единият фар спря да се регулира от вътре
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
единият фар спря да се регулира от вътре
здравейте, на някой да му се е случвало това? Левият фар спря да се движи като го бутам от вътре. мерси колеги 

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако си слагал ангелски очи от "хубавите" най вероятно щипката се е заклещила и се е счупил винта който избутва и прибира рефлектора.Нищо не може да се направи, този винт не може да се сменя.
Може и от друго да е, но трябва да разглобиш фара.
Може и от друго да е, но трябва да разглобиш фара.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Първо сложи някой отпред пред фара да чуе дали като ги "буташ" отвътре се чува моторчето да бъзи, ако е така най вероятно рефлектора е изскочил от моторчето и ще трябва да отвориш фара, да натиснеш рефлектора за да може да влезе в "ябълката" на моторчето, ако не бъзи тогава извади и пак сложи буксата която захранва моторчето (може нещо да е клеясала), ако и така не заработи иди при някой жичкаджия да замери дали отива ток до моторчето, ако отива значи е изгоряло моторчето.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
На е46 не съм сменял, но според мен не ми се вярва да трябва да смениш целия фар заради моторчето, сменял съм на volvo, там само се завърта моторчето за да може да се освободи и след това се издърпва (наподобява на начина по който си вадиш крушките на фаровете). Предполагам че и при е46 би трябвало да се сваля по подобен начин.
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
И при мен е единия фар спря да се регулира /остана на най-долна позиция/. На другия ден се беше оправил от самосебеси.
Въпреки това напръсках буксата на моторчето с контактен спрей и сега ще видим дали ще има рецидив
kasabov, при теб какъв беше случая?

kasabov, при теб какъв беше случая?

ето как са закрепени моторчетата
аз на Е36 съм ги сменял лесно - чрез завъртане, но тук май се разглобява фара. Може да потърсиш втора употреба ако ги няма като номер в realoem.com
снимките са от тук http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?p=8554679
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
9 мнения
• Страница 1 от 1