Защо заключихте темата??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Защо заключихте темата??

Мнение от Slavi_m » 20 Окт 2008, 13:53

Не виждам кое е спам,лош език етц :!: :?:

Всичко което е изписано е в насока 'раздяла' и можеше да бъде писано още :!:
Или очаквате 5 човека да ореват положението с коментари 'ще си купиш друга' и темата пак да приключи за да няма 'СПАМ'!?!?!?! (каквато 'причина' :!: очаквам)

Може би има и друго-'чат'!? И какъв е този чат който е отново по темата за раздялата с любимите машини,след като всяка тема може да се оприличи на чат в случая-всеки споделя какво му се е случило и се !обсъжда!-това според мен пак е чат :arrow: нека заключим всички теми и да затворим форума :!:

Или просто темата й не е достойна за раздел 'извън темата'?

И за да няма такива теми повече :!: предлагам че ще е добре,който заключва да спомене отдолу причина и да НЕ Е анонимно!
НЕкак си е по-коректно смятам,в иначе толкова коректния ни по правила! форум.

И моля да не се споменава това,че форума е частен и не се дължи никакво обяснение,защото в такъв случай се оказва,че найстина някой са по-равноправни от други ;)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Окт 2008, 14:24

Аз също мисля, че твърде рано и бързо се заключвят някои теми в "Извън Темата". Нали за това така се казва подфорума - Извън всичко свързано с Автомобили. Ок, ако се прекали с личните обиди, нападки и прочие... но има теми, които се заключват доста преди да са се изчерпали! И защо тук да не може да се пише по-свободно! СПАМ, ами някой да даде точна дефиниция на СПАМ в Извън Темата. Хахахах, то даже смешно звучи, ама... Защо да не може да се пише малко извън темата в Извън Темата :mhihi:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 20 Окт 2008, 15:01

Ако някой иска да Ви обясни на ЛС...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Извън Темата