Взеха ми 4 левчета
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Взеха ми 4 левчета
Излизам си аз една вечер преди известно време с едно приятелче да пийнем по кафе някаде. Карам си аз по Гурко и си викам що да не се метнеме до Буда Бар ( на Леге ). Влизам си аз по Леге(тя нали еднопосочна) обаче пред Буда яко навалица от возила и немаше къде да се наместя и аз. Викам аре ше търсиме друго място за кафенце и тръгвам да излизам през президентсвото към Цар Освободител обаче жандармерията сложила оградите и нема минаване. Още не беха преместили американското посолство и гледам пуснати бариерите към БНБ а на ляво по съборна спрели еските с хубавите номера и нема минаване. Аре върти обратен и по Леге. Обаче колегите се каширали на ъгъла на Леге и Позитано при входа на Рила и ме скиват явно и земи тея буркани. Ама ме изчакаха да изляза от Леге и на Алабин ме отбиха. Спирам,идва единия и вика с документите при колегата. Отивам аз и...
Куката: Къде бе Чавдарчо,що така срещу знака влизаш?
Аз си обясних,ама верва ли ти некой.
Куката: Къде сте тръгнали
Аз : На кафенце.
Куката: А,така. Кафенце ше пиете,а ние с колегата к'во ше пийнеме.
Мисли ми летеха през главата братле,от къде ше пие,ама нали кука и невърви да го храня особено когато съм виновен. Бъркам в едното джобче,усетих,че има повечко пари,после бъркам в другия и барам една банкнота,викам си аре нали са една банкнота,пък не носех много пари с мен,к'вато и да е му я давам само и само да ме пуска. Вадим 2 кинта,стана ми смешно ама си трайкам и викам е,т'ва. А куката вика я ходи питай твоя приятел колко има да даде и той некой лев. Отивам до колата викам на моя човек: Кире,дай неква пара ама да не е едра. Вади ми 2 кинта и вика т'ва е.... викам ШАНС
Отивам при куката викам е т'ва имаме,сега заредих колата. Щипна бързо четворката и вика: Аре ше го бройм за кафенце.
Извод: Гладна кука и гладен циганин СРАМ НЕМАТ

Куката: Къде бе Чавдарчо,що така срещу знака влизаш?
Аз си обясних,ама верва ли ти некой.
Куката: Къде сте тръгнали
Аз : На кафенце.
Куката: А,така. Кафенце ше пиете,а ние с колегата к'во ше пийнеме.
Мисли ми летеха през главата братле,от къде ше пие,ама нали кука и невърви да го храня особено когато съм виновен. Бъркам в едното джобче,усетих,че има повечко пари,после бъркам в другия и барам една банкнота,викам си аре нали са една банкнота,пък не носех много пари с мен,к'вато и да е му я давам само и само да ме пуска. Вадим 2 кинта,стана ми смешно ама си трайкам и викам е,т'ва. А куката вика я ходи питай твоя приятел колко има да даде и той некой лев. Отивам до колата викам на моя човек: Кире,дай неква пара ама да не е едра. Вади ми 2 кинта и вика т'ва е.... викам ШАНС

Извод: Гладна кука и гладен циганин СРАМ НЕМАТ

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
Не другия път ако ти треснат някой акт щото си виновен във случая ше се молиш и 40 лева да вземат.....
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
Mitetooo написа:Не другия път ако ти треснат някой акт щото си виновен във случая ше се молиш и 40 лева да вземат.....
айде не можах те да се сдържите пак да не напишете някоя глупост д засегнете човека той просто искаше да каже колко са смешни полицаите и си каза че е виновен ам ти пак ще даваш 40 лева особенно щом си виновен ти акто че ли ен си бил никога виновен аи бегай от тука
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
абе вие с 4 лева ли тръгнахте в буда бар да пиете кафе
там 2 кафета и 2 коли под 10 лева няма да минете
Добре че са ви взели парите да не се изложите в бара 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
ceno83 написа:абе вие с 4 лева ли тръгнахте в буда бар да пиете кафетам 2 кафета и 2 коли под 10 лева няма да минете
Добре че са ви взели парите да не се изложите в бара
Абе що правиш сметка на хората с колко пари са тръгнали на кафе не мога да разбера......
Хем не четете, "Бъркам в едното джобче,усетих,че има повечко пари,после бъркам в другия и барам една банкнота", хем важното е да се пише.....
Като нямаш какво да кажеш.....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
накратко
-Защо пресече двойно непрекъснатата линия??
-Еми аз съм студент, сега съм заредил газ и с тия 2 лева бързам за да хапна във ВИАС с един колега.
-Е няма ли и нас да почерпиш
-Еми явно моя колега ще ме черпи

-Защо пресече двойно непрекъснатата линия??
-Еми аз съм студент, сега съм заредил газ и с тия 2 лева бързам за да хапна във ВИАС с един колега.
-Е няма ли и нас да почерпиш
-Еми явно моя колега ще ме черпи

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Преди 5-6 години един приятел ме чака на една спирка на градския транспорт. Качвам се аз и след 20м ни спират едни милицйонери. Там какво са се разправяли незнам, аз си седя в колата. По едно време идва и вика имаш ли някакви пари, и аз викам имам към 2 и нещо на стотинки. И той около лев и нещо пак метални. Събираме ги и той им ги носи и само се обърнах и видях как им ги изсипа 3 лева и нещо все метални. Е кво да ви кажа това си е пумярска работа. 

