, че са по-добри.
Абсолютно съм съгласен с това мнение, в някои лоши качества дори ни бият сериозно (мързела и стиснатостта им)..
F**k them all!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми сигурно са прави хората за нас, а и са ни изпреварили бая въпреки че до преди да влезнат в ЕС бяха същите измекяри, ама съдба.... ние сме по умния народ и разбираме от всичко, а мафия ни е чужда дума, все пак наще политици са най почтените на света!

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
Все ми се струва 4е сърказмати е неуместен тук,мисля мина времето на трибуквените групировки и мафията е силна дума,първо престъпноста и в гърция я има,неса света вода ненапита и тук нищо неим е 4уждо,само мащаба е помалък,но това е процес през който всяка страна е минала.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
в гърция законите явно са доста зловещи ,а сигурно и се спазват доста повече....!!! на нова година на халкидики срещнах един от най-големите крадци /сега действа в испания/ и като го видех и си викам:аре и тука ше изпищят,ма си беше само на почивка....!! поговорихме ,ма мойта беше само от 1 месец моя ,та я поглеждах от време на време от терасата!!! според мен не пипат толкова в гърция ,щото си го натикват у кафеза за нула време.....!!!!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

vanioboy написа:1. за господина който нее българин,мисля,4е ти запо4на с псувните и обидите,теми4ката беше въпрос,нали. 2.Понеже ве4е ме дразниш ти си можеби от тея наши съседи дето е намерил една българка да му ти4а по задника и да му бърше лайната и затова си тук или в полошия слу4еи за теб,просто си толкова голям селянин,4е освен в българия неможеш да си позволиш да се пообразоваш никъде другаде или пък хайде,може и да си толкова умен и наход4ив предприема4,4е държиш половината шива4ки в родопите,та кой от трите портотипа си?!? Ина4е,4е са понапред от нас няма спор и затова съм тук,да и сму4а евратаноооо 4исто матерялен план и незнам кой е измикяр тоя дето псува,заглежда по 14-15 годишни и накрая покрай всяка една църква се кръсти?!? Айде молявисе,4е на балканите сме еднакви.....
Ти си толко неграмотен, че чак си и жалък. А си и тъп на всичкото отгоре, даже не можеш да разбереш, кой какво ти е писал - гърка е grnka, а аз съм чист българин. И да измекяр си(даже не можа да я напишеш правилно думата бе селоооо, не се и надявам да разбираш значението й) щото те серат за пари и после гърците били такива и онакива. Ти самия си по-нещастен от тях, щото си избягал от България за де ебът за жълти евро центове. Ти си просто една к**ва, която претендира, че е обидена от нещо, което е пълна истина.
Курва си и к**ва ще си останеш и все ще ти го бутат малаките в гъза за жълти стотинки!
А до другите - има ли значение кой го казва щом е истина? Американец грък или германец има ли разлика? А това, че са по-напред е истина и реалност! ДА може да не са светлинни години, но векове, защото докато някои правят малки крачки напред, ние правим големи назад и не е за да се засилим както се споменаваше в една фраза..Вътрешно го знаете, но не ви се иска, изкривявате реалноста, за да пасне на желанието ви да сме великата България от време оно граничела с франкската империя. Да ама не вмомента във всяка една класация сме след Албания, даже нищо чудно и да ни минат и те.. жалки сме, но не искате да го осъзнаете..щото всиките сте псевдо патриоти. СКИСА бате и аз имам добър живот в китната ни родина ама нито ти, нито аз сме цялата страна нали? Да може да сме по-готини хора от гърците - това прави ли ни по-проспериращи? Май не а? Та освен, че имат правото да ни съдят, забележете казват и истината! Та така..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
2advanced написа:vanioboy написа:1. за господина който нее българин,мисля,4е ти запо4на с псувните и обидите,теми4ката беше въпрос,нали. 2.Понеже ве4е ме дразниш ти си можеби от тея наши съседи дето е намерил една българка да му ти4а по задника и да му бърше лайната и затова си тук или в полошия слу4еи за теб,просто си толкова голям селянин,4е освен в българия неможеш да си позволиш да се пообразоваш никъде другаде или пък хайде,може и да си толкова умен и наход4ив предприема4,4е държиш половината шива4ки в родопите,та кой от трите портотипа си?!? Ина4е,4е са понапред от нас няма спор и затова съм тук,да и сму4а евратаноооо 4исто матерялен план и незнам кой е измикяр тоя дето псува,заглежда по 14-15 годишни и накрая покрай всяка една църква се кръсти?!? Айде молявисе,4е на балканите сме еднакви.....
Ти си толко неграмотен, че чак си и жалък. А си и тъп на всичкото отгоре, даже не можеш да разбереш, кой какво ти е писал - гърка е grnka, а аз съм чист българин. И да измекяр си(даже не можа да я напишеш правилно думата бе селоооо, не се и надявам да разбираш значението й) щото те серат за пари и после гърците били такива и онакива. Ти самия си по-нещастен от тях, щото си избягал от България за де ебът за жълти евро центове. Ти си просто една к**ва, която претендира, че е обидена от нещо, което е пълна истина.
Курва си и к**ва ще си останеш и все ще ти го бутат малаките в гъза за жълти стотинки!
А до другите - има ли значение кой го казва щом е истина? Американец грък или германец има ли разлика? А това, че са по-напред е истина и реалност! ДА може да не са светлинни години, но векове, защото докато някои правят малки крачки напред, ние правим големи назад и не е за да се засилим както се споменаваше в една фраза..Вътрешно го знаете, но не ви се иска, изкривявате реалноста, за да пасне на желанието ви да сме великата България от време оно граничела с франкската империя. Да ама не вмомента във всяка една класация сме след Албания, даже нищо чудно и да ни минат и те.. жалки сме, но не искате да го осъзнаете..щото всиките сте псевдо патриоти. СКИСА бате и аз имам добър живот в китната ни родина ама нито ти, нито аз сме цялата страна нали? Да може да сме по-готини хора от гърците - това прави ли ни по-проспериращи? Май не а? Та освен, че имат правото да ни съдят, забележете казват и истината! Та така..
Само леко се отклонявам от темата и отбелязвам , че не всички българи,които са в чужбина работят за жълти стотинки . Вече почти навсякъде , можеш да работиш за повече пари дори от местните , стига да знаеш език и да си кадърен.Стига с тва - вие сте к**ва , защото работите в друга страна.Аз лично дори изравнявам заплатите на местните (на някой от тях де) защото ми удържат симоличен данък (към 3%) . Пък и не виждам нищо лошо да източваш валута от другите дуржави и да я внасяш в БГ

- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
vanioboy написа:...А ти ако се 4увстваше малко българин и про4етеш цялата статия щеше да те заболи.Единствения пример за мен от тях е 4е обръщат внимание на днес и живеят за днес.
Мен примерно ме боли, но защото (поне заглавието) си е чиста истина.
Така че, не мога да разбера защо избесняваш.
А дали са прости гърците - не знам, но там си имат установени правила, които се спазват и живеят доста po-dobre по-спокойно от нас.
Колкото до туризма - аз лично предпочитам да отида на море до Гърция, отколкото по "нашето" черноморие.
P.S. иначе каква е разликата между гърка и евреина - и двамата са готови да продадат майките си, но гърка може и да не ти я достави

74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5