в събота отивам за е46
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
в събота отивам за е46
така колеги искам да взема е46 320 кожен салон и пълен ел пакет,мисълта ми е че не съм на ясно каква е разликата(като изключим видимата)на е46 преди и след фейса и ако взема някоя 2000г например дали ще е грешка
,а гледам че в мобилето има само 2-3 с кожен салон,трудно ли ще намера(искам непременно да е с кожен салон)мисля да ходя до Горубляне да видя дали има нещо,кажете и други места 
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
еми ако питаш мене там е последното място кадето трябва да ходиш,неделята гледах в дупница е46ци имаше няколко но не бяха с кожа ,но дупница горубляне е почти едно и също 
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
само че в дупница са по-евтини.. 
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vladuicho написа:ето за това говорех http://bg.autoscout24.com/Details.aspx?id=by1xbyunt14t
Не знам ква идея имаш за цените на Е46, че тая обява да ти привлича вниманието... освен, ако не я даваш само за пример за колата....
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: 04" X5 m57
ами че то от нова година още могат да се вземат читави коли е46 оттам за тез пари... само тука "читавите" са по 15 ...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Е те тука повечето са от 2 полувинки сглобена една цяла. А на Горубляне си е баш така...
Купуват предница и задница от Мареа, напасват я и нов внос, топ състояние...
Това го говоря абсолютно сериозно... 
Купуват предница и задница от Мареа, напасват я и нов внос, топ състояние...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
vladuicho написа:по автокъщите е същата работа,ква е разликата с тея от Горубляне.....аз е36 цата си я взех от Горубляне и е перфектна......ама сега за е46цата ще съм по претенциозен
Въпрос на личен избор, но аз от там кола няма да си купя. Предпочитам да отида да си докарам сам...
bakzo написа:4000 евро ?
Що се чудиш,да не искаш милион да е.
Иначе в момента имам купено купе 320 cd края на 2004 за 4000 паунда.Па ме боли тоягата ,че е с десен волан.
Последна промяна GVT на 21 Окт 2008, 14:22, променена общо 1 път

WilliamsF1Team написа:vladuicho написа:по автокъщите е същата работа,ква е разликата с тея от Горубляне.....аз е36 цата си я взех от Горубляне и е перфектна......ама сега за е46цата ще съм по претенциозен
Въпрос на личен избор, но аз от там кола няма да си купя. Предпочитам да отида да си докарам сам...
времето е пари,нямам време да се занимавам с това........а и не съм такъв разбирач
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
vladuicho написа:WilliamsF1Team написа:vladuicho написа:по автокъщите е същата работа,ква е разликата с тея от Горубляне.....аз е36 цата си я взех от Горубляне и е перфектна......ама сега за е46цата ще съм по претенциозен
времето е пари,нямам време да се занимавам с това........а и не съм такъв разбирача и като подкарам някой кокошарник за БГ после какво ще го права,предпочитам да отида с някой майстор да я огледа,да има пазарлък малко и после да я взема,така ми е сладко някак си
Съгласен съм с теб...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
В паркинг Боила има едно Е46 сребърно с ББС джанти и сива кожа, махагон... 99г. седан... колата е хубава от мен я купуваха момчетата знам как е дошла и ти гарантирам че е много истинска кола... имаше и серв. книжка мисля си...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2