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
преди време бутнах един долар на една кука на магистралата и куката се изкефи 4е е зелено и веднага го прибра да не види колегата му и ме пусна 

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Обади като си подарил оня гъзарски фенер!VT5602AK написа:преди време бутнах един долар на една кука на магистралата и куката се изкефи 4е е зелено и веднага го прибра да не види колегата му и ме пусна

Една вечер преди години, се прибирах от работа към 1:00 нощеска.
Пускам се от Красно село към Овча купел ( софиянци ще се ориентират), и на кръстовището на електрокарния завод спирам
за ляв завой. Този светофар нощно време шоферите не го зачитат много, и затова зеленодрешковците си имаха постоянна
хранилка след светофара. Но аз нали съм местен, та си ги знам и чинно си изчаках зеленото и тогава тръгнах.
За мое учудване ми набиха слънчогледа пред очите и ме спряха. Идва една старшинка и се почнахме:
-Добър вечер
-Добра да е - викам аз...
-Докиментите на колата и излезте навън...
Аз спокоен, щот всичко ми е по правилник и си викам, че нещо за проверка ме спират... Пускам аварийките, гася късите и оставям
колата на габарити (оказа се голема грешка в последствие)..
-Ваша ли е колата?
-На майка ми е - отговарям.
-Пил ли си ?
-Не съм, от работа се прибирам, ако искате давайте дрегера и ме проверявайте.
-Много до късно работиш бре, ква е таз работа....
Старшинката продължава да мота документите, да разглежда, но всичко е наред - граждански, технически ....
Почвам лекинко да се изнервям, понеже повече от 10 мин старшията само сумти, гледа ми документите, гледа колата, пита
някой глупав въпрос...
По едно време почна да обикаля бавно около колата, да я оглежда, и като стигна откъм предницата изведнъж целия грейна:
-Левия габарит не ти свети!
Отивам аз, и верно габарита изгорял. Те тук се напсувах наум, че изгасих късите, ма нали от колегиалност да не заслепявам излишно,
пък и аварийките по-добре да се виждат, та колегите шофьори да виждат отдалеч, че има хранилка.
Викам му на старшията:
-Ей сега е изгорял, ма няма проблем - имам комплект крушки в багажника и сега ше го опраим...
Старшията:
-Аааа не, не мой така... Акт ще пишем...
-'Къв акт ще пишете ????
-Ми за неизправни светлини....
Тук вече позагубих самообладание, и го почнах:
- Излагате се деба.... Половин час се чудиш за кво да се хванеш, сигурно толкоз редовен шофьор не си срещал, и се хващаш за глупости...
Тук ми се губят малко реплики, но така бех кипнал чайника, че бая неща му наприказвах... Старшията се стресна малко,
смекчи тона и си каза каква му е болката:
- Недей така бе момче, виж сега ти си ни сефтето тая вечер, и трее да почерпиш, не мога да те пусна без дадеш некой лев... Виж там дай нещо да се почерпим с колегите, и ще забравим за акта...
Вече повече от 20 мин се развива случката, викам си ше му дам 5 лв. и да се махам... Бъркам аз по джобите, и се опитвам да се сетя къде ми бяха по-дребните банкноти... Бъркам , бъркам и оп вадя 10лв.
Старшията целия сияе, но реших поне малка победа да извоювам:
-Виж сеа старши, това са ми парите, но както разбра колата е на майка ми, и трябва да и сипа бензинец, така, че 5 за теб 5 за мен!
Старшията :8 Взе парите, почна да се потупва по джобовете и вика:
-Ма неам да ти върна. - (айде бе, тоз филм сме го гледали)Аз:
-Ми сега кво ша праим, не мога да не заредя колата, че ще я дадат да я карам ама друг път. Виж там питай колегите.
Отива той, пита ги уж , естествено и те немаха дребни ... Всички явно очакват, че ще се откажа и че ще си тръгна ... Да ама не , аз упорит... Тъй-тъй ми беха скапали вечерта, немаше да се оставя лесно... Вече стават 40 мин откакто са ме спрели...
Викам му на старшията:
-Еми кат нямате да ми върнете, дай си ми парите, па пиши там квот ще пишеш и да си ходим...
И той вече беше се поизнервил, и в един момент пак светна... Награби слънчогледа, притича и спря една кола...
Бави се точно една минута и се връща при мен и вика:
-Ей ти рестото, и ай бегай оттука- и ми бута некви пари в ръката...
