Н\С\О и карането им...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
euroto написа:///peter написа:00Cool написа:темата я виждам 4ак сега но мисля да споделя една слу4ка
Преди време ба4ках на ЕКО България![]()
![]()
Един ден ба4кам си аз и гледам на бул. България въпросните бими и едно ауди да се вре между тях :mhihi: Така то4но среЩу бензиностанцията този с 5цата притисна аудито да спре и двете коли спряха . Пи4а от аудито излезна и от предната седалка до 6оф(ио)(нз каде е ...)ра от 5цата излезна некъв тип и по4на да налага мом4ето с аудиторазвика му се мом4ето падна на земята а тия си отпра6иха
![]()
И кво правим после ..............
Ебаси идиотите ...............
Нямам думи .............
Кой търси там?
Кой търси там ли???![]()
Явно момчето е било с А4 .... ако беше с някой А8ца или някой дебел 7мак дали щяха да го налагат! Щяха ама на 36 март .... мани ги тия комплексарчета. Да, има свестни между тях, но да са най много 5% - за съжаление!!!
да колега аудито беШе а4 комби

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Тва с боя е било тъпо селско изпълнение.След като не са били с включена каквато и да е сигнализация са си нормални участници в движението.Пък даже и да са били с включена нямат право да го бият.Аз на негово място бих ги съдил за такова нещо.А онзи пича дето каза че са бачкали като охрана на мутри.Бате със 600 лв заплата да храниш семейство ако ти изпадне възможност да изкараш допълнително някой лев би ли го сторил???Да не говориме че си рискуват професията за такова нещо.Значи като се замисли всеки в ежедневието си нарушава правилника и то не по 1 път на ден разликата е че на хората от НСО неможе да им се каже нещо и тва дразни останалите или по просто казано завиждаме.Хубаво да се псува и ругае по тях но когато са направили някоя глупост както във случая с аудито,но когато са със всичките сигнализации пуснати и някои да се прави на тарикат пък после да ги опреква е малко глупаво!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Не батко, тука е пълно с комплексари. Това е проблема и то не от страна на НСО само.... Чии го дърви тоя с аудито да се бута между колите а?
Ходи някъде в Германия например, хайде САЩ няма да даваме за пример, да се ръгаш така.
Ходи някъде в Германия например, хайде САЩ няма да даваме за пример, да се ръгаш така.
Ако ти и баща ти карате заедно както тези от нсо(това го пишеше някъде по нагоре)веднага ще ти кажа че ти нямаш право да караш по този начин.Това го пише в Закона.Те са с специализирани автомобили и затова карат по този начин.Найстина това с побоя е тъпо - нямат право без някаква заплаха да правят така според мен!А относно категорийте който трябва да имат това го пише мисля че и в техния сайт-B,С,D,B+E,C+E,D+E и пет години трудов стаж откакто имаш D категория!Не ги защитавам ама преди около година бях свидетел на следния случай - беше станала тежка катастрофа и единствения човек който спря и оказа спешна помощ беше от нсо.Шапка му свалям на човека какъвто и да е зад волана....
естествено че има всикакви неможе да се каже всички са комплексари или всички са супер все пак са БЪЛГАРИ а това значи много аз също съм им набрал единия път ги разочеровах на цариградко другия за морето на ботевград мен също са ме засичали идиотски а и един път карах плътно зад тях и добре се движехме
бе с една дума можеш ли не им прави път ако ги виждаш че се борите за 1 и също място на светофар и ти си по напред не се замисляи мушни се