'95 OPEL ASTRA GSi 2.0 16v 150 hp
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Godsmack написа:Пълната маса на Vectra-та ми е 1700кг, като полезния товар, който може да носи е 500кг. Това го пише на табелката под предния капак, на гредата, на която са захванати фаровете. Предполагам , че Calibra-та гравитира, около тези килограми също.
Пълната маса значи максимума които може да тежи колата с товар т.е 1700-500=1200кг, ако не е натоварена и незаредена. Калибрата е пак толкова около 1200-1270кг.
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
pobedix astra GSI 16V s 10 metra
pri start ot miasto v otse4ka do 300 metra s okolo 5-7 metra izleznax po
napred ot ASTRA GSI 16V opredeleno s 4ip tunninga ima razlika
tazi ve4er se sustezavax
4oveka s astrata posle se 4udeshe i mi digna kapaka da vidi dali ima niakakva izmama

napred ot ASTRA GSI 16V opredeleno s 4ip tunninga ima razlika

tazi ve4er se sustezavax

4oveka s astrata posle se 4udeshe i mi digna kapaka da vidi dali ima niakakva izmama

- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Vectra 16v 4x4
Vectra 4x4 16v mi iziade akula.........
Znachi idva edno momche na 20g da mu svalim gazovata uredba koiato predishnia sobstvenik e slojil.. ... Vectrata beshe s chip, nekakav filtur s mreja, i niakakvo elektronno zapalvane deto svetkashe.......momcheto kaza - 175-180 BHP- vikam mu ia me povozi che sam mnogo mrusen i ne mojeh da karam v momenta.........
1va - 60 bez da zacepi izobshto nito edno ot 4x4te mu kolela....
2ra - 105 na groznia elektronen kilometraj
otnovo nikakvo zacepvane
3ta - 130 (ulicata svarshi prosto)
:ek: i.....otnovo bez zacepvane na ne tolkova mokro!!!!!!!1
Basi dvigatela basi
Taia vectra opredeleno shte skusa normalna 325ca
Abe tuk sam nov v toia forum ama toia 16v motor na opel e kare i e edin ot nai iakite 4 cilindrovi motori praveni niakoga - ima i torque i power.......
No ne mi se viarva da skusa 325ca ako ne e tuningovan
Znachi idva edno momche na 20g da mu svalim gazovata uredba koiato predishnia sobstvenik e slojil.. ... Vectrata beshe s chip, nekakav filtur s mreja, i niakakvo elektronno zapalvane deto svetkashe.......momcheto kaza - 175-180 BHP- vikam mu ia me povozi che sam mnogo mrusen i ne mojeh da karam v momenta.........
1va - 60 bez da zacepi izobshto nito edno ot 4x4te mu kolela....

2ra - 105 na groznia elektronen kilometraj

3ta - 130 (ulicata svarshi prosto)

Basi dvigatela basi
Abe tuk sam nov v toia forum ama toia 16v motor na opel e kare i e edin ot nai iakite 4 cilindrovi motori praveni niakoga - ima i torque i power.......
- Calibra16V
-
Re: Vectra 16v 4x4
Cult Society написа:Vectra 4x4 16v mi iziade akula.........
1va - 60 bez da zacepi izobshto nito edno ot 4x4te mu kolela....![]()
2ra - 105 na groznia elektronen kilometrajotnovo nikakvo zacepvane
3ta - 130 (ulicata svarshi prosto)![]()
:ek: i.....otnovo bez zacepvane na ne tolkova mokro!!!!!!!1
Basi dvigatela basi
tozi 16V motor ne e za podceniavane ,koito go napravi gubi

