Мнението на византийците за България!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Мнението на византийците за България!

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Защо ли си мислят така за нас? Защо ли,защо ли? И май са си прави,а?
П.С. Очаквай Скиса! Това му е болна тема!

П.С. Очаквай Скиса! Това му е болна тема!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Тия гърци толкова ги бях намразил след като за 3 дена престой в гърция с трабанта ми надраха боята и ми натрошиха предния джам... Те толкова проблеми си имат, нас почнали да обсъждат.. Още от олимпийките игри всички политици си им глътнаха парите и си отидоха... почнаха им проблемите.. а ние не им се месим.. Те от къв зор могат да ни се месят на нас.. Д*ба и скапаняците... Живи цигани са.. Пърдят, оригват се и направо се Осират на масата...
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
аз поне избеснях като го видях,но за близо 9 години в атина,един показен разтрел нямаше,само тук там някой друг руснак или албанец
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
vanioboy написа:аз поне избеснях като го видях,но за близо 9 години в атина,един показен разтрел нямаше,само тук там някой друг руснак или албанец
Аз съм там всяка година по 4 пъти за месец.. И винаги стават поне 3-4 убиийства в уж един от най-спокойните квартали на Солун..
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Те може да са цигани, ама са си прави за това, което пише във вестника...
Не вярвам някой да успор , че мутрите си имат държава тук...

Не вярвам някой да успор , че мутрите си имат държава тук...
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
На мен проблема май ми се струва и в самите хора,ето днес например тук има ста4ка и е такава какафония но като се вдигне някой вси4ки ска4ат с него,докато в бг.всеки си гледа пани4ката и дотам и затова буксува та даже и назад се връщаме,така ми се струва като страни4ен наблюдател все пак.И да си кажа немисе вижда скоро да ги стигнем,първо като манталитет пък след това вси4ко останало. А 4е са прости,прости то се знае,но ние от мизерията сме се нау4или на това онова.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
vanioboy написа:На мен проблема май ми се струва и в самите хора,ето днес например тук има ста4ка и е такава какафония но като се вдигне някой вси4ки ска4ат с него,докато в бг.всеки си гледа пани4ката и дотам и затова буксува та даже и назад се връщаме,така ми се струва като страни4ен наблюдател все пак.И да си кажа немисе вижда скоро да ги стигнем,първо като манталитет пък след това вси4ко останало. А 4е са прости,прости то се знае,но ние от мизерията сме се нау4или на това онова.
На нас все по често ни се случва да стачкуваме он-лайн. Всички сме навити да се организира стачка, но така и не може да се стигне до развръзка и нашествие на стрийтрейсъри пред парламента...

Имаше един екземпляр тука бам-бам май беше дето ни се подиграваше, че сме само на приказки, но си беше абсолютно прав. Едно нещо или го говориш и го правиш или въобще не го говориш...

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

vanioboy написа::mhihi: приятелю,кой пример да взема от гърците първо,лъжите подмазва4ествотоли кое?А ти ако се 4увстваше малко българин и про4етеш цялата статия щеше да те заболи.Единствения пример за мен от тях е 4е обръщат внимание на днес и живеят за днес.
1)не съм българин..познай какъв съм
2)там в онова село където живееш и работиш може и да лъжат и да се подмазват и т.н. макар че не ми се вярва цялото село да е така..
3) палиш се без основа което не говори добре за умствения ти багаж..съжалявам ама е така..в сравнение с многото ми интелектни българи колеги и приятели които знаят как да се аргументират и как да провеждат един разговор от начало докрай..ти си от онази прослойка дето се обиждат даже ако им се каже че българското лайно мирише повече от останалия свят.. без коментари си просто

4)колкото разбрах ти си в гърция. има един много лесен начин.пали си колата и се връщай.. много е просто наистина..аз за 9 години съм се запознал с много интелектуални хора не само учени но и от нормалните хора но се запознах и с разни простьовци които ми обърнаха червата от лъжи,измами и подмазване!но повечето ми контакти са работливи и умни хора и те ми промениха коренно различно мнението ми за българите не за самата държава..държава тук както и там си е жив ташак да ми позволите думата.както и тук в тоя форум съм се запознал с егати пичове но и с ебати боклуците ама все влизам тук защото ме кефи компанията ви..иначе мога да вися в много други форуми.нали??
айде
лек ти ден и без нерви..някои неща са прекалено сложни за тебе да ги мислиш..остави батковците ти да поговорят като например СКИСА..на теб не ти се отдава
- vanioboy
- младши ентусиаст
-

74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5