Физическо насилие в училище.Брутално!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 19 Окт 2008, 21:25

Не бе пичове , даскалите са гадни ....плювайте ги ,псувайте ги , подигравяйте се с тях .....Вие сте най големите ..... ОТРЕПКИ/за тези които си мислят ,че всичко им е позволено/ . "Учител "е институция и трябва да се уважава независимо коя личност я представя . Ебати смешниците .... ебати копеленцата растат .... Нищо .Преди години имаше пак такива ....живота слага всеки на мястото му ....Сега като ги видя как лепят плочки или копат градинки ......голям смях ....

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 19 Окт 2008, 21:29

bum_bum написа:
Prekysvach написа:времето ми е ангажирано да изкарвам пари по един или друг начин , родителите ми имат достатъчно . но въпреки това аз работя и деля сметки и т.н
ако си изкарвала по 500 лв на месец от 15 годишна от които 220 да са ти стипендия .. може да ме разбереш , явно не си яла пердах ,че да знаеш за какво става дума

п.с лятото работих на 2 места през деня като общак вечерта в ресторант
взимах 20 лв надник и 80 лв на вечер имах 2 почивни дни ... , а за да правя това не вярвам , че изцяло ми липсват тия първи 7 години , защото имам много малки прилики с наборите си , които чакат всичко на готово както вероятно и ти си правила !!!

Хубаво и похвално е това, че се опитваш да работиш и да изкарваш пари. Но не забравяй, че има време и за това. Тоест, сега гледай да си учиш каквото има за учене, за да не се получи така, че след години заради петстотинте лева, които изкарваш сега да си осъден завинаго да изкарваш по толкова.
Пък за учителите каквито- такива, може да си мислиш, че е по- прост, по- слаб, по- беден или каквото и да е по- малко от теб, но той е ти е учител. Като говори- слушай, като заповядва- изпълнявай. Времето в училище е това в което се възпитават някои навици, които утре ще ти помогнат много.

твърде много проблеми имам , за да обърна внимание на училището и все пак имам добри оценки и т.н
в момента се чудя как да си спася гъза --- разни дела и простотии заради цветнокожите ни братя но каквото и да стане ще продължавам да ги трепя :evil:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 19 Окт 2008, 22:30

Няма дисциплина от страна на родителите, всичко останало което се случва е само резултат!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 19 Окт 2008, 22:50

bum_bum написа:Хубаво и похвално е това, че се опитваш да работиш и да изкарваш пари. Но не забравяй, че има време и за това. Тоест, сега гледай да си учиш каквото има за учене, за да не се получи така, че след години заради петстотинте лева, които изкарваш сега да си осъден завинаго да изкарваш по толкова.

Колко си прав, bum_bum , това знаеш ли че тръгнах да му го пиша и го изтирих, защото разбрах че няма смисъл.....
:( :( :(
Бие се в гърдите сега че изкарвал 500 лв, да, за стандарта на Шумен, вероятно са маса пари, но за всяко нещо си има време.....пък и щом отсега се разправя с властите заради цветнокожи ми става ясно, че няма какво да му обясняваме....той се бил разправял с тях.....и детето му сигурно ще се разправя с тях....
Аз този Прекъсвач ли е, Обтегач ли е , какво е не го знам, ама досега не си спомням да ме е впечатлил с нещо умно написано....
Радвам се, че все пак има хора мислещи нормално....надявам се да са повече, че отиваме на кино.....на мен ми е много мъчно.....
Към колегата rever: Не ме разбра явно....мъжа ми не ме бие, не е от поколението, израстнало в насилие, не си мисли че това което казвам е защото принципите ми са, че бой трябва да има, така съм свикнала или го приемам за нормално....мен родителите ми не са ме били никога, но са знаели как да ме възпитават....знаели са какво да ми говорят, на сегашните деца не се говори, това е големия проблем! Никой родител не сяда да поговори с детето си, никой не се интересува от това какво му се е случило днес, в какви ситуации е попаднало, кои са приятелите му, с кого общува, къде ходи, какво прави.....хвърлят му там 20 лв и му казват "Разкарай ми се от главата....няма ли да излизаш, още ли си тук?", била съм свидетел.....
В родителите е 90% от вината, няма какво да си говорим... :help: Пак казвам, има учители които просто чакат да им свърши работния ден, но не можете да казвате "Да си отива у тях като не му харесва"....не може да си отива у тях, защото има семейство, което се опитва да изхранва с нищожната си заплата....Има много хора, които не са призвани да вършат това, за което вземат пари, но тях не ги пращаме да си ходят нали....(на някои от тях дори поверяваме живот си, домовете си и т.н.), видите ли учителите най-черни, в тях сме се хванали.....защо да си ходи, защото на скъпоценното ни отроче не му допада , така ли? Тепърва в живота си ще се сблъсква с хора, които не му допадат, и на него, и на родителите му....всичките ли ще ги пращаме да си ходят?!
Пък и какво влияние да оказва този учител върху детето, когато то дори не влиза в час......в тези 40 или 45 мин, незнам колко е часа сега, урока ли да си предаде, "Добър ден" ли да го научи че трябва да се казва? И като се замислим същия този учител сигурно пак прекарва повече време с детето, отколкото самия му родител.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 19 Окт 2008, 23:05