Качих се колата и на старта извадих душичката на ладичката, ама с такова въртене на гуми тръгнах на песъчливото, че сигурно
още имат песък у джобите.
Като се прибрах, видех, че ми е върнал 4лв, ама айде халал да са му.
Оттогава пари на полицаи не давам!
Пускам се от Красно село към Овча купел ( софиянци ще се ориентират), и на кръстовището на електрокарния завод спирам
за ляв завой. Този светофар нощно време шоферите не го зачитат много, и затова зеленодрешковците си имаха постоянна
хранилка след светофара. Но аз нали съм местен, та си ги знам и чинно си изчаках зеленото и тогава тръгнах.
За мое учудване ми набиха слънчогледа пред очите и ме спряха. Идва една старшинка и се почнахме:
-Добър вечер
-Добра да е - викам аз...
-Докиментите на колата и излезте навън...
Аз спокоен, щот всичко ми е по правилник и си викам, че нещо за проверка ме спират... Пускам аварийките, гася късите и оставям
колата на габарити (оказа се голема грешка в последствие)..
-Ваша ли е колата?
-На майка ми е - отговарям.
-Пил ли си ?
-Не съм, от работа се прибирам, ако искате давайте дрегера и ме проверявайте.
-Много до късно работиш бре, ква е таз работа....
Старшинката продължава да мота документите, да разглежда, но всичко е наред - граждански, технически ....
Почвам лекинко да се изнервям, понеже повече от 10 мин старшията само сумти, гледа ми документите, гледа колата, пита
някой глупав въпрос...
По едно време почна да обикаля бавно около колата, да я оглежда, и като стигна откъм предницата изведнъж целия грейна:
-Левия габарит не ти свети!
Отивам аз, и верно габарита изгорял. Те тук се напсувах наум, че изгасих късите, ма нали от колегиалност да не заслепявам излишно,
пък и аварийките по-добре да се виждат, та колегите шофьори да виждат отдалеч, че има хранилка.
Викам му на старшията:
-Ей сега е изгорял, ма няма проблем - имам комплект крушки в багажника и сега ше го опраим...
Старшията:
-Аааа не, не мой така... Акт ще пишем...
-'Къв акт ще пишете ????
-Ми за неизправни светлини....
Тук вече позагубих самообладание, и го почнах:
- Излагате се деба.... Половин час се чудиш за кво да се хванеш, сигурно толкоз редовен шофьор не си срещал, и се хващаш за глупости...
Тук ми се губят малко реплики, но така бех кипнал чайника, че бая неща му наприказвах... Старшията се стресна малко,
смекчи тона и си каза каква му е болката:
- Недей така бе момче, виж сега ти си ни сефтето тая вечер, и трее да почерпиш, не мога да те пусна без дадеш некой лев... Виж там дай нещо да се почерпим с колегите, и ще забравим за акта...
Вече повече от 20 мин се развива случката, викам си ше му дам 5 лв. и да се махам... Бъркам аз по джобите, и се опитвам да се сетя къде ми бяха по-дребните банкноти... Бъркам , бъркам и оп вадя 10лв.
Старшията целия сияе, но реших поне малка победа да извоювам:
-Виж сеа старши, това са ми парите, но както разбра колата е на майка ми, и трябва да и сипа бензинец, така, че 5 за теб 5 за мен!
Старшията :8 Взе парите, почна да се потупва по джобовете и вика:
-Ма неам да ти върна. - (айде бе, тоз филм сме го гледали)Аз:
-Ми сега кво ша праим, не мога да не заредя колата, че ще я дадат да я карам ама друг път. Виж там питай колегите.
Отива той, пита ги уж , естествено и те немаха дребни ... Всички явно очакват, че ще се откажа и че ще си тръгна ... Да ама не , аз упорит... Тъй-тъй ми беха скапали вечерта, немаше да се оставя лесно... Вече стават 40 мин откакто са ме спрели...
Викам му на старшията:
-Еми кат нямате да ми върнете, дай си ми парите, па пиши там квот ще пишеш и да си ходим...
И той вече беше се поизнервил, и в един момент пак светна... Награби слънчогледа, притича и спря една кола...
Бави се точно една минута и се връща при мен и вика:
-Ей ти рестото, и ай бегай оттука- и ми бута некви пари в ръката...
Качих се колата и на старта извадих душичката на ладичката, ама с такова въртене на гуми тръгнах на песъчливото, че сигурно
още имат песък у джобите.
Като се прибрах, видех, че ми е върнал 4лв, ама айде халал да са му.
Оттогава пари на полицаи не давам!
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5