Под дърво или на открито?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Под дърво или на открито?

Мнение от indianeca » 20 Окт 2008, 16:25

Къде според вас е по-добре да се паркира? Говоря за целогодишно и за постоянно, в смисъл в 50% от денонощието. Питам защото в момента съм на платен паркинг и мястото което са ми дали е под едно дърво, но всеки ден чистя листа, смоли и последното което е целия преден джам е в някакви ситни точици които трудно се махат. Допитвам се за да знам дали да се преместя на друго място.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 20 Окт 2008, 16:28

Махай я от тва дърво,че някоя буря и клон може да отнесеш! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 20 Окт 2008, 16:33

зна4и сега ако е през деня паркирана е подобре под дървото,все пак е платен паркинг и да стане нещо което е малко вероятно ще си понесат последствията :) слънцето,мисля вреди пове4е от листата и смолата,стига да поддържаш колата 4иста,всмисъл поне веднъж седми4но баня ;) докато ако я оставяш нощем,подобре си намери друг,запредпо4итане покрит и затворен паркинг. :roll: тъй мисли моя милост де ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 20 Окт 2008, 16:39

вниманвай какво е дървото, че на едно от предишните ми коли беше покапала смола от някакво дърво и нямаше махане после!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 20 Окт 2008, 16:39

Да, най-добре е в топъл гараж тип клетка ама няма начин на тоя етап. Иначе и това с клоните съм го мислил и ме притеснява. Колата седи основно през ноща там защото през останалото време си я карам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 20 Окт 2008, 16:42

нему мисли сменяи мястото..

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 20 Окт 2008, 16:46

според мен има и + - ове сутрин няма конденз съответно по малко прах сабира и не трябва да се чистят стъкла.Също дърветата пазят от градушки. Също така е по завет, но недостатъците също са доста повечето от които си ги описал пончкога по дърветата накацят пилци които серат и увреждат боята...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 20 Окт 2008, 17:07

AcOrP написа:според мен има и + - ове сутрин няма конденз съответно по малко прах сабира и не трябва да се чистят стъкла.Също дърветата пазят от градушки. Също така е по завет, но недостатъците също са доста повечето от които си ги описал пончкога по дърветата накацят пилци които серат и увреждат боята...

Ей тва за градушките е главната ми причина и аз под дърво да си я спирам вечерта. Сега сякаш отмина сезона на това природно явление но все пак е по добре за мен. Клони не моат паднат щото не е такова дърво с падащи клони аз сам го питал ... свежо е :D . Ся вярно птичките акат малко от време на време ама не са гларуси и с леко движение в китката си забърсвам.
На открито избягвам да я дърва особенно лятото щото голям пек, направо ще изгори колата
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Окт 2008, 17:11

аз бих я разкарала мойта от там... Единствения плюс според мен е сянката, но лятото си отиде... Останаха падащи листа, смола, ако от пилета и есенни бури. Прахоляка е навсякъде, за конденза, сутринта я бях паркирала мойта зад ъгъла на блока, на съвсем различно място от обикновено и сутринта с учудване видях, че цялата е в конденс отвън! Даже и страничните стъкла! :shock: Много странно, мястото е почти същото като обичайното, а до сега на старото никога не съм я намирала така... :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 20 Окт 2008, 17:37

Много мразя под дърво да паркирам, особено есента, пред нашия блок има една огромна върба, като се сетя преди колко гадни листа влизаха навсякъде...сега съм в гараж де, но бих препоръчал на открито, не под дърво...
F**k them all!

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 20 Окт 2008, 18:35

под дървото с един брезент колкото да покрива предния капак и покрива , като ще я каращ го фърляш на топка отстрани после пак отгоре и тъй ... докато не намериш закрито
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 20 Окт 2008, 18:50

Един приятел спираше като теб на паркинга под едно дърво докато една сутрин си намери счупен джама (някакъв клон маи беше паднал ноща от вятъра).Плюс тва да ти я осират разни дживгари,да ти падат листа,смола.Виждал ли си в някое село някой Москвич хвърлен под някое дърво на кво му прелича боята на какви точици и петна е
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 20 Окт 2008, 19:19

под дървото падат лайна от птиците

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 20 Окт 2008, 19:39

Пешо написа:под дървото падат лайна от птиците
:!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 20 Окт 2008, 23:05

ела паркирай пред нас бре, само трябва да походиш малко пеша :mhihi:
п.с. Абе кога ще ритаме?

Следваща

Назад към Извън Темата