19 Октовмри: сбирка на ентусиастите от северна България
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Много добре е било на узана
ние с Пенчеви останахме в Търново и по-късно вечерта минахме да направим няколко завоя в квартал бузлуджа - пишмана, там също е много арно за дрифт, но куките ни чакаха на всеки ъгъл
трябва да благодарим на колегата Мартин с зеления туринг Е36, много ни помогна с тънкостите на града

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Искам да се извиня на всички, които по някакъв начин се почувстваха ощетени.
Време за измисляне на места за организация като цяло имахме - един следобед и една нощ. Да не казвам, часове. Не искам да ни оправдавам (Основно мен и Росен {YOKOHAMA}), но не можем в този град, както Пенчев много точно отбеляза, за което му благодаря, където полицаите изпадат в нервни кризи като видят БМВ да се намери "стелт" място за толкова коли.
Съгласен съм с Иван от Габрово, и му се извинявам за реакцията ми тогава, че Узана е добро място, но на момента не направих правилна преценка и за тогава смятах от няколко коментара, които чух "абе това много далеч къде ще обикаляме", че на хората не им се навъртат 50км допълнително.
До една степен смятам, че така стана по-добре, понеже са отишли по-малко коли и повече хора, на които им се кара.
Евентуално при едно следващо събитие се надявам да покажем организацията, на която сме способни.
Надявам се да не сте останали крайно разочаровани от мероприятието.
Поздрави, Мартин.
Време за измисляне на места за организация като цяло имахме - един следобед и една нощ. Да не казвам, часове. Не искам да ни оправдавам (Основно мен и Росен {YOKOHAMA}), но не можем в този град, както Пенчев много точно отбеляза, за което му благодаря, където полицаите изпадат в нервни кризи като видят БМВ да се намери "стелт" място за толкова коли.
Съгласен съм с Иван от Габрово, и му се извинявам за реакцията ми тогава, че Узана е добро място, но на момента не направих правилна преценка и за тогава смятах от няколко коментара, които чух "абе това много далеч къде ще обикаляме", че на хората не им се навъртат 50км допълнително.
До една степен смятам, че така стана по-добре, понеже са отишли по-малко коли и повече хора, на които им се кара.
Евентуално при едно следващо събитие се надявам да покажем организацията, на която сме способни.
Поздрави, Мартин.
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Asterix написа:Искам да се извиня на всички, които по някакъв начин се почувстваха ощетени.
Поздрави, Мартин.
Аз лично съм мнг доволен от мероприятието и двата дни!
Това е ясно за всички с ченгетата

Мисля,че трябва по често да организираме такива мероприятия!
Единственния проблем наистина беше мястото за каране и събиране на всички коли,но колегите от Търново може би не са очаквали толкова ентусеасти да дойдат! За напред вече ще знаем предварително да търсим място за всички!

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
в неделя до 15 4аса си правих бимата и закаснях малко на паркинга като дойдох даже неможах да вляза имаше 5 патрулки пък и аз без книжка веднага скрих колата,после що така се разцепихте неможах да разбера,но може би така стана по добре,защото тъпите фуражки немогат да ни хванат спатиите 

VT5602AK написа:в неделя до 15 4аса си правих бимата и закаснях малко на паркинга като дойдох даже неможах да вляза имаше 5 патрулки пък и аз без книжка веднага скрих колата,после що така се разцепихте неможах да разбера,но може би така стана по добре,защото тъпите фуражки немогат да ни хванат спатиите
И аз така само че се счупи по пътя гадния болт на дифа добре че поне ми даде да покарам малко

Довечера ще кача (аз или брат ми) материал от вчера
Готино беше , трудно е да се организира нещо толкова мащабно в такъв град като Търново ,където полицията е крайно настървена срещу собственици на БМВ , направо се чудя на колегите живеещи в града как издържат
Какво се случи със снимките?Нормално ли се прибрахте?Имаше ли проблеми с капитан "Планета" ?!?

Готино беше , трудно е да се организира нещо толкова мащабно в такъв град като Търново ,където полицията е крайно настървена срещу собственици на БМВ , направо се чудя на колегите живеещи в града как издържат

Какво се случи със снимките?Нормално ли се прибрахте?Имаше ли проблеми с капитан "Планета" ?!?

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bmw_324d написа:Довечера ще кача (аз или брат ми) материал от вчера![]()
Готино беше , трудно е да се организира нещо толкова мащабно в такъв град като Търново ,където полицията е крайно настървена срещу собственици на БМВ , направо се чудя на колегите живеещи в града как издържат![]()
Извинявам се на аудиторията ,че немога да кача снимките до момента , утре вече гардероби да валят от небето снимки трябва да има качени тука или ще хващам гората

Проблеми нямахме с планетариния господин

С Флипер ,минахме веднъж предпазливо през Пишмана , но една патрулка имаше там спряла някъде посредата на отсечката та неможахме да се покефиме ,но нищо , то ще има следващ път

Георги Пенчев
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
"Пишмана" е много добър и мен флипера ме заведе да го тествам
лъзгав асфалт с много завои и навсякъде си с предимство... какво повече му трябва на човек

лъзгав асфалт с много завои и навсякъде си с предимство... какво повече му трябва на човек

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ogi написа:лъзгав асфалт с много завои и навсякъде си с предимство... какво повече му трябва на човек
Пауър???

- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
!
err0r написа:Ogi написа:лъзгав асфалт с много завои и навсякъде си с предимство... какво повече му трябва на човек
Пауър???![]()
![]()
То и много пауър не е на хубаво...
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Re: !
YOKOHAMA написа:err0r написа:Ogi написа:лъзгав асфалт с много завои и навсякъде си с предимство... какво повече му трябва на човек
Пауър???![]()
![]()
То и много пауър не е на хубаво...
http://www.vbox7.com/play:bf338ff8 За тези които са забравили за Пишмана нека си спомнят!

- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Ogi написа:"Пишмана" е много добър и мен флипера ме заведе да го тествам![]()
...да нема полиция

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
свършихте ли

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5