ел техник в неделя?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
ел техник в неделя?
Колеги, някой знае ли ел техник в района на овча купел, който да работи и в неделя, или пък да ходи на място.
Не пали 318 и '95. тръгнах да се прибирам към вкъщи, запали но не работеше климатроника, изобщо не можех да включа вентилатора, а иначе светеха бутоните, видях че и борд комп не свети. По пътя спрях да си купя цигари и като се върнах вече не искаше да запали. като завъртя ключа таблото светва, но после нищо не се случва?
Не пали 318 и '95. тръгнах да се прибирам към вкъщи, запали но не работеше климатроника, изобщо не можех да включа вентилатора, а иначе светеха бутоните, видях че и борд комп не свети. По пътя спрях да си купя цигари и като се върнах вече не искаше да запали. като завъртя ключа таблото светва, но после нищо не се случва?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- FaceOff
- ентусиаст
-
забравих да напиша - и на бутане не запали, помислих че е алармата, ама не ми прави проблеми, включва си и се изключва.
- FaceOff
- ентусиаст
-
след малко ще и дам ток, да видя какво ще стане, казаха ми че ако паднел акумулатора под 10волта ставало така при бмв тата, ама на по-нови, с някви електроники. гадното е че не мога без кола и направо се побърквам. ако нищо не стане ще я задърпам до един майстор наблизо, да я гледа утре
аз затовати го казвам,че наскоро при мен беше така -тръгва да върти и краи,пък като дам контакт си светва всичко!
Реших проблема с нов акумулатор
Реших проблема с нов акумулатор
е30ките са си продали душата на дявола, за да не остареят никога! Всички се страхуват от времето, а времето се страхува от Е30ките
Trust me anything you can do, I can do better than you !!!
Trust me anything you can do, I can do better than you !!!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Щом не пали на бутане,проблема най-вероятно ти е в алтернатора, а не в акумулатора
>Преживях го този момент в движение, и един по един ел.възлите в колата започват да отказват.Накрая ми докараха акумулатор пред нас,за да и вдигна стъклата
.Та предполагам,че алтернатора е спял да зарежда и е свършил и акумулатора.Успех с ремонта!!!

7 мнения
• Страница 1 от 1