спирачна течност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
спирачна течност
Здравейте,колеги!
От известно време насам ми примигва (не свети постоянно) следният индикатор "!" на таблото.Искам да ви попитам коя е причината-накладки или спирачна течност?Опитах да потърся в търсачката,но не ми излиза никакъв намерен резултат.

От известно време насам ми примигва (не свети постоянно) следният индикатор "!" на таблото.Искам да ви попитам коя е причината-накладки или спирачна течност?Опитах да потърся в търсачката,но не ми излиза никакъв намерен резултат.

- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: спирачна течност
moni80 написа:Здравейте,колеги!
Вместо да ползваш търсачката най-лесно е да отвиеш капачката на казанчето със спирачна течност и да провериш състоянието на накладките.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
И при мен е така! Предимно при каране в наклон присветва! Гледаха ми спирачната течност / в упътването на Е36 си пише за какво е лампичката/, била си ОК, ма май тряя да доливам и аз 

9 мнения
• Страница 1 от 1