Мнението на византийците за България!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
A_DUNCHEV написа:Защо ли си мислят така за нас? Защо ли,защо ли? И май са си прави,а?
П.С. Очаквай Скиса! Това му е болна тема!
работил съм с гърци доста години,живял съм с гърци още толко...!! бил съм и доста време там,а даже и по едно време треаше да съм се едно грък!!
вчера също се върнах от там!!!
ми кво да кажа....!! същите цигани като нас са си -само дето имат културни паметници от 3000 години...и хубаво море без пясък!!
иначе като хора-както във всяко стадо и там си има мърша....!
във всеки случай те като нация и като манталитет са доста по-мазнички от нас и по-прикрити и дзли....!!
грък ,например може да се скара с приятел,да се псуват,да се бият ,да напраат ебати скандала и да се изпотрепат и да си изпонаебат жените и максимум след 10 дена ше ги видите същите да се мляскат по бузите и да се прегръщат и да си викат:филе му...!! много са подмолни...!!
иначе са наперени и претендират за люлката на цивилизацията ,ма то тва е същото се едно аз да ида във виена и да кажа : преди 700г тука тва беше наше...!!! е ми било е ,ма вече не е...!! сори!
та и те така! седат на стари лаври,не могат да предложат обслужване като в турция ,а особено сега,когато са си заминали бачкерите от македония,българия и румъния са остонали само рибарите и се правят на на лайното горната кора!!! оня ден имах философски разговор на високо ниво с един сервитьор и му обяснавах ,че грък или хамериканец-се си е сервитьор и треа да ми донесе квото съм казал и да ме обслужи както съм казал!!
а за подмолността се подписвам с две ръце-прегръща ли ме грък го гледам кво държи в ръкава да не ме ръгне в гърба ,докат се целуваме......
- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Хората правилно са го казали,това че на нас не ни харесва истината си е съвсем друго...За 2 поредни дни,2 "самоубийства" на доста ярки личности.Мисля че никой о вас не вярва,че хората са се самоубили,нали?Лошото ни на българите е,че когато някой направи изказване против нас скачаме да говорим против него,а не се вслушваме в думите му.Не говоря за изказването на гръцкия вестник,а по принцип.
ПС:Мисля,че трябва да се пооправи заглавието...Днешните гърци имат толкова общо с византийците,колкото и ние...Тоест изобщо.Ако някой не е съгласен,с това което казвам,да попрочете малко исторически книги за Византия
ПС:Мисля,че трябва да се пооправи заглавието...Днешните гърци имат толкова общо с византийците,колкото и ние...Тоест изобщо.Ако някой не е съгласен,с това което казвам,да попрочете малко исторически книги за Византия

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
На мен от този спор ми направи впечатление, че Grnka (който не е българин) пише много по-грамотно и правилно от vanioboy (който е българин). Това вече ме кара да се срамувам. А вижте какво прочетох днес:
"Човешкият живот струва 30 лева
Животът е нещо безценно, но в България той струва максимум 30 лева.
Иначе как да си обясним, че човек откраднал вафли и пасти за 31 лева получава година затвор за "опасен рецидив", а известен спортист, убил човек се отървава с условна присъда? Или пък полицаи, издали фалшив паспорт на сръбски наркотрафикант?
Защото нашият съд защитава вафлите, а не хората.
Вафла - това звучи гордо.
Тази сутрин изядох три."
"Човешкият живот струва 30 лева
Животът е нещо безценно, но в България той струва максимум 30 лева.
Иначе как да си обясним, че човек откраднал вафли и пасти за 31 лева получава година затвор за "опасен рецидив", а известен спортист, убил човек се отървава с условна присъда? Или пък полицаи, издали фалшив паспорт на сръбски наркотрафикант?
Защото нашият съд защитава вафлите, а не хората.
Вафла - това звучи гордо.
Тази сутрин изядох три."
ми.. не знам кое не е вярно във това което са написали във статията?
гърците може да са всякакви, но написаното е самата истина. няма какво да ги гледаме тях- може да са по-добре, по-зле и тн. но написаното за нас е истина. мисля че това изчерпва темата.