Здравейте. Изгледах клипчетата, да първото впечатление е , лелката яко се е вживяла и развъртяла, някои го казахте просто е попаднала на ученици, които все още не са еволюирали в стадо. Честно да ви кажа, повече ме шокира това, че аз самият не вярвах че във днешно време учител може да млати така и то жена, според мен тук намеса имат и психични отклонения. По мое време имаше агресивни учители но чак пък такива неща не съм виждал. Обикновено си имаха пръчки от тестолит, перват веднъж-дваж през ръцете и им минава. В средното (вече през демокрацията), сме поодъртели :mhihi: не смеят да те налагат и ползваха психо-атаката, на един голям мерак му беше да ме подстригва, нямало да завърша, ще се виждаме през лятото....и такива работи.
Но искам да кажа , че заради тази учителка не трябва да се очернят почтените, които се чудя как са още на линия, като слушам и гледам ножове, патлаци из училищата. 8)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 19 Окт 2008, 23:08

BMDrago написа:
Mephistofel написа:Ех, защо ли махнаха задължителната военна служба... :mhihi:

На доста тийн-лигльовци щеше да им се отрази позитивно да поносят камуфлажа няколко месеца. :idea:

И аз съжалявам :( :( как им личи на копеленцата дето не са били в армията

Ще се направя,че не съм го прочел,ма ако искаш кажи като ме гледаш на мене личи ли ми,щото аз в казарма не съм ходил :!: :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 19 Окт 2008, 23:22

sambeto написа:Ще се направя,че не съм го прочел,ма ако искаш кажи като ме гледаш на мене личи ли ми,щото аз в казарма не съм ходил :!: :?:

Да и на мен ми направи впечатление този коментар и щях да кажа същото!

Но да не забравяме,че специално българската армия учи на простотия в момента,не на дисциплина и отговорност под маската на 'мизерията-изграждала характер,колкото по-скапано и бедно-толкова по мъж ставаш (затова и всичко е мизерия в родната казарма)...'

Ах **** и тази 'криворазбрана цивилизация' както и много МНОГО други неща в България-абсолютно погрешен подход,мислене и изпълнение!

На това е друга тема и офф..

ПС като се замисля така човек ..как си даваш сметка колко е зле положението :confused: Как беше онази приказка-карач и к**** се раждат,не се стават,ами може би и мъж се раждаш-кой повече,кой по-малко и вече зависи кой как си го възприема и къде се слага по скалата..
Защо не записах философия :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 20 Окт 2008, 0:14

X-citer написа:Айде прегледайте това, който не го е гледал и после пак укорявайте учителите, че изперкват

http://vbox7.com/play:bcadab5c
http://vbox7.com/play:c0ad898d

Тия олигофрени според вас не заслужават ли бой?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Колеги незнам за вас,но аз като гледах 2те горни клипчета съм меко казано шокиран.Това училище е в моя квартал Враждебна.
Аз съм учил там навремето до 8 клас при същите тези учителки и просто нямам думи като гледам в какво се е превърнало сега това училище.Е такова чудо като сега не е било никога.Се е имало по-проблемни ученици,но тук май един свестен няма.
Този репортер заснел репортажа представяйки се за учител ще да е имал железни нерви.То тези не са за бой. :evil:
А относно учителката от клиповете е повече от очевидно,че избива комплекси,но хайде да не казваме,че децата са ангелчета.
Че се увлича е ясно,че не е това начина пак.Но като гледам то половината им клас си е за гонене.Като не искат да учат да не учат и да не пречат на другите.Да си пушат тревица и да си пият и така нататък.
То и ние сме пили,пушили и каквото си му е там реда,но пак сме имали респект някакъв от учители.А сега е страшна работата.
Прост народ,слаба държава!
:confused: Ще видим какво ще е поколението след 10 години.
Щото овце лесно се управляват,ама карай да не се впускаме в политически теми.А относно учителката уволнение и назначаване на учител на нейно място.Едър и с голяма палка в ръка.
Хич да не ги бие те ще си имат едно наум! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 20 Окт 2008, 0:25

klintan66 написа:Не бе пичове , даскалите са гадни ....плювайте ги ,псувайте ги , подигравяйте се с тях .....Вие сте най големите ..... ОТРЕПКИ/за тези които си мислят ,че всичко им е позволено/ . "Учител "е институция и трябва да се уважава независимо коя личност я представя . Ебати смешниците .... ебати копеленцата растат .... Нищо .Преди години имаше пак такива ....живота слага всеки на мястото му ....Сега като ги видя как лепят плочки или копат градинки ......голям смях ....

Ти не знам за какво говориш ама аз доколкото видях няколко човека говореха за клипа, включително и моя милост. НЕ за всички, никой не говори в множествено число за всички учители!
ГОВОРИМ ЗА ШАФРАНТИЯТА НА КЛИПА! :) И като гледам клипа това е системно нарушаване на задълженията! Също така блестящия и аргумент! "Класа ми каза че ти ме псувал" Това ли е аргумента !?? Изтърканите лафове за да се чудиш с кого да се сдърпаш "чух че си ме псувал", тай ще я чуя че... Ми ако ми е син и разбера че не е псувал, тай ще я накъдря че ще забрави пътя до училището!
Мишел написа:

Имах предвид че така за щяло и нещяло да ти бият шамари НЕ Е НОРМАЛНО. Какво точно е направило детето за да го удря така ????? Запалило е училището ли ? Някой чин ли е счупил ? Говорил в час ли ? Така може само родител да удря детето си! Егати и злобата егати и чудото ще кажеш удря чувал с картофи! Аз ако отида и удря така някой дете ще ме скъсат от съдене и глоби :!: Ама тя нали УЧИТЕЛ, боже... да и направим паметник бе :evil: :evil: Нещо повече от мене ли е ?? От тебе ли ? Във конституцията ясно пише че всички са равни! Нема учители, нема чистачи! И щом аз нямам право да удрям малолетни , значи и тя няма :!: Тая директно от тях в съда и да я накъдрят хубаво с някой глоба пък тя нека си се тупа в гърдите и да се кълне в гроба на Тодор Живков. :evil:
Проблема не е само в родители, а в правителството има прекалено много училища с малко ученици които правят каквото си искат! Защото ги е страх да не ги затвори общината! Също така някой може да не знаят, но колкото повече ученици има едно училище толкова повече пари им отпуска общината :!: И директорите са принудени до последно да държат проблемните ученици, едва ли не докато не съборят училището! Във България има малко, елитни училища, не става въпрос само че било Гимназия... не знам си какво! Има училища който не "страдат" от малко ученици и подобно екземпляри като на двата клипа ще изхвърчат на момента. Не случайно подобни случки има във по "западналите" училища.
Сега се сетих, че на тази възраст(4-5 клас) бях счупил с раницата, едно стъкло, нещо като чин но от стъкло и вътре имаше някакви документи... как да е, и аз със раницата пуф.. и на сол. :uups: :lol: Естествено не беше нарочно, отидох във учителската казах че ще го платя и туй за туй, бащата след 3-4 дена дойде в училището и плати! Това накратко, но иначе екшан си беше. :mhihi: Но тогава беше много по-различно сега уш.. ко било, що било, разпуснати били учениците, ми аз ако си се представя днешно време, учителката трябваше да ме гръмне ?! Та даже и 11-12 клас.. със всяка година ставахме все по-близки с учителите! И като видиш даскала некаде по пътя, какво правите туй онуи. Имената съм им забравил, ама физиономиите им помня. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Окт 2008, 8:55

X-citer написа:Айде прегледайте това, който не го е гледал и после пак укорявайте учителите, че изперкват

http://vbox7.com/play:bcadab5c
http://vbox7.com/play:c0ad898d

Тия олигофрени според вас не заслужават ли бой?

За тия работи според мене са виновни родителите на тия деца,щото в днешно време са все по малко родителите дето търсят сметка на децата си и се интересуват къде,с кого и какво правят в училище!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Окт 2008, 10:13

казармата не решава проблеми-питайте мене! казармата може да направи от някой малко по-мързелив и неорганизиран младеж-доста по-организира и отговорен!!! но казармата не може да направи от келеша и лекето-читав! както и обратно!! и това става въпрос само за казрамата за 2г-не по-късата!! така че една казарма няма да направи по-читав човек някой ако той си е леке -даже може по-лесно да го направи още по-голямо леке....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Окт 2008, 11:17

абе хем е така но и не баш,човек като е кретен и глупак цял живот си е такъв но казармата малко или много калява,прави те по самостоятелен това говоря за по голямата част от хората,винаги има изключения по някога за добро понякога и за лошо но като цяло наред с простотията там ,си беше едно необходимо зло за което после помниш само хубавите моменти това са спомени и приятелства за цял живот и хората които не са били там са лишени от това и не знаят за какво става въпрос
същото е и с училището,не оправдавам тая даскалка в никъв случаи това не е правилното отношение но дали това не е следствие от самите ученици? като гледам предишни случаи по пресата, клипове на какви кретени и дебили са заприличали днешните"ученици"които не само че не слушат какво се опитва да ги научи даскала ами викат псуват и посягат на учителя на тяхно място и аз бих ги заподпукал с шамари тея келешчета

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 20 Окт 2008, 12:00

Като я гледам тази как налага децата ме избива на агресия.. Това клипче е толкова първично и в него рязко се откроява злобата, която тази жена - пародия на педагог, притежава. Как бих й набил шамарите, макар че на жени не посягам .. само докато гледам клипчето и ми пада пердето и ми става мъчно за детенцето, което го отнася пък ако ще той да е най-големия калпазанин ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Окт 2008, 12:18

Вие се биете с някакви абсолютно непознати на улицата, "дръзнали" да ви "предизвикат" веднъж и то не толкова силно, а я си представете такива нагли кретенчета да ти лазят по нервите с месеци.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 20 Окт 2008, 12:20

Пичове .... чак ви се чудя мама му стара ..... Учителката посяга ама май много не удря ..... щото ако удряше един шамар е достатъчен .От един шамар никой не е умрял. А за колегите дето щели да отмъщават за децата си и други побойници : Не се излагайте а обърнете внимание на децата си . Учениците се избиват по всевъзможни начини : Цигари ,алкохол ,наркотици ... дори с ножове .....- с това какво правим ? ААААА вярно, Държавата да му мисли .....Ако моето дете му ударят шамар и е виновно аз щях да му ударя десет ... Правете разлика между ДЕМОКРАЦИЯ И АНАРХИЯ ....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата