!
Модератор: bum_bum
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
bum_bum написа:Бахти спора се заформи, явно и аз съм от преебаните с двуцевките
И аз така. Ама ние "селяните" какво разбираме от красота и от тунинг. "Гражданите" като сложат по една бурия от печка Ф250мм и колата хем става най-красивата, хем върви повече, хем реве яко (пък голяма работа че звука и става като на жигули в повечето случаи). Пък ние си караме грозните бараки с малките двуцевки 2х76мм и се мислим за гъзари. В каква заблуда сме живели досега.... Добре че се намериха хора да ни светнат по въпроса.... Още утре ще си махна селската двуцевката и ще си сложа някоя яка бурия. ДА ЗАПРИЛИЧАМ И АЗ ПОНЕ МАЛКО НА ГРАЖДАНИН !!! Аз си мислех че ме заглеждат по улиците на село Варна защото колата ми е яка и е с уникален цвят, а те хората се чудели "Как може още да има такива СЕЛЯНИ ?!? Не ги ли е срам да ги карат тия грозни таратайки"
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
към колега znajko -от Плевен - с голяма буква П
колега може ли, реани снимки да сложиш на твоята кола .

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Егати спора почнахте от едно гърне
Сега от опит да кажа. Имал съм подобно и не изкара и половин година на колата. Шума просто е адски силен. Бива, ако си караш колата само на градско, но навън е просто ужас. След като смених и изпускателите го продадох, защото стана невъзможно да се седи в колата, въпреки 18 инчовия бас в багажника

Сега от опит да кажа. Имал съм подобно и не изкара и половин година на колата. Шума просто е адски силен. Бива, ако си караш колата само на градско, но навън е просто ужас. След като смених и изпускателите го продадох, защото стана невъзможно да се седи в колата, въпреки 18 инчовия бас в багажника

- insane_v
- младши ентусиаст
-
zigzag22 написа:Ееееее да не 4уеш нещо пък ти,![]()
Като ме захапят, хапя и аз !!!
Щом искаш да си с нещо различно, слагай си каквото искаш. Колата си е твоя. Аз само дадах съвет. Изразих личното си мнение, че двуцевките стоят по-добре, особено на М-броня, което си е мнение на поне 80% от собствениците на БМВ

Ти като искаш да си уникален ето ти една идея: Ходи ГОЛ по улиците! Така ще си уникален, щото всички други ходят облечени

Последна промяна insane_v на 19 Окт 2008, 20:30, променена общо 1 път
re
fedoracore написа:към колега znajko -от Плевен - с голяма буква Пколега може ли, реани снимки да сложиш на твоята кола .
Ти в аватара ти си с най-истинските

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
cucko написа:zigzag22 написа:Koлеги аман от тия двуцевки бре всеки втори талибанин е с двуцевка знам 4е ходи наи много но много станаха ве4е.Това е единствената алтернатива на двуцевката и за това си го избрах 4е много станаха селски тия двуцевки ве4е а аз го слагам за красота щото все пак шестака си има рев
Карай бе важно е да ръмжи с кеф!
Ха ха ха, като не върви, поне да ръмжи, аз ще опитам да го перефразирам по друг начин /куче, което лае не хапе/.- те това е алтернативата на спънатите 318ки-320-ки.
ditko1 написа:аз сложих подобно и задължително хубаво средно гърне да ти изчисти резонанса и да остави само дебелият звук.
http://www.vbox7.com/play:693d8773
М-мм, избара звук колега! Я кажи при тая смяна ламбдата къде я сложи???
П.П. Прати ми някви данни за тея гърнета (пари, марка)!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
крайното 180лв. от ТОПспеед, средно 82лв. незнам марка, но ме посъветваха, че било най-доброто там и че резонаторните бързо горели. И тръбата със работа 100лв. Ламдата си е на същото място.
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3