- Vectra 1.4+
- Потребител
-
Ако е добре направена GSI-ката си е сериозен автомобил. Аз съм се засичал няколко пъти с такива из София и байа зор виждам с тях - една от малкото коли които ми издържат почти до средата на 2-ра. Мисля че все пак килограмите си оказват влияние.
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Da taka e.....
Drugo neshto e kareto - 86x86mm
abe mania...
ma nali tuk e BMW forum ta da pitam -
vpechatlenia ot 318is - E30?
Mnogo me kefi!!!
Cena v BG?
Chasti?
Problemi?
C U Later
abe mania...
ma nali tuk e BMW forum ta da pitam -
vpechatlenia ot 318is - E30?
Mnogo me kefi!!!
Cena v BG?
Chasti?
Problemi?
C U Later
- Calibra16V
-
DA WOLF написа:определено 16V GSi са форсирани и то здраво, но от не 1 и 2 човека сам чул че не издаржали мноо км.....
iskam niakoi put otnosno izdrujlivosta da si pogovoria s teia hora,zashtoto
edin priatel s vectra 16v sushtia dvigatel mu pi6e 378000km ne mu e
vurtian kilometraja i postoianno ot 2 godini nasam ia kara na max
i problem niama tozi dvigatel taka lesno ne mojesh da go umorish.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
не ми е много приятно да си го призная , но като собственик на вече 7-ми опел , мога твърдо да заявя че, тази марка автомобили са изключително здрави и издържливи.в много отношения са дори и дуракоустойчеви. с една дума катъри . за gsi-тата мога да кажа че са много бързи и пъргави машинки и ваобще не са за подценяване.за недостатъците мога само да добавя освен че много гният са и големи каруци по отношение на возия и комфорт.скърцат , тракат, блъскат а бе ужас , но за тези пари толкоз.за хора без стабилни доходи , които искат да карат нещо различно от лада и москвич това е идеалният автомобил-немски москвич, рядко се чупят и частите им са без пари сравнение с другите марки.
p.s.не става вапрос за последните модели на опел, въпреки че и те са каруци.
- Calibra16V
-
RAFF написа:не ми е много приятно да си го призная , но като собственик на вече 7-ми опел , мога твърдо да заявя че, тази марка автомобили са изключително здрави и издържливи.в много отношения са дори и дуракоустойчеви. с една дума катъри . за gsi-тата мога да кажа че са много бързи и пъргави машинки и ваобще не са за подценяване.за недостатъците мога само да добавя освен че много гният са и големи каруци по отношение на возия и комфорт.скърцат , тракат, блъскат а бе ужас , но за тези пари толкоз.за хора без стабилни доходи , които искат да карат нещо различно от лада и москвич това е идеалният автомобил-немски москвич, рядко се чупят и частите им са без пари сравнение с другите марки.
neznam moje bi za teia obiknovenite opeli 4astite sa im evtini ama za moita sa skupi samo vuzdushnia filtur e 31 leva masloto 130 leva
angrenajen remuk s rolki 240 leva vhodiasht marku4 za benzina 50 leva
i t.n da ne izrejdam

RAFF написа:... рядко се чупят и частите им са без пари сравнение с другите марки.
И двете твърдения са твърде субективни.
А относно частите - опелските са с 20% по скъпи от същите на БМВ. Ако не вярваш - намисли си някоя част и звънни да питаш в Аксон (вносителите на опел) и после в Дару Кар (БМВ вносителите) :-) А а ко не знаеш какво да измислиш питай следните части за Опел Кадет 90г. и БМВ 320 90г. :
- радиатор [БМВ - 450лв, Кадет - 600лв]
- спирачни дискове [БМВ 90лв, Кадет - 90лв]
и т.н. ...
RAFF написа:... рядко се чупят и частите им са без пари сравнение с другите марки.
А относно частите - опелските са с 20% по скъпи от същите на БМВ. Ако не вярваш - намисли си някоя част и звънни да питаш в Аксон (вносителите на опел) и после в Дару Кар (БМВ вносителите) :-) А а ко не знаеш какво да измислиш питай следните части за Опел Кадет 90г. и БМВ 320 90г. :
и т.н. ...
- Calibra16V
-
Alpina написа:RAFF написа:... рядко се чупят и частите им са без пари сравнение с другите марки.
и т.н. ...
vsi4ko si zavisi ot proizvoditela na 4asti....ina4e e verno,4e sa skupi
spored men poradi fakta ,4e e dosta masova kola goliam biznes se pravi s teia 4asti......
- RAFF
- младши ентусиаст
-
Alpina написа:RAFF написа:... рядко се чупят и частите им са без пари сравнение с другите марки.
и т.н. ...
нямам намерение да споря, само искам да ми посочиш един собственик на кадет , който да купува части от официалния вносител. ето ти и малко реални цени:
радиатор-220лв
шарнир-8лв
тампон за носач-8лв
кормилен накрайник-8лв
водна помпа-35лв
разпределителен вал с кобилици-165лв
спирачен диск-30лв и т.н. няма смисъл да пълним форума с глупости
- Calibra16V
-
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4