а да се впускам да размишлявам кое защо и как- няма смисъл. българското правораздаване е... срамота... нарочно не казвам "срам"...
гърците може да са всякакви, но написаното е самата истина. няма какво да ги гледаме тях- може да са по-добре, по-зле и тн. но написаното за нас е истина. мисля че това изчерпва темата.
а да се впускам да размишлявам кое защо и как- няма смисъл. българското правораздаване е... срамота... нарочно не казвам "срам"...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
извинявам се за оффтопика ама се подразних от заглавието...от кога да го е*ба тая елинска смрад са византийци
дай да не обиждаме древните изчезнали народи 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
ineedmoney написа:извинявам се за оффтопика ама се подразних от заглавието...от кога да го е*ба тая елинска смрад са византийцидай да не обиждаме древните изчезнали народи
Приятел, извинявай, ама си доста скаран с историята. Византийската империя е няколко хиляди години след великата елинска цивилизация. И точно на византийците са наследници днешните гърци. А да ги наречеш елинска смрад е меко казано смешно. Елините са дали на света толкова много култура, изкуство и т.н. Дали са на света Омир и Александър Македонски. Вземи и прочети някоя книга, а не само форуми, че ще ти се смеят някъде.
- SKISA
-
-
ми те тогава са били 50хил. човека бе!! се некой като излезе по-умен и е ставал цар!!!
иначе-сериозно! елинската епоха е наистина голямо нещо и не може да се отрече ,че са били великани....!! сега ,обаче за техно съжаление не са толко великани!! щото и преди 20г не бяха толко великани!! доста от тях си беха ,а и са дембели и са ,като се наложи да бачкат здраво ,откакто са в ЕУ им е доста спечено....!! не са същите насмени играчи на карати по кафенетата и яко бузукия по таверните вечер до 3.....!!! сигурно приятеля грънка ще възрази ,че н евсички са така ,ма и тая статия ни слага в некъв кюп и под общ знаменател с разни дембели във властта и аз също се разграничавам от тях.....
иначе-сериозно! елинската епоха е наистина голямо нещо и не може да се отрече ,че са били великани....!! сега ,обаче за техно съжаление не са толко великани!! щото и преди 20г не бяха толко великани!! доста от тях си беха ,а и са дембели и са ,като се наложи да бачкат здраво ,откакто са в ЕУ им е доста спечено....!! не са същите насмени играчи на карати по кафенетата и яко бузукия по таверните вечер до 3.....!!! сигурно приятеля грънка ще възрази ,че н евсички са така ,ма и тая статия ни слага в некъв кюп и под общ знаменател с разни дембели във властта и аз също се разграничавам от тях.....
ванчо ванчо!
все си отваряш устата и все си прост и кух..аз съм роден и порастнал в едно друго село около 100 пъти по голямо от твоето и е само на 900 км на юг..смешко!
скиса с тебе съм съгласен ама само на половина приказки дето си казал другата половина ще я обсъдим друг път...но весела тема се заформи..иначе гордо заявявам че съм грък и съм ебал майката на всеки който е против мене и който ме познава каква луда глава съм не ме е страх да си го кажа и наживо..
така че ванчо и останалите кухи лейики, може да ме хванете за оная ми работа..достатъчно е дълга и здрава да стане люлка да ви люлея цивилизовано дозори тюфлеци прости..

все си отваряш устата и все си прост и кух..аз съм роден и порастнал в едно друго село около 100 пъти по голямо от твоето и е само на 900 км на юг..смешко!

скиса с тебе съм съгласен ама само на половина приказки дето си казал другата половина ще я обсъдим друг път...но весела тема се заформи..иначе гордо заявявам че съм грък и съм ебал майката на всеки който е против мене и който ме познава каква луда глава съм не ме е страх да си го кажа и наживо..
така че ванчо и останалите кухи лейики, може да ме хванете за оная ми работа..достатъчно е дълга и здрава да стане люлка да ви люлея цивилизовано дозори тюфлеци прости..

SKISA написа:ми те тогава са били 50хил. човека бе!! се некой като излезе по-умен и е ставал цар!!!
а бе щях да ти отговоря и на тебе подобаващо ама няма да ме разбереш..ти за толкова години в гърция и да твърдиш че всичките са дебели и мързеливи ми нямам какво да ти кажа..уж възрастен човек но акъла ти бега някъде далече..разочарован съм от твоя начин на мислене и не си давам зор...нека тук да живеете всичките работливи хора и аз ще се прибера при дебелите и мързеливите там на оная мизерия на юг..нека

- SKISA
-
-
grnka написа:скиса с тебе съм съгласен ама само на половина приказки дето си казал другата половина ще я обсъдим друг път...но весела тема се заформи..иначе гордо заявявам че съм грък и съм ебал майката на всеки който е против мене и който ме познава каква луда глава съм не ме е страх да си го кажа и наживо..
всеки има право на мнение-моето е такова!чел съм доста за вас и съм учил доста...! евала за едно време! сега-малко изпуснахте конците и то в национално-емблематичен мащаб....!! същото е като кажат-американците са тъп-ми тъпи са щото повечето са наистина тъпи....!! ма тех ги боли у.я!! така и ние ,така и вие....!! еднакви мангаси сме си -знаем си номерата и нема кво да се обиждаме....!!! и ние си имаме кусури и вие така-аз хората не ги деля на гърци,янки ,българи или некви други....!!аз ги деля на приятели и гадове!!! тва е мойто разделение на света.....! някои са по-читави,други не толкова....!!!!
Аре бе - какво всички сте седнали да ми разправяте колко са били назад малаките, само защото били написали 100% истина за България. Аре бе великите българи, много ви се радвам като седнете тираджии смешни в края на деня да пиете ракия и да слушате планета сте големите патриоти ама ако стане нещо, което на вас не ви е на кеф веднага България става гадна и нещастна, нали бе селтаци?
А че гърците са светлинни години пред нас това е ясно и ще бъдат просто вие сте според ситуацията - може да кажете на черното бяло само и само да се докажете някъде. Били мазни - може ама дали са по-напред май да а? А вие сте чиста проба ИЗМЕКЯРИ(който не знае кво означава да си погледне в тълковния речник). Долни продажници, които според интереса са патриоти или не. Ж А Л К И СТЕ! Били назад с обслужването да ти имам и проблемите СКИСА приятелю, а имат ли пътища, а имат ли чисти улици, а имат ли закони, а имат ли големи заплати, а като излезнат хората на улицата става ли тяхното? А тука как ти сервират кафето а? А ти дето си пуснал темата - къв патриот си ти бе? Гърците били малаки и го обиждали ама се кефиш да им гушиш еврото нали бе? А това, че са написали пълната ИСТИНА кво ви дреме, нали знаеме само да псуваме някой, че ни е виновен, особенно гърците. Нали бе драги ми форумни герои?!
Ей писна ми от псевдо патриоти...
А че гърците са светлинни години пред нас това е ясно и ще бъдат просто вие сте според ситуацията - може да кажете на черното бяло само и само да се докажете някъде. Били мазни - може ама дали са по-напред май да а? А вие сте чиста проба ИЗМЕКЯРИ(който не знае кво означава да си погледне в тълковния речник). Долни продажници, които според интереса са патриоти или не. Ж А Л К И СТЕ! Били назад с обслужването да ти имам и проблемите СКИСА приятелю, а имат ли пътища, а имат ли чисти улици, а имат ли закони, а имат ли големи заплати, а като излезнат хората на улицата става ли тяхното? А тука как ти сервират кафето а? А ти дето си пуснал темата - къв патриот си ти бе? Гърците били малаки и го обиждали ама се кефиш да им гушиш еврото нали бе? А това, че са написали пълната ИСТИНА кво ви дреме, нали знаеме само да псуваме някой, че ни е виновен, особенно гърците. Нали бе драги ми форумни герои?!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Момци,определението "Византийци" се появява през 15 век и е споменато тогава за първи път в исторически хроники! До тогава е имало "Ромеи" наследници на източно-римската империя! Гърците са само част от т.н. "Византийци"! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
грънка ,говорим за масата!!! за големият процент! естествено ,че не всички са такива,но тва е видното и тва остава наяве като влезе чужденец...!! никой не е виновен!!! и при нас като влезнат и казват-ми мръсници!! щото е насякъде мръсно!! ма аз си се мия и къпя всеки ден и си нося буклуците в плик в колата ,ма пак за некои съм мръсен българин....
кво да се прави....!!наистина вие по време на присъединителните фондове и яката кльопаница бехте се размазали от харчене....!!!
едно време-говоря за 85та примерно -всичкото грък беше по кафетата и вечер по таверните и в тва нема нищо лошо...! ма си разчитаха сички на екшъна и парички от търговийка и туризъмче... европейският съюз дотираше тон портокали с повече пари ,отколкото струваше да ги продадат. и да ги фърлят на наща граница -пак зимаха 250 долара на тон. тоя номер ,обаче вече не важи и става кофти....
са ,обаче не можеш да отречеш ,че големият европейски у.й е опрял и до вашият гъз!!! и се спича работата.....!!не е както беше айлак....
п.с. и не съм казал дебели ,а дембели /или тембелис/ та мноо добре знаеш кво значи тва-мързеливи....
кво да се прави....!!наистина вие по време на присъединителните фондове и яката кльопаница бехте се размазали от харчене....!!!
едно време-говоря за 85та примерно -всичкото грък беше по кафетата и вечер по таверните и в тва нема нищо лошо...! ма си разчитаха сички на екшъна и парички от търговийка и туризъмче... европейският съюз дотираше тон портокали с повече пари ,отколкото струваше да ги продадат. и да ги фърлят на наща граница -пак зимаха 250 долара на тон. тоя номер ,обаче вече не важи и става кофти....
са ,обаче не можеш да отречеш ,че големият европейски у.й е опрял и до вашият гъз!!! и се спича работата.....!!не е както беше айлак....
п.с. и не съм казал дебели ,а дембели /или тембелис/ та мноо добре знаеш кво значи тва-мързеливи....
Последна промяна SKISA на 21 Окт 2008, 22:59, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
2advanced написа:Аре бе -..........
Били назад с обслужването да ти имам и проблемите СКИСА приятелю, а имат ли пътища, а имат ли чисти улици, а имат ли закони, а имат ли големи заплати, а като излезнат хората на улицата става ли тяхното? А тука как ти сервират кафето а? А ти дето си пуснал темата - къв патриот си ти бе? Гърците били малаки и го обиждали ама се кефиш да им гушиш еврото нали бе? А това, че са написали пълната ИСТИНА кво ви дреме, нали знаеме само да псуваме някой, че ни е виновен, особенно гърците. Нали бе драги ми форумни герои?!
приемам ,че не си имал мен впредвид с някои от обръщенията си и ти отговарям културно:
да!имам проблем с обслужването там вече доста пъти....!! да-имат боклуци по пътищата-яд ме е ,че не снимах оня ден като се прибирах,щото то гърция не е само солун и атина...!! да -имат закони и се спазват повече от тука...кафето ми го сервират тука в някои места по-добре от там!!! бях в сани-потърси го в нета-тва е един от най-скъпите курорти там и е хубаво ,но винаги има едно но.....!! трябва да открият начина на доброто обслужване заради тях си -не заради мен!така ще вземат по-лесно парите на туриста!!!
и не! не взимат по-големи заплати от всички!! от мен не взимат повече! процентно сигурно са напред ,ма не са на светлинни години ,щото обяд за 4 души в таверна е 120 евра=240лв при -заплати от 1000-1300евро средно -има и по 800евро!!! а тук мога да ям на обяд на хубаво място за 80-100лв за 4 човека!!! така че айде нека не са на светлинни години напред....!!! настъпиха ни -не е приятно ,но има и истини....!! във всеки случай бих приел по-лесно критика от некои други нации -не баш от гърците точно....!!!